s
Οι Οικοι στα ζώδια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Όνομα:
    Π

Οι Οικοι στα ζώδια

Αλήθεια...υπάρχει κάποια εφαρμογή μέσα στο forum ή κάποιο link, με τίτλο "οι Οικοι στα ζώδια" ή κάπως έτσι, που θα με βοηθήσει άμεσα και γρήγορα να δω τις θέσεις των ζωδίων στους οίκους του γενέθλιου χάρτη μου και να διαβάσω κατευθείαν την ερμηνεία τους;;;
    Πραγματικά έχω ψάξει παντού και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο, παρά μόνο την εφαρμογή "Οι οίκοι στους πλανήτες" αλλα δυστυχώς, η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν με εξυπηρετεί...:bigsmile::bigsmile::bigsmi le:
    Ευχαρστώ πολύ!

Όνομα:
    Κυριακή

Re: Οι Οικοι στα ζώδια

Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη. Και μαλλον δεν εχει και νοημα. Ειναι μια ευκαιρια για πρακτικη εξασκηση: Μαθε τα χαρακτηριστικα των ζωδιων και των οικων και ερμηνευσε τα συνδυαζοντας τα. Ο τροπος που λειτουργεις [ζωδιο] σε καθε τομεα της ζωης σου [οικος]! ΚΑλη επιτυχια!!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Καλησπέρα και από εμένα. Συγχαρητήρια για αυτή την υπέροχη δουλειά που κάνετε. Συμφωνώ, νομίζω ότι θα ήταν καλό να υπήρχε κάποιο link με τίτλο οι οίκοι στα ζώδια. Είστε επαγγελματίες και σίγουρα η δική σας ανάλυση είναι πιο έγκυρη. Επίσης προσπαθώ να μπώ στο πλανήτες στους οίκους και δεν μπορώ. Μήπως κάνω κάτι λάθος :toung:κάντε κάτι και για αυτό σας παρακαλώ. Να αναλύει όλους τους πλανήτες όμως (τους βασικούς τουλάχιστον). Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Ράνια

Ολοκληρη ΑΝΑΛΥΣΗ γενεθλιου εχουμε.........τι να το κανεις το link????:bigsmile:

Φιλεναδα να πω κατι ?:bigsmile: Εμενα ομως στον γενεθλιο που χω τον Αρη στον 9ο οικο , δεν μου το χει σε αναλυση Και να φανταστεις οτι και εγω εψαχνα καποτε για τον Αρη στους οικους και δεν βρηκα τιποτα .. Το λεω βασικα που ζητησαν και τα αλλα μελη για λινκ και τετοια :toung:

Όνομα:
    Κωστής

Υπάρχει και το εμφανίζει. Μη γράφουμε ότι θέλουμε...
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Δεν ξερω γιατι αλλα μεχρι και προχθες δεν μου το εμφανιζε . Σορυ παντως ! Τωρα μου το εμφανιζει οντως . Ευχαριστω Κωστη !

καλημέρα σας

να ρωτήσω και εγώ κάτι που είμαι αρχάρια σε αυτό:
    όταν στις προβλέψεις για τον ωροσκόπο λέει "αν έχετε τον ωροσκόπο σας στον πρώτο δεκανό" τι εννοεί;
    στο ωροσκόπιο το καταλαβαίνεις από την ημερομηνία γέννησης "το πρώτο δεκαήμερο κλπ".
    στον ωροσκόπο πως μπορείς να βρείς το δεκανό;

ευχαριστώ πολύ

Όνομα:
    Ράνια

Ανηκει στις 1ες 10 μοιρες, 2ες 10 μοιρες ή στις 3ες 10 μοιρες του ζωδιου???

Quote Originally Posted by SELZI View Post
    καλημέρα σας

να ρωτήσω και εγώ κάτι που είμαι αρχάρια σε αυτό:
    όταν στις προβλέψεις για τον ωροσκόπο λέει "αν έχετε τον ωροσκόπο σας στον πρώτο δεκανό" τι εννοεί;
    στο ωροσκόπιο το καταλαβαίνεις από την ημερομηνία γέννησης "το πρώτο δεκαήμερο κλπ".
    στον ωροσκόπο πως μπορείς να βρείς το δεκανό;

ευχαριστώ πολύ
    Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει και αυτό...

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)