- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 102
Thread: 8ος οίκος
-
22-06-2008, 01:59 AM #31
Re: 8ος οίκος
-------------------------------------------------------
-
22-06-2008, 02:14 AM #32
Δεν ειταν αναγκη να μας τα δειξεις και ολα:embarrest..Ειμασται τωσες γυναικες εδω,τςτςτς.:toung:
-
22-06-2008, 02:19 AM #33
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΟΨΕΙΣ … ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ….
Η Παρθενος στην ακμη του 8ου οριζει τις διασυναλλαγες σου με τα αλλα ατομα ως αρκετα αναλυτικη. Το παρε δωσε , συνηθως περναει από κοσκινο και αυτή η συναλλαγη περιλαμβανει όλα τα επιπεδα .Ο κυβερνητης του 8ου όμως βρισκεται στον υδροχοο και στον 1ο οπου τονιζει καπως την ανεξαρτησια του και την απελευθερωση του λογου. Ισως η γλωσσα σε αυτή την περιπτωση να είναι επαναστατικη και πολλες φορες αρκετα αληθινη. Είναι ιδιαιτερα σημαντικο μιας και ο κυβερνητης του 8ου κανει συνοδο με το ΑSC (μυστικα ξεσπασματα )
Μπορεις όμως να χρησιμοποιησεις αυτό το λεγειν σε θεματα που θα εχουν να κανουν με εδραιωση ( ταυρος) και επεκταση (διας) γυρω από το προσωπικο σου περιβαλλον (4ος)
Επισης η Λιλιθ η οποια βρισκεται στον 8ο σου δινει σεξουαλικη πνοη
Βασικα επειδη τσεκαρα το ωροσκοπιο σου να προσεχεις περισσοτερο την αποσυρση και την απομονωση από το υπολοιπο περιβαλλον. Επισης οσφραινομαι και θεματακια απο πατριαρχικη φιγουρα ...
-
22-06-2008, 02:35 AM #34
σε ευχαριστω πολυ για την αναλυση σου κ οντως πρεπει να προσεξω την απομονοση μου συμφωνω απολυτα σε αυτο.
τι ακριβως εννοεις οταν λες οσφραινεσαι θεματακια απο πατριαρχικη φιγουρα ?
-
22-06-2008, 02:40 AM #35
Η Παρθενος στην ακμη του 8ου οριζει τις διασυναλλαγες σου με τα αλλα ατομα ως αρκετα αναλυτικη. Το παρε δωσε , συνηθως περναει από κοσκινο και αυτή η συναλλαγη περιλαμβανει όλα τα επιπεδα .
καλησπέρα! έχω και εγώ ακμή 8 στην παρθένο...δεν υπάρχουν πλανήτες..επίσης υπάρχει και το ζωδιου του ζυγου στον 8 οίκο...
τι δείχνει αυτό ;
ακόμα , το ζώδιο της παρθένου , ανάμεσα στα άλλα , συνδέεται και με το χώρο της υγείας...επειδή είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που όμως με ώθησε στην αναγένννηση , θα μπορουσε να οφειλεται και στην ακμη 8 ;να δω και όψεις ερμή (κυβερνήτη παρθενου ) και αφροδιτης (κυβερνητη ζυγου) ;;
ελπιζω να μην σας μπερδεψα...ευχαριστω...
-
22-06-2008, 02:44 AM #36
Καλε Capricornking,βαλε μερικες οψεις εκει περα :blink:.δεν μπορεις να το αφησεις ετσι κενο:unsure:.
-
22-06-2008, 02:44 AM #37
Aπλα με τα παραπανω στοιχεια που εδωσες και συμφωνα με την οικοθεσια των πλανητων εχω την εντυπωση οτι η απομονωση (12ος) για σενα ειναι καπως αρνητικη μιας και περιοριζει (κρονος) συνοδος την προσωπικοτητα σου ( ηλιος) και παραλληλα σου δημιουργει διαφορετικη εικονα απο εκεινη που εχεις εσυ για τον εαυτο σου ( ποσειδωνας).
Με λιγα λογια η απομονωση περιοριζει σημαντικα τον εαυτο σου και δημιουργει ανασφαλειες και λανθασμενες εικονες...
Με τα παραπανω θα μπορουσα να πω οτι μια πατριαρχικη φιγουρα της ζωης σου εχει εσφαλμενη εικονα στο μυαλο σου ή ειναι αλλιως απο οτι εσυ την φανταζεσαι ή ειναι εξαφανισμενη , ιδρυματικοποιημενη .
-
22-06-2008, 03:15 AM #38
δηλαδη σε γενικες γραμμες εννοεις οτι η εικονα που εχω για τον εαυτο μου φαινεται τελειως διαφορετικη στους τριγυρω μου οταν απομονονομαι.κ οχι οπως την νιωθω κ την θελω εγω δηλαδη ουσιαστικα μου κρυβει την καλη πλευρα μου κ βγαζει ισως εναν αλλο εαυτο?η μηπως εννοεις οτι με κανει να νιωθω κακες σκεψεις για τον εαυτο μου που δεν ισχυουνε
σορρυ που σε κουραζω φιλε μου απλα εφαγα σκαλωμα με την φραση"πατριαρχικη φιγουρα της ζωης σου" κ δεν μπορω να καταλαβω ακριβως την εννοια
-
22-06-2008, 10:27 AM #39
-
22-06-2008, 02:05 PM #40
Kαπως ετσι τελος παντων , ειναι σιγουρα μια αρσενικη φιγουρα , με κυριαρχια πανω στο ατομο αυτο . Πατερας , θειος , δασκαλος , θετος γονεας... Και με βαση την συνοδο Ηλιου κ Κρονου σιγουρα θα κουβαλαει καποιο αξιωμα ...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.