s
Ωροσκόπος και σχέσεις - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 54

Re: Ωροσκόπος και σχέσεις

Και μια συμπλήρωση...αν δεν κάνω λάθος το κοφτερό μυαλό και η γλώσσα ισχύουν όταν αυτοί οι δυο πλανήτες σχηματίζουν κάποια όψη ή κάνω λάθος???:blink:

Quote Originally Posted by sadini View Post
    Και μια συμπλήρωση...αν δεν κάνω λάθος το κοφτερό μυαλό και η γλώσσα ισχύουν όταν αυτοί οι δυο πλανήτες σχηματίζουν κάποια όψη ή κάνω λάθος???:blink:
    Ναι βεβαια,η αλήθεια είναι οτι αυτό δεν διευκρινίζεται..

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Ναι βεβαια,η αλήθεια είναι οτι αυτό δεν διευκρινίζεται..
    Απλά γιατί τυχαίνει να έχω μία όψη ανάμεσα στους δύο αυτούς πλάνητες και το είχα διαβάσει κάπου!

εγω ειμαι αιγοκαιρως με οροσκοπο αιγοκαιρω αλλα τα χαρακτηριστικα μου δεν ταιριαζουν κ τοσο με του αιγοκαιρου,η αληθεια ειναι οτι Γεννηθηκα 8μηνων αντι για 9 οποτε κανονικα θα μουν υδροχοος αν ειχα γεννηθει φυσιολογικα.
    μηπως παιζει ρολο η προωρη γεννηση μου σε αυτο?

Quote Originally Posted by Capricornking View Post
    εγω ειμαι αιγοκαιρως με οροσκοπο αιγοκαιρω αλλα τα χαρακτηριστικα μου δεν ταιριαζουν κ τοσο με του αιγοκαιρου,η αληθεια ειναι οτι Γεννηθηκα 8μηνων αντι για 9 οποτε κανονικα θα μουν υδροχοος αν ειχα γεννηθει φυσιολογικα.
    Όχι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Παιζει ρολο και το ζωδιο και ο ωροσκοπος...π.χ φαινομενικα ενας Αιγοκαιρως με ωροσκοπο λεων δεν εχει καμια σχεση με εναν τοξοτη με ωροσκοπο Παρθενο και ομως ταιριαζουν...οι Ηλιοι και των δυο πεφτουν στον 5 οικο του αλλου....

Όνομα:
    cancerian

Σιγουρα παιζει ρολο και εκτος αυτου να μην ξεχναμε και τις οψεις που σχηματιζει ο ωροσκοπος με τους λοιπους πλανητες... και ποσο μαλλον καποιος πλανητητης μεσα στον 1ο
    Ακομα και και σε περιπτωση που τυγχανει να εχουμε με καποιον ιδια ηλιακη θεση και ιδιο ωροσκοπο , ο πλανητης που κυριαρχει τον ωροσκοπο θα δρασει διαφορετικα διοτι λειουργει αλλιως τοποθετημενος στον Χ οικο και σχηματιζοντας την Χ οψη με τους λοιπους πλανητες ..

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Capricornking View Post
    Καμμια σχεση .. Προσπαθησε να δεις ποιον οικο καταλαμβανει ο κυβερνητης του ωροσκοπου σου και τι οψεις δεχεται απο τους πλανητες ... Μην ξεχνας αλλωστε οτι στην περιπτωση που ο Ηλιος σου βρισκεται στον 1ο οικο , θα εκλειψει μερικες απο τις ιδιοτητες του ψυχρου Κρονου (κυβερνητης του ωροσκοπου σου)

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    ο Ηλιος ειναι αυτό που αισθανόμαστε ο ωροσκόπος δείχνει το πως εξωτερικεύουμε τον Ηλιο μας και η Σελήνη μας δείχνει που πάει η ζωήμας

αυτό το άκουσα οταν αρχισα να ψάχνω την αστρολογία δεν ξέρω αν ισχύει σε όλους

αλλά σε μενα ισχύει, όσες φορές η Σελήνη μου έκανε όψεις με τους εξωκρόνιους πλανήτες η ζωή μου άλλαξε ριζικά με θετικά και αρνητικά γεγονότα

Δηλαδη αισθανομαι Κριος-φαινομαι Κριος-Η ζωη μου παει Υδροχοισια......ωραια πραγματα..:toung::toung:Καλα κανω και το εχω ριξει στη ψυχαναλυση .....

xaxaxaxa
    anyway eyxaristo poly paidia
    :bigsmile:

Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)