s
Η ΕΥΤΥΧΙΑ - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 181
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Η ΕΥΤΥΧΙΑ

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    Ευτυχία είναι, το νερό που τρέχει, το χιόνι που πέφτει, η λάσπη απ τη βροχή, η φουρτουνιασμένη θάλασσα, η ανατολή του ήλιου, το ηλιοβασίλεμα, ένας χωρισμός, ένα χαστούκι, ένα πέσιμο, ένα χτύπημα, η γέννηση ενός παιδιού,το οικονομικό ολίσθημα και τόσα άλλα που μας συμβαίνουν στη ζωή..
    Γιατί αν δε μας συνέβαιναν, δε θα γνωρίζαμε τη γαλήνη, τη χαρά, τον πόνο, τις αντοχές μας, τη δύναμη της ψυχής μας...
    Δε θα γνωρίζαμε λίγο λίγο τον εαυτό μας.. Και το να προσπαθούμε να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, είναι η μεγαλύτερη ευτυχία!

Με αγάπη

Σόφη
    Ευτυχία είναι να έχουμε καταφέρει να σιγήσουμε αρκετά το νου μας για να τα προσέξουμε όλα αυτά, Σόφη μου. Μέχρι τότε, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω τα βλέπουμε όλα αυτά λίγο ρομαντικά.

Φιλικά

Βασίλης
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Βασίλης

Μόνο μερικές στιγμές η πραγματικότητά μας συναντάται με την ευτυχία γι'αυτό και μας φαίνεται ουτοπία. Συνήθως αναλογιζόμαστε τον κόπο και την έννοια που ατυχώς δαπανήσαμε και έτσι φαντάζει μακρινή. Όμως σκεφτείτε τις φορές που απροειδοποίητα εισέβαλε στη ζωή μας και πόσο θέλαμε να είμαστες δεκτικοί σ'αυτή. Το να αναμασάμε αόριστα και απαίδευτα βαρύγδουπες λέξεις απέχει πολύ από το να επενδύουμε σ'αυτήν.
    Νομίζω πως η Σόφη προς τα εκεί έχει στραμμένες τις κεραίες την και την συγχαίρω γι'αυτό.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    Ευτυχία είναι, το νερό που τρέχει, το χιόνι που πέφτει, η λάσπη απ τη βροχή, η φουρτουνιασμένη θάλασσα, η ανατολή του ήλιου, το ηλιοβασίλεμα, ένας χωρισμός, ένα χαστούκι, ένα πέσιμο, ένα χτύπημα, η γέννηση ενός παιδιού,το οικονομικό ολίσθημα και τόσα άλλα που μας συμβαίνουν στη ζωή..
    Γιατί αν δε μας συνέβαιναν, δε θα γνωρίζαμε τη γαλήνη, τη χαρά, τον πόνο, τις αντοχές μας, τη δύναμη της ψυχής μας...
    Δε θα γνωρίζαμε λίγο λίγο τον εαυτό μας.. Και το να προσπαθούμε να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, είναι η μεγαλύτερη ευτυχία!

Με αγάπη

Σόφη
    Σοφια μου συμφωνω απολυτα μαζι σου ,ολα αυτα ειναι ευτυχια και αλλα τοσα !
    με αγαπη Δεσποινα

