- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Απορίες
-
12-06-2008, 01:19 AM #1
Απορίες
Ελπίζω να είμαι στη σωστή ενότητα για να απαντηθούν κάποιες από τις απορίες μου. Είμαι γεννημένος στην Αθήνα 12/7/1976 και ώρα 05:45π.μ.
1) Ποιό σύστημα οικοθεσίας να χρησιμοποιώ το equal ή το placidus? Το θέμα είναι οτι με την αλλαγή κάθε συστήματος, αλλάζει η θέση άρα και οι οίκοι 5 πλανητών μου, των δεσμών της Σελήνης μου αλλά και το ζώδιο του μεσουρανάματος μου. Υπάρχει περίπτωση να ισχύουν ταυτόχρονα όλες οι ερμηνείες? (π.χ. δηλ. η ερμηνεία του άρη μου και στο δεύτερο και στο τρίτο μου οίκο?)
Είμαι μπερδεμένος αλλά και αρχάριος για καταλάβω ποια ερμηνεία ειναι η πιο κοντινή σε μένα. Νομίζω όταν τις διαβάζω οτι ισχύουν και οι δύο.
2)Που θα μπορούσα να διαβάσω για το ταυ - τετράγωνο?
3)Μπορεί να σχηματιστεί μεγάλο τετράγωνο με 3 πλανήτες και τον χειρωνα?
-
12-06-2008, 02:22 AM #2
Re: Απορίες
Αγαπητό μέλος
Προτιμότερο είναι το σύστημα Πλάσιντους άνισων οίκων. Αυτό είναι ευρέως αποδεκτό και στα προγνωστικά συστήματα λειτουργεί πολύ καλά. Τα διάφορα συστήματα οικοθεσίας αλλάζουν είτε τους εσωτερικούς οίκους, είτε όλες τις ακμές. Στο θέμα αυτό υπάρχει μία διαμάχη αιώνων, αλλά έχει επικρατήσει το Πλάσιντους ως το πιο φιλικό και αξιόλογο, όπως και το Ρεγκιομοντάνους που έχει όμως τις ίδιες γωνίες με το Πλάσιντους.
Για το ταυ-τετράγωνο υπάρχει άρθρο που θα βρείτε στην αναζήτηση, καθώς είναι αρκετά παλιό,
Για τον Μεγάλο σταυρό, όπως καταλαβαίνω να εννοείτε, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ο Χείρωνας γιατί το μήνυμά του είναι ισχυρό.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
20-06-2008, 08:08 PM #3
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Κα Σίμου.
1)Όσον αφορά το σύστημα οικοθεσίας, αν χρησιμοποιώ το placidus που έχει επικρατήσει όπως ειπατε, θεωρείτε οτι μία συμπληρωματική ερμηνεία των πλανητών μου σε σύστημα οικοθεσίας ίσων οίκων είναι περριτή? στην περίπτωσή μου απλά θα με μπέρδευε (μιας και αλλάζει η θέση στους οίκους πολλών πλανητών μου ) ή θα μου έδινε επιπλέων στοιχεία που θα πρέπει να λάβω υπόψην μου? (ρωτάω με τη σκεπτικό του αρχάριου σύμφωνα με το οποίο θεωρώ ότι το σύστημα οικοθεσίας ίσων οίκων είναι ένα πολύ γενικό σύστημα ) ή το ένα σύστημα δηλαδή ή το άλλο?
2) Είμαι γεννημένος 12/7/76 στην αθήνα. Έχω 2 μεγάλους σταυρούς στο χάρτη μου. Θα μπορούσατε να μου πείτε λίγα λόγια για τους μεγάλους σταυρούς? ή που θα μπορούσα να διαβάσω για αυτούς? βοηθάνε ή οχι? στι δική μου περίπτωση συμμετέχουν σελήνη ουρανος κρονος αφροδίτη χειρωνας. Με προβληματίζει η τόσο χτυπημένη σελήνη μου που είναι και ένας από τους βασικούς κυβερνήτες του ωροσκοπίου μου. Είναι χτυπημένη και από τον κυβερνήτη του ζωδίου που βρίσκεται και από το κυβερνήτη του ζωδίου του οίκου στον οπόιο βρίσκεται αλλα είναι και σε αδυναμία (στον αιγόκερω). Συμμετέχει όμως και στους 2 σταυρούς. Πως να ερμηνέυσω όλο αυτο?
-
20-06-2008, 11:58 PM #4
Γεια σας και πάλι
Στο θέμα της οικοθεσίας, καλύτερα να μην μπερδεύετε πολλά συστήματα, γιατί τα δεδομένα δεν θα είναι ίδια. Με τους ίσους οίκους δεν συμφωνώ και πολύ, καθώς μοιάζει να έχουμε κάθε τομέα της ζωής ίσο σε βαρύτητα, κάτι που δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Καλύτερα να παραμείνετε στους άνισους οίκους, οι οποίοι δεν με έχουν διαψεύσει ως τώρα.
Σχετικά με τους Μεγάλους Σταυρούς, είναι δύσκολος συνδυασμός που σας ωθεί σε μαχητικότητα και δράση. Αλλά σίγουρα βιώνετε ταλαιπωρίες κατά περιόδους. Το σημαντικό είναι πως γίνεστε αποφασιστικός. Στην συγκεκριμένη στήλη του φόρουμ δεν κάνουμε προσωπικές αναλύσεις στοιχείων. Αν θέλετε, για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να θέσετε το ερώτημα αυτό στη στήλη "Εραστές της αστρολογίας" και θα σας απαντήσω τα μέλη που το επιθυμούν, ανταλλάσσοντας διάφορες απόψεις.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
21-06-2008, 12:08 AM #5
Ευχαριστώ θερμά για τις σημαντικές απαντήσεις σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.