- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 24 of 24
Thread: καρμική σχέση??????
-
27-06-2008, 01:39 PM #21
Re: καρμική σχέση??????
τελειο!!!!!!!
-
27-06-2008, 08:56 PM #22
Συμφωνώ μαζί σου!
Νομίζω κι εγώ, πως όταν πιάνουμε πάτο είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αρχίσουμε από την αρχή!Θα αναφέρω με δικά μου λόγια κάτι που έχω διαβάσει και μου άρεσε πολύ: "ο μαραγκός ξέρει ακριβώς πόσο πρέπει να κόψει ένα ξύλο για να γίνει όμορφο ένα έπιπλο, ο σιδεράς ξέρει ακριβώς πόσο πρέπει να αφήσει στη φωτιά το μέταλλο μέχρι να πάρει τη μορφή που θέλει να του δώσει, κατά συνέπεια και η ζωή ξέρει πόσο πρέπει να πονέσει ένας ανθρωπος για να γίνει καλύτερος".
Δε θα πώ αν είναι η ζωή σκληρή ή το σύμπαν ή ό,τι υπάρχει μεγαλύτερο από μας, αλλά σίγουρα τα όριά μας δεν τα ξέρουμε και πολλές φορές θα τα ξεπεράσουμε.Ποτέ όμως και τίποτα δεν έρχεται που να μην το αντέχουμε.Ο πόνος μας κάνει δυνατότερους και σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι που πονάμε...
Αυτά και με συγχωρείτε που δε θυμάμαι το βιβλίο και το συγγραφέα που έγραψε όσα προανέφερα εντός των εισαγωγικών...Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
-
27-06-2008, 10:54 PM #23
περνοντας το θαρρος θα ηθελα να αναφερω και εγω την ιστορια μου!
οποιοδηποτε σχολιο θα με βοηθουσε!!!! .καταρχην εχω αρχισει και ασχολουμε με την αστρολογια εδω και 2 μηνες πολυ λιγο σχετικα αλλα σε πολυ εντονο ρυθμο με αποτελεσμα να εχω φτασει σιγα σιγα σε ενα καλο επιπεδο, ο λογος που με εκανε να ασχοληθω ηταν γιατι αντιλειφθηκα οτι μου συμβαινουν τα ιδια γεγονοτα επαναλαμβανομενα .π.χ στον ερωτικο τομεα .
εχω κανει 3 σχεσεις μακροχρονιες και οι 3 ειχαν ακριβως το ιδιο χρονικο διαστημα μα ακριβως!!!
με το ιδιο ζωδιο οι κοπελες και τις 3 τις γνωρισα σε εναν ξενο τοπο μακρια απο τον τοπο διαμονης μου επισης τυνχανει να ειναι και ο ιδιος τοπος και στις 3 .
με αποτελεσμα μετα τον χωρισμο να πιανω πατο οπως αναφερετε πιο πανω!
περνωντας μου τουλαχιστο 2 χρονια για να βγω απο αυτων τον κυκλωνα συναισθηματων!!
τωρα ειμαι μετα απο 4 μηνες μετα τον χωρισμο και προσπαθω να κραταω καποιες ισσοροπιες, αλλα βλεπω οτι πεφτω παλι!!!
μηπως ειναι η αντιθεση πλουτωνα σεληνης που εχω ?το αθρο που διαβασα ειναι τελειο και πολυ κατατοπιστικο !!
ευχαριστω και ελπιζω να μην σας ζαλισα!
-
27-06-2008, 11:05 PM #24
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.