s
Ο Ουρανος στον 1ο οικο !
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Ο Ουρανος στον 1ο οικο !

Καλησπερα ! Εχω καποιες αποριουλες για τον Ουρανο στον πρωτο οικο .! Διαβασα για τον Ουρανο , πως οταν εχει ευνοικες οψεις με τον ωροσκοπο - μπορει να δινει εντονα στοιχεια Υδροχοου . Αν μιλησουμε για συνοδο Ουρανου και Ωροσκοπου θα ηταν εγκυρο να λεγαμε οτι σε αυτη την περιπτωση δινει εντονο υδροχοιλικι ? ( Ωροσκοπος μου στις 8 μοιρες και 16 του τοξοτη ) , ( Ουρανος στις 14 μοιρες και 12 του τοξοτη στον 1ο οικο)

Ααααα και ηθελα να ρωτησω και για καποιες οψεις του Ουρανου . Οταν ο Ουρανος κανει τριγωνο με αφροδιτη (αφρο στον λεοντα στον 9ο οικο ) . Τι μπορει να σημαινει αυτο ?
    Αααα και οταν κανει ο ουρανος τετραγωνιζει τον Ηλιο ? :blink: ( Ηλιος στην Παρθενο στον 9ο )

Βασικα :
    Ουρανος τετραγωνο Ηλιος
    Ουρανος τετραγωνο Ερμης
    Ουρανος εξαγωνο Σεληνη
    Ουρανος τριγωνο Αφροδιτη
    Ουρανος συνοδος Ωροσκοπος

ΥΓ: Για τις υπολοιπες οψεις εχω βρει καποια πραγματα στα υπολογιστικα :embarrest

Όνομα:
    Ράνια

Re: Ο Ουρανος στον 1ο οικο !

Aν δεν κάνω λάθος Αθηνά, η ανοχή με Asc ειναι 5 μοιρες! Ας μας πει και κάποιος αλλος ομως μηπως δεν θυμάμαι καλά.......

Να ρωτήσω..... δηλαδη για τις όψεις Ουρανου δεν εχεις βρει στα υπολογιστικά????

Όνομα:
    cancerian

Black moon εχεις απολυτο δικιο , θυμαμαι που ειχα δει σε ενα απο τα φορουμ την κα Λιλιαν Σιμου να αναφερει οτι οι οψεις πλανητων σε σχεση με το ΑSC εχουν ανοχη 5 μοιρες...

Ναι κοπελα μου , θα συμφωνησω και εγω με τον cancerian , οντως ετσι ειναι ! Το θυμαμαι και εγω αυτο , που το ειχε αναφερει η κ. Σιμου .
    Αν και μου εβγαλε Ουρανος συνοδος Ωροσκοπος , ανοχη 5.95 !.

Κοριτσαρα παντως τα βρηκα ολα ..! Thanx

Το ποστ της κ. Λιλιαν Σιμου ειναι στις συζητησεις αστρολογιας στο ' Ψυχικα χαρισματα ' . Ετσι πληροφοριακα το ειπα ...:embarrest

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Το ποστ της κ. Λιλιαν Σιμου ειναι στις συζητησεις αστρολογιας στο ' Ψυχικα χαρισματα ' . Ετσι πληροφοριακα το ειπα ...:embarrest
    οι πληροφοριες δεν εβλαψαν κανεναν παρα μονο εκεινους που ηθελαν να παραμεινουν κρυφες .....

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Ναι κοπελα μου , θα συμφωνησω και εγω με τον cancerian , οντως ετσι ειναι ! Το θυμαμαι και εγω αυτο , που το ειχε αναφερει η κ. Σιμου .
    Αν και μου εβγαλε Ουρανος συνοδος Ωροσκοπος , ανοχη 5.95 !.

Κοριτσαρα παντως τα βρηκα ολα ..! Thanx
    .

Τον Κωστή να ευχαριστείς.....

Κωστηηηη ? ? ? που εισαι βρε Κωστηηηηη ? ? ? Ευχαριστουμε λεμεεεεεεεεεεε :bigsmile:

Εμ αγαπητη μου αν δεν ησουν και εσυ τι θα κανα ? Εισαι ολα τα λευτα παντως . Καλα και ο Κωστης , μην τον αδικησουμε :embarrest

Όνομα:
    Ράνια

:embarrest:embarrest:blush:
    Fa niente!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)