- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
-
29-06-2008, 06:30 PM #1
Εύρεση παλιού συστήματος όσον αφορά γενέθλειο χάρτη
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε πού μπορώ να βρω το παλιό σύστημα που υπήρχε στο site, το οποίο αφορά την εύρεση πλανητών και γενικότερα του γενέθλειου χάρτη. Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αλλά το έχασα πάλι :embarrest:embarrest. Νομίζω ότι εκείνο το σύστημα ήταν πιο έγκυρο. Στο καινούριο αλλάζουν οίκους μερικοί πλανήτες και πλανητοειδής και με έχει μπερδέψει λίγο. Επίσης δεν αναφέρει τη θέση της Ήρας. Ευχαριστώ πολύ.
-
29-06-2008, 06:38 PM #2
Re: Εύρεση παλιού συστήματος όσον αφορά γενέθλειο χάρτη
Καταρχήν γράφουμε στη σωστή θεματική ενότητα :toung:
Δεύτερον: Τα νέα υπολογιστικά προγράμματα είναι εγκυρότατα και έχουν αξιολογηθεί από ειδικούς. Το να γράφετε "το παλιό είναι πιο έγκυρο" δεν είναι σωστό.
Αν κάνετε σωστή χρήση θα έχετε και τα σωστά αποτελέσματα.
Αυτό που ζητάτε είναι εδώΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
29-06-2008, 06:54 PM #3
Del pierro σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Τα συστήματα σίγουρα είναι όλα έγκυρα και πάρα πολύ καλά. Απλά θεωρώ ότι είναι καλύτερο το παλιό. Αυτό εννοούσα. Δεν είπα ότι δεν είναι έγκυρο. Επίσης μιας και το έθεσες. Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί λίγο με τις θεματικές ενότητες και δεν καταλαβαίνω πού πρέπει να απαντώ ή γενικότερα πού να κάνω σχόλια. Συγνώμη αλλά δεν είμαι ενεργό μέλος. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει και παίρνω μπρος.:blink:
-
29-06-2008, 06:59 PM #4
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.