s
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
    Όνομα:
    white

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

Ισχύει ότι η μοίρα που βρίσκεται κάποιος πλανήτης δείχνει και την ηλικία που θα ενεργοποιηθεί ;

ακόμα , πώς μπορούμε να δούμε τις τάσεις που επικρατούν στον ερωτικό τομέα αυτή την εποχή ;

με το προοδευμένο ωροσκόπιο ;αν ναι ,πώς διαβάζεται αυτό;

ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

Αγαπητή white diamond

Αυτό με τη μοίρα δεν μας λέει ακριβώς την ηλικία ενεργοποίησης, αλλά ένα σημαντικό γεγονός στην ανάλογη ηλικία, της φύσης του πλανήτη. Όχι όμως μόνο στον αριθμό της ηλικίας, αλλά και σε ηλικίες που προστίθεται ο αριθμός 30 στις μοίρες που βλέπετε. Για παράδειγμα, 15 Κριού, σημαίνει 15 έτη, αλλά και 45 ή 75.

Η ερώτηση στο δεύτερο μέρος, μπορεί να απαντηθεί με διάφορες ιδέες από τα μέλη, αλλά κυρίως εξετάζεται η Αφροδίτη, ο ¶ρης, το μεσοδιάστημά τους, η Μαύρη Σελήνη, ή αστεροειδείς του έρωτα. Στα προοδευτικά και στο ετήσιο, μπορείτε να δείτε πάλι ερωτικούς παράγοντες ή οίκους συναισθημάτων και σχέσεων. Αλλά για να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα, χρειάζεται εμπειρία και γνώση. Διαφορετικά, μην το επιχειρείτε καλύτερα.

Τα μέλη θα σας δώσουν πιστεύω τις απόψεις τους, όμως η αστρολογία για μία πρόγνωση, απαιτεί συστηματική μελέτη και κάποια μαθητεία.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    white

ευχαριστω πολύ!

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή white diamond

Αυτό με τη μοίρα δεν μας λέει ακριβώς την ηλικία ενεργοποίησης, αλλά ένα σημαντικό γεγονός στην ανάλογη ηλικία, της φύσης του πλανήτη. Όχι όμως μόνο στον αριθμό της ηλικίας, αλλά και σε ηλικίες που προστίθεται ο αριθμός 30 στις μοίρες που βλέπετε. Για παράδειγμα, 15 Κριού, σημαίνει 15 έτη, αλλά και 45 ή 75.

Η ερώτηση στο δεύτερο μέρος, μπορεί να απαντηθεί με διάφορες ιδέες από τα μέλη, αλλά κυρίως εξετάζεται η Αφροδίτη, ο ¶ρης, το μεσοδιάστημά τους, η Μαύρη Σελήνη, ή αστεροειδείς του έρωτα. Στα προοδευτικά και στο ετήσιο, μπορείτε να δείτε πάλι ερωτικούς παράγοντες ή οίκους συναισθημάτων και σχέσεων. Αλλά για να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα, χρειάζεται εμπειρία και γνώση. Διαφορετικά, μην το επιχειρείτε καλύτερα.

Τα μέλη θα σας δώσουν πιστεύω τις απόψεις τους, όμως η αστρολογία για μία πρόγνωση, απαιτεί συστηματική μελέτη και κάποια μαθητεία.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

πως μπορώ να υπολογίσω το προοδευμένο μου ωροσκόπιο ?
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    πως μπορώ να υπολογίσω το προοδευμένο μου ωροσκόπιο ?
    Νομίζω πως προσθέτεις τόσες μέρες στην ημερομηνία γέννησής σου όσα χρόνια είναι η ηλίκια σου. πχ εαν η ημερομηνία γενν. είναι 1 Σεπτ 1980 τότε για να δεις το προοδευμενο σου χάρτη για το 2008 θα εισάγεις την ημερομηνία 29 Σεπτ 1980.
    Φυσικά διορθώστε με εαν κάνω λάθος..
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Νομίζω πως προσθέτεις τόσες μέρες στην ημερομηνία γέννησής σου όσα χρόνια είναι η ηλίκια σου. πχ εαν η ημερομηνία γενν. είναι 1 Σεπτ 1980 τότε για να δεις το προοδευμενο σου χάρτη για το 2008 θα εισάγεις την ημερομηνία 29 Σεπτ 1980.
    Φυσικά διορθώστε με εαν κάνω λάθος..

.... ευχαριστώ !!

μπορεί και έτσι αλλά ποιος θα μας πεί στα σίγουρα .. !!!??

κ εντελώς πρακτικά τώρα εγώ που είμαι γεννημένη 02/12/1975 τι ημερομηνία βάζω ? και που ? στον γεννεθλιο χάρτη στην πρώτη σελίδα ??
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητά μέλη

Υπάρχουν πολλών ειδών προοδευτικά ωροσκόπια και το καθένα έχει την τεχνική του και τους κανόνες του. Δεν μοιάζουν στον υπολογισμό και συνήθως δεν είναι εύκολος ο υπολογισμός, αν δεν τον έχετε διδαχτεί, το ίδιο και η ερμηνεία τους. Στους άπειρους μαθητές, συνήθως βοηθούν οι διελεύσεις.

Το φόρουμ διαθέτει πλέον εργαλεία να σας δοθούν ορισμένα ωροσκόπια πρόγνωσης. Αν θέλετε, πειραματιστείτε με τις εφαρμογές του.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)