- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
-
25-06-2008, 11:49 PM #1
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
Ισχύει ότι η μοίρα που βρίσκεται κάποιος πλανήτης δείχνει και την ηλικία που θα ενεργοποιηθεί ;
ακόμα , πώς μπορούμε να δούμε τις τάσεις που επικρατούν στον ερωτικό τομέα αυτή την εποχή ;
με το προοδευμένο ωροσκόπιο ;αν ναι ,πώς διαβάζεται αυτό;
ευχαριστώ εκ των προτέρων .
-
26-06-2008, 11:15 AM #2
Re: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
Αγαπητή white diamond
Αυτό με τη μοίρα δεν μας λέει ακριβώς την ηλικία ενεργοποίησης, αλλά ένα σημαντικό γεγονός στην ανάλογη ηλικία, της φύσης του πλανήτη. Όχι όμως μόνο στον αριθμό της ηλικίας, αλλά και σε ηλικίες που προστίθεται ο αριθμός 30 στις μοίρες που βλέπετε. Για παράδειγμα, 15 Κριού, σημαίνει 15 έτη, αλλά και 45 ή 75.
Η ερώτηση στο δεύτερο μέρος, μπορεί να απαντηθεί με διάφορες ιδέες από τα μέλη, αλλά κυρίως εξετάζεται η Αφροδίτη, ο ¶ρης, το μεσοδιάστημά τους, η Μαύρη Σελήνη, ή αστεροειδείς του έρωτα. Στα προοδευτικά και στο ετήσιο, μπορείτε να δείτε πάλι ερωτικούς παράγοντες ή οίκους συναισθημάτων και σχέσεων. Αλλά για να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα, χρειάζεται εμπειρία και γνώση. Διαφορετικά, μην το επιχειρείτε καλύτερα.
Τα μέλη θα σας δώσουν πιστεύω τις απόψεις τους, όμως η αστρολογία για μία πρόγνωση, απαιτεί συστηματική μελέτη και κάποια μαθητεία.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
26-06-2008, 01:16 PM #3
ευχαριστω πολύ!
-
20-10-2008, 02:25 PM #4
-
20-10-2008, 03:29 PM #5
Νομίζω πως προσθέτεις τόσες μέρες στην ημερομηνία γέννησής σου όσα χρόνια είναι η ηλίκια σου. πχ εαν η ημερομηνία γενν. είναι 1 Σεπτ 1980 τότε για να δεις το προοδευμενο σου χάρτη για το 2008 θα εισάγεις την ημερομηνία 29 Σεπτ 1980.
Φυσικά διορθώστε με εαν κάνω λάθος..''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
20-10-2008, 04:20 PM #6
Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
20-10-2008, 05:11 PM #7
Αγαπητά μέλη
Υπάρχουν πολλών ειδών προοδευτικά ωροσκόπια και το καθένα έχει την τεχνική του και τους κανόνες του. Δεν μοιάζουν στον υπολογισμό και συνήθως δεν είναι εύκολος ο υπολογισμός, αν δεν τον έχετε διδαχτεί, το ίδιο και η ερμηνεία τους. Στους άπειρους μαθητές, συνήθως βοηθούν οι διελεύσεις.
Το φόρουμ διαθέτει πλέον εργαλεία να σας δοθούν ορισμένα ωροσκόπια πρόγνωσης. Αν θέλετε, πειραματιστείτε με τις εφαρμογές του.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.