Ευτυχία είναι να μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή μας μέσα από τις επιλογές μας. Να μην κλαψουρίζουμε σαν γατάκια που έχασαν την μαμά τους. Η ζωή αυτή όπως την αντιλαμβανόμαστε κάθε στιγμή χωρίς να νομίζουμε ότι η επόμενη στιγμή θα είναι αυτή που θα φέρει την ευτυχία. Ευτυχία είναι η ίδια η ζωή μας. Είναι ένα δώρο που μας ανατέθηκε, αλλά επειδή δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει γιατί το θεωρούμε αυτονόητο που την έχουμε, την ψάχνουμε διαρκώς ενώ αυτή είναι εκεί δίπλα μας. Δεν την βλέπουμε χωρίς τα μυωπικά γυαλιά μας. Τώρα θα μου πείτε που είναι αυτά τα γυαλιά και που τα πουλάνε για να τα αγοράσω; Τα γυαλιά αυτά αρχίζουν και κατασκευάζονται από την στιγμή που το άτομο αποφασίσει να ανακαλύψει τους φόβους του. Να ξεκινήσει μια εσωτερική και ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό του. Να βρει τις ρίζες των φόβων του και να γίνει αυτόπτης μάρτυρας των υποσυνείδητων συμπεριφορών του. Να εστιάσει σε βάθος και να ανασύρει από την άβυσσο αυτές τις πλευρές του και να τις ονομάσει.
    Πολλές φορές έχω ακούσει μητέρες να λένε στις κόρες τους. Όταν θα μεγαλώσεις θα γνωρίσεις έναν όμορφο νέο θα τον ερωτευτείς θα παντρευτείτε και θα είσαι ευτυχισμένη. Τώρα τι γίνεται πάντα και η συνταγή δεν πετυχαίνει; Όταν μια συνταγή δεν πετυχαίνει, φταίει ο μάγειρας αλλά και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει, ο τρόπος που θα το εκτελέσει, καθώς και το απαραίτητο συναίσθημα ή αλλιώς μεράκι που θα καταθέσει.
    Ο μάγειρας είστε εσείς και οι γνώσεις μαγειρικής είναι οι γνώσεις σχετικά με τον εαυτό σας και πόσο καλά τον ξέρεται. Τώρα όσο για τα υπόλοιπα υλικά, εκτέλεση, μεράκι θα είστε σε θέση να τα επιλέξετε και να τα υλοποιήσετε εφόσον πετύχετε την γνώση του εαυτού σας. Συνεπώς αυτογνωσία είναι το κλειδί για την ευτυχία και το χτίσιμο των σωστών σχέσεων συναρτήσει του ατόμου μας και του περιβάλλοντα περίγυρού μας. Και όχι μόνο ερωτικών!!!!
    "Όταν δεν είμαι καλά είμαι ακόμα καλύτερα"

Quote Originally Posted by Γεράκι View Post
    Ευτυχία είναι να μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή μας μέσα από τις επιλογές μας. Να μην κλαψουρίζουμε σαν γατάκια που έχασαν την μαμά τους. Η ζωή αυτή όπως την αντιλαμβανόμαστε κάθε στιγμή χωρίς να νομίζουμε ότι η επόμενη στιγμή θα είναι αυτή που θα φέρει την ευτυχία. Ευτυχία είναι η ίδια η ζωή μας. Είναι ένα δώρο που μας ανατέθηκε, αλλά επειδή δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει γιατί το θεωρούμε αυτονόητο που την έχουμε, την ψάχνουμε διαρκώς ενώ αυτή είναι εκεί δίπλα μας. Δεν την βλέπουμε χωρίς τα μυωπικά γυαλιά μας. Τώρα θα μου πείτε που είναι αυτά τα γυαλιά και που τα πουλάνε για να τα αγοράσω; Τα γυαλιά αυτά αρχίζουν και κατασκευάζονται από την στιγμή που το άτομο αποφασίσει να ανακαλύψει τους φόβους του. Να ξεκινήσει μια εσωτερική και ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό του. Να βρει τις ρίζες των φόβων του και να γίνει αυτόπτης μάρτυρας των υποσυνείδητων συμπεριφορών του. Να εστιάσει σε βάθος και να ανασύρει από την άβυσσο αυτές τις πλευρές του και να τις ονομάσει.
    Πολλές φορές έχω ακούσει μητέρες να λένε στις κόρες τους. Όταν θα μεγαλώσεις θα γνωρίσεις έναν όμορφο νέο θα τον ερωτευτείς θα παντρευτείτε και θα είσαι ευτυχισμένη. Τώρα τι γίνεται πάντα και η συνταγή δεν πετυχαίνει; Όταν μια συνταγή δεν πετυχαίνει, φταίει ο μάγειρας αλλά και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει, ο τρόπος που θα το εκτελέσει, καθώς και το απαραίτητο συναίσθημα ή αλλιώς μεράκι που θα καταθέσει.
    Ο μάγειρας είστε εσείς και οι γνώσεις μαγειρικής είναι οι γνώσεις σχετικά με τον εαυτό σας και πόσο καλά τον ξέρεται. Τώρα όσο για τα υπόλοιπα υλικά, εκτέλεση, μεράκι θα είστε σε θέση να τα επιλέξετε και να τα υλοποιήσετε εφόσον πετύχετε την γνώση του εαυτού σας. Συνεπώς αυτογνωσία είναι το κλειδί για την ευτυχία και το χτίσιμο των σωστών σχέσεων συναρτήσει του ατόμου μας και του περιβάλλοντα περίγυρού μας. Και όχι μόνο ερωτικών!!!!

Η απάντηση σου είναι καταπληκτική.

Είναι η απάντηση στην έννοια ευτυχία και πως αυτή επιτυγχάνεται.

