- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 23
-
29-06-2008, 05:43 PM #1
Ανάδρομος γενέθλιος Δίας στον 12ο, ασχημα επαγγελματικά
ποσο τυχαια ειναι ολα αυτα? εχω αναδρομο γενεθλιο δια στον κριο στον 12 οικο στην 21η μοιρα (ειμαι 21 ετων, και διαβασα στο φορουμ οτι περιπου τοτε που λεει η μοιρα, τοτε ενεργοποιειται ο πλανητης, δλδ φετος). τα επαγγελματικα μου ηταν σχετικα αστατα απο μικρος. και εκει που ολα βρηκαν μια σειρα. με το που μπηκε αναδρομος ο διας φετος τον μαιο (και κραταει μεχρι τον σεπτεμβρη) απ εκει που τα πηγαινα σχεδον πολυ καλα, -με βλεπω να χανω το ετος μου στην σχολη απο το πουθενα... λογω κακων συγκυριων στην σχολη και στο τελικο project που παρεδωσα παρα την τεραστια δουλεια που ειχα καταβαλλει. μετα απ ολα αυτα, που μεχρι και σημερα με ταλαιπωρουν, εμφανισα επισης υπερθυρεωειδη απο το stress. τι να κανω? θα συνεχιστει αυτη η 'γκινια'? ξεχασα να επισημανω, οτι ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο διδυμο (14.11.87 - 17:45)
-
29-06-2008, 06:00 PM #2
Re: Ανάδρομος γενέθλιος Δίας στον 12ο, ασχημα επαγγελματικά
Εγώ λέω πάντως να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να πάρεις από την αρχή τα πράγματα και να δεις τυχόν λάθη σου ή τέλος πάντων να δεις πού έγινε η στραβή. Το να αποδίδεις στον ανάδρομο Δία στον 12ο ό,τι στραβό έρχεται δε θα σε βοηθήσει στην τελική. Απλά θα κάθεσαι και θα λες "δε φταίω εγώ, αλλά ο ανάδρομος Δίας μου!".
Κανένας και τίποτα δεν θα σε βοηθήσει όμως να πάρεις τα πάνω σου και να σου φύγει το άγχος μ' αυτόν τον τρόπο.
Και στο λέω εγώ που από γκίνια σε γκίνια πάω σε επαγγελματικό και πανεπιστημιακό επίπεδο. Αλλά έχω πείσει τον εαυτό μου ότι ΔΕΝ φταίει ο Κρόνος στον 9ο που έχω στην ηλιακή μου!!!
Φιλικά πάντα! :bigsmile:
-
29-06-2008, 06:02 PM #3
σε ευχαριστω, αλλα αν βλεπεις οτι προσπαθεις, στο λενε ακομα και οι ιδιοι σου οι καθηγητες, γονεις κτλ και ξαφνικα επειδη δν ειναι καλες οι συγγυριες βρισκεσαι στην χειροτερη θεση. τοτε λες, χαμενες προσπαθειες και ολα. μπορει να βλεπω αργοτερα πως ισως θα μπορουσα να ειχα κανει αλλιως τα πραγματα, αλλα δεν βοηθαει και το αστερακι μου καθολου Lol
-
29-06-2008, 06:11 PM #4
Μα πάντα όταν κάτι δεν μας πάει καλά, κοιτάμε τι έπρεπε να έχουμε πράξει με δαιφορετικό τρόπο. Βέβαια, διακρίνω μια απαισιόδοξη στάση και νομίζω αυτό σε ρίχνει περισσότερο. Τις συγκυρίες τώρα, σε έναν βαθμό τις ελέγχουμε, και προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Μην καταβάλλεσαι από αναποδιές, σε κανέναν δεν ήρθαν όλα εύκολα. Θέλει σκληρή προσπάθεια να πετύχεις τους στόχους σου.
Αυτό που μορώ να πω εγώ είναι: άσε τον Δία να κάνει ό,τι θέλει στον 12ο σου και κοίτα εσύ πώς μπορείς να πετύχεις το maximum των δυνατοτήτων σου.
(Αν δεν ήξερες ότι ο Δίας είναι ανάδρομος, ποιος θα έφταιγε για τις μάταιες προσπάθειες σου; )
Με όλη τη φιλική διάθεση
Αγγελική:bigsmile:
-
29-06-2008, 06:15 PM #5
Αν είναι του 11ου του 87', είναι ψυχολογικό :bigsmile: Τα δύσκολα θα του έρθουν μετά. Το θέμα είναι πώς θα βιώσει τις τωρινές εμπειρίες και πώς θα τις αξιοποιήσει αργότερα
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-06-2008, 06:19 PM #6
Θα σου πώ μια προσωπική μου εμπειρία...
Όταν ήμουν στο 3ο έτος στη σχολή μου, τα πάντα πήγαιναν στραβά...ζήτημα να είχα περάσει τέσσερα μαθήματα σε δύο εξεταστικές για να καταλάβεις.Παρόλο που και διάβαζα και προσπαθούσα και όλα τα έκανα η κακομοίρα...:embarrest
Χώρια από αυτά, η σχέση μου με τους γονείς είχε αγγίξει ανώτερα επίπεδα προστριβών, ερωτικά δε θα τα σχολιάσω κάν για εκείνη την περίοδο...
Φαντάζεσαι λοιπόν ψυχολογία!Τι να έλεγα;Ότι έφταιγε ο Κρόνος, ο Δίας, ο ανάδραμος Ερμής;;;Που δεν ξέρω δηλαδή τι οψεις είχα τότε.Αλλά και να ήταν οι χειρότερες των χειροτέρων, πίστεψέ δεν ήταν αυτές η αιτία...:weird:
Γι αυτό χαλάρωσα,τα έβαλα κάτω, έκανα αυτοκριτική,γιατί όλο και κάποια κουτσουκέλα θα είχα κάνει, και είπα :"ως εδώ,θα ξεκινήσω απ' την αρχή".
Δε σου λέω πως έφτιαξαν όλα ως δια μαγείας, πήρε καιρό.Αποκαταστάθηκαν όμως όλα με δουλειά και προσοχή, πολύ αυτοέλεγχο και ηρεμία...
Σε συμβουλεύω το ίδιο να κάνεις κι εσύ,να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις!Να βάλεις πρόγραμμα και θα δρομολογηθούν όλα με τον καιρό!Κι άμα είναι ανάδρομος ο Δίας, τί έγινε;Υπάρχουν τόσοι πλανήτες στο ωροσκόπιό σου με ορθή πορεία και καλές όψεις, είμαι σίγουρη!Γιατί δηλαδή τους σνομπάρεις;;;
Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο...:nuts:
Sorry που με έπιασε η πολυλογία μου πάλι...:unsure:Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
-
29-06-2008, 06:21 PM #7
ευχαριστώ πολυ -μητσακο ομως τι εννοεις?
-
29-06-2008, 06:24 PM #8
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-06-2008, 06:24 PM #9
Όλοι περνάμε από τέτοια λούκια....
Ουφ, άρχισα και γω να θυμάμαι και περσινά ξινά πανεπιστημιακά σταφύλια, λες και δε φτάνουν τα φετινά. Και ερωτώ: Αφού μας χαλάει, τί ασχολούμαστε;;;;:nuts::nuts::nuts::nut s:
-
29-06-2008, 06:31 PM #10
Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.