Το μόνο πρόβλημα πάντως που υπάρχει είναι πως όντως το ταξίδι μέσα στην ψυχή μας φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία αλλά δυστυχώς κανένας δεν σου λέει ότι για να φτάσεις στο φως το σκοτάδι είναι φρικτό και επώδυνο... Και διαρκεί πολύ για να ελευθερωθείς και να νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος...

Τιμή σε αυτούς που άντεξαν και τα κατάφεραν. Εγώ προσπαθώ ακόμα...

Quote Originally Posted by sag_femme View Post
    Η απάντηση σου είναι καταπληκτική.

Είναι η απάντηση στην έννοια ευτυχία και πως αυτή επιτυγχάνεται.

Το μόνο πρόβλημα πάντως που υπάρχει είναι πως όντως το ταξίδι μέσα στην ψυχή μας φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία αλλά δυστυχώς κανένας δεν σου λέει ότι για να φτάσεις στο φως το σκοτάδι είναι φρικτό και επώδυνο... Και διαρκεί πολύ για να ελευθερωθείς και να νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος...

Τιμή σε αυτούς που άντεξαν και τα κατάφεραν. Εγώ προσπαθώ ακόμα...
    Είναι στη φύση του ανθρώπου να αποφεύγει τις επώδυνες καταστάσεις. Πάντα ότι ήταν καλό για την ύλη ήταν κακό για το πνεύμα και το αντίθετο. Ότι είναι καλό για το πνεύμα είναι κακό για την ύλη. Είναι λογικό λοιπόν όντας στη φυσική μας κατάσταση της ύλης και προσπαθώντας να φτάσουμε το πνευματικό να βρισκόμαστε κάτω από πόνο. Αυτός όμως είναι ένας διαφορετικός πόνος, γιατί από ένα σημείο και μετά έχεις την επίγνωση του και το αντέχεις. Αν παρατηρήσουμε τις λέξεις ηδονή και οδύνη θα δούμε ότι στο βάθος είναι ίδιες με έναν μικρό αναγραμματισμό και μια μικρή τροποποίηση στην ορθογραφία.

Και εγώ προσπαθώ........!!!!!!!

φιλικά Θεοδοσία
    "Όταν δεν είμαι καλά είμαι ακόμα καλύτερα"

Όνομα:
    Σόφη

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Ευτυχία είναι να έχουμε καταφέρει να σιγήσουμε αρκετά το νου μας για να τα προσέξουμε όλα αυτά, Σόφη μου. Μέχρι τότε, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω τα βλέπουμε όλα αυτά λίγο ρομαντικά.

Φιλικά

Βασίλης
    Φυσικά και δε μ΄απογοητεύεις Βασίλη..
    Δεν πτοούμαι από κανέναν και από τίποτα.. Δε γνωρίζεις αν έχω σιγήσει το νου μου ή και την αναπνοή μου ακόμα. Δε γνωρίζεις τίποτα για μένα και μπορείς να με αποκαλείς ρομαντική ή όπως αλλιώς θέλεις.. Εξέφρασα την άποψή μου, την οποία υπερασπίζω. Και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, ΝΑΙ, είμαι πολύ ευτυχισμένη..

Με αγάπη

Σόφη
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Εχω την εντυπωση οτι δημιουργειται μια ενταση ... :weird:

Νομιζω πως καταλαβαινουμε οτι ο καθενας μας εδω εκφραζει ελευθερα την αποψη του . Θα συμφωνησω με τον Βασιλη γιατι και μενα καπου εκει κλινουν οι αποψεις μου περι ευτυχιας .. και κακα τα ψεματα και εμενα μου φαινονται πολυ ρομαντικα ολα αυτα .

Αλλα ειναι αποψεις και τις σεβομαστε .ΟΛΕΣ . Δεν σημαινει οτι σωνει και καλα μονο μια αποψη ειναι αποδεκτη και σωστη . Εξαλλου ποιος το λεει αυτο ?
    Αντιλαμβανεστε φυσικα οτι οι ανθρωποι διαφερουν μεταξυ τους και οι αποψεις διειστανται . Για αυτο πιστευω καλο θα ηταν να καταλαβαινουμε οτι βρισκομαστε σε ενα αστρολογικο site και να μην το κανουμε το θεματακι να κλειδωθει .

Σοφη μου νομιζω οτι ο Βασιλης εξεφρασε την γνωμη του , φυσικα αναφερομενος και σε καποιο ποστ σου . Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ηθελε να σε θιξει η κατι τετοιο . Εδειξες οτι σε πειραξε . Και χωρις παρεξηγηση Σοφη μου . Αλλα καταλαβε και συ καλη μου οτι ειμαστε free to go για να λεμε την αποψη μας ελευθερα .

Αναπτυξατε ενα τοσο ωραιο θεματακι αλλα εμενα κατι μου λεει οτι και αυτο θα καταληξει οπως και καποιο αλλο παρομοιο :embarrest

Όνομα:
    Βασίλης

Παιδιά, τα προσωπικά βιώματα του καθενός είναι σεβαστά. Δε θίγουμε κανέναν. Ούτε εγώ ήθελα να θίξω τη Σοφία με αυτό που έγραψα. Αν κάποιος βρήκε την ευτυχία στα μικροπράγματα της ζωής, τότε μπράβο του και συγχαρητήρια.

Από κει και πέρα όμως σε ένα μεγάλο site όπως είναι αυτό πρέπει να έχουμε και την αίσθηση ότι εκτιθέμεθα και δίνουμε παραδείγματα σε άλλους. Ειδικά όταν βγαίνουμε και ανοίγουμε κάποια θέματα για την αγάπη, την ευτυχία, κλπ. με σκοπό από ό,τι έδειξε η προσπάθεια να προσφέρουμε κάποιου είδους "παιδεία". Λοιπόν, όταν προσφέρουμε κάποιο υπόδειγμα προς τους άλλους και εκτιθέμεθα, πιστεύω πρέπει να απευθυνόμαστε στην κατάσταση αυτού που μας διαβάζει.

Κι αυτός που μας διαβάζει θέλει να κάνει πρώτα άλλη δουλειά σε άλλο επίπεδο για να φτάσει να ακούει τα μικροπράγματα. Αν δεν του το πούμε αυτό, θα νομίζει ότι ευτυχία είναι να ακούει τα πουλάκια. Η "παραίτηση" ως στάση ζωής υποπίπτει πολύ εύκολα σε απλή αδράνεια. Δε βοηθάμε κανένα έτσι, αν δεν εξηγήσουμε τη διαφορά. ...

Sorry, που τα λέω έτσι "κρόνια" παιδιά, αλλά νομίζω έτσι πρέπει αυτή τη στιγμή γιατί αυτά που περιγράφετε είναι μία πολύ "ποσειδώνια" κατάσταση και είναι ανάγκη να γειωθεί για να έχει πρακτικό όφελος. Αν το συζητάγαμε μεταξύ μας σε μία παρέα, θα το δεχόμουν ευχαρίστως, αλλά εδώ όταν μας διαβάζουν πεντακόσιοι άνθρωποι την ημέρα και θέλουμε να προσφέρουμε κάποιο πρότυπο, πρέπει να έχουμε άλλη στάση.

Επίσης κάτι άλλο που είναι νομίζω πολύ σημαντικό είναι ότι, εάν θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα αγάπης, πρέπει να δείξουμε όλοι μεγάλη προσοχή στο πώς χειριζόμαστε την αντίρρηση ( μηδενός εμού εξαιρουμένου ). Αγάπη δε σημαίνει να συμφωνούν όλοι μαζί μας... Το αντίθετο σημαίνει να αγαπώ ακόμη περισσότερο αυτόν που διαφωνεί μαζί μου, γιατί έτσι θα μόνο θα μπω στη θέση του, θα τον "συναισθανθώ" και θα τον καταλάβω...

Σημαίνει να δέχομαι δίπλα μου αυτόν που δε με καταλαβαίνει και καμιά φορά αισθάνεται ότι απειλείται από μένα. Και να σκέφτομαι τι έχω κάνει που μπορεί να το προκάλεσε αυτό. Σημαίνει επίσης ότι δέχομαι κι αυτόν που νομίζει ότι είμαι και εύκολη λεία του και μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει. Αγάπη σημαίνει ότι καμιά φορά θυσιάζω το δικό μου δρόμο και τη δική μου σωτηρία, αν είναι να βοηθήσω κάποιον. Όλα αυτά στην πράξη σημαίνουν σημαίνουν συνύπαρξη και ανοχή, που είναι ένας σημαντικός δείκτης για το πόσο κανείς εννοεί στην πράξη την αγάπη που πιστεύει.

Αυτά από μένα και συγγνώμη για την πολυλογία...

Καλή βδομάδα να έχετε.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

βασιλη μου συμφωνω μαζι σου στα περισσοτερα...
    αλλα οταν ενας ανθρωπος ειναι ευτυχισμενος εκει που ειναι... ειναι σωστο να του χαλαμε την ευτυχια???

υγ.. εχω βεβαια και μια απορια για την ευτυχισμενη της παρεας...
    γιατι χαλαστηκε που ο βασιλης δεν συμφωνει????

Page 3 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)