- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 80
Thread: Κουίζ
-
15-06-2008, 09:24 PM #1
Κουίζ
Γειά σε όλον τον κόσμο :bigsmile:
Αφού το αγαπημένο μου Chat and Fun δεν υπάρχει πλέον (:blink: έχω χάσει επεισόδια τελικά),θα θέσω εδώ το αίτημά μου.
Βάλτε κάποιος ένα χιουμοριστικό κουιζάκι,κάτι τέλος πάντων να παίξει λίγο και το μυαλό μας!:toung: Μετά απο ένα εξάμηνο όπου κόντεψα να βγάλω ρίζες στο αναγνωστήριο ( ) νομίζω ότι κοντεύω να ξεχάσω κ αυτά που ξέρω από αστρολογία.Σκέφτηκα να φτιάξω ένα να σας τσιγκλήσω λίγο (υδροχοϊκώς ) αλλά ήδη αυτά που είχε βάλει η sagimoon ήταν αρκετά κοντά σ αυτό που σκεφτόμουν.
Κανείς με χιούμορ,φαντασία και πειραχτική διάθεση να το αναλάβει ?:bigsmile:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
15-06-2008, 09:37 PM #2
Re: Κουίζ
Μόλις τελειώσω μια εργασία που έχω τώρα, σε καμιά ώρα δλδ, θα κάνω μια προσπάθεια. Αν κάποιος είναι πιο εύκαιρος, ας κοπιάσει, τώρα :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
16-06-2008, 02:28 PM #3
Αφού λοιπόν η φίλη μας η Λευκή θέλει ένα τεστ, ας το κάνουμε.
Αντιγράφω από τα κείμενα των ερμηνειών των όψεων σε γενέθλιο χάρτη και σας ζητάω να μου πείτε σε ποιες όψεις αντιστοιχούν οι παραθέσεις. Εννοείται ότι σε κάποιες από αυτές έχω παρέμβει ...δημιουργικά.
Επειδή δε είναι καλοκαίρι και υπάρχει περισσότερος χρόνος για διάβασμα και παράλληλα οι συμμετοχές με σωστές όλες τις απαντήσεις πρέπει να τύχουν αναγνώρισης, η διαχείριση του myhoroscope.gr θα προσφέρει 10 αντίτυπα του βιβλίου "Χρηματιστηριακή Αστρολογία" των Δ. Γιαννακοπούλου - Δ. Κορωνάκη, ευγενική προσφορά του κυρίου Κορωνάκη, στους 10 πρώτους που θα απαντήσουν σωστά.
Οι απαντήσεις σας μπορούν να δημοσιεύονται από κάτω ως απάντηση στο θέμα, παράλληλα με όποια σχόλια επιθυμείτε. Καλή επιτυχία :bigsmile:
1ο θέμαΟ τρόπος ζωής πολλών από εσάς μάλλον δεν υπολογίζει και τόσο πολύ τους κανόνες υγιεινής και οι συνήθειές σας μάλλον είναι ενοχλητικές. Πιθανότατα νομίζετε ότι το savoir vivre είναι γαλλική σοκολάτα, χρειάζεστε ταχύρρυθμα μαθήματα στοματικής υγιεινής και δεν αποκλείεται να πρέπει κάποιος να σας μιλήσει για το ...Rexona. Κατά καιρούς η τεμπελιά σας είναι έντονη και κατά πάσα πιθανότητα αποφεύγετε να «λερώσετε» τα χέρια σας κάνοντας μια εργασία. Προτιμάτε να κάνει κάποιος άλλος αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, και το χειρότερο είναι ότι εσείς παραμονεύετε για να καρπωθείτε τη δόξα ή το όποιο κέρδος υπάρξει. Ξέρετε πολύ καλά να λέτε στον κόσμο αυτό που θέλει να ακούσει, ανεξάρτητα από το αν αυτό του κάνει καλό ή κακό, αν είναι τίμιο ή όχι.
2ο θέμαΕίστε απείθαρχοι και χωρίς αυτοέλεγχο. Είστε αρκετά ενθουσιώδεις, αυθόρμητοι και πολύ εξωστρεφείς, έως και πιεστικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες, όπως είναι φυσικό, δεν θέλετε να σας περιορίζουν. Δεν τηρείτε τις υποσχέσεις σας, καθώς οι διαθέσεις σας κινούνται σαν το γιο γιο και μαζί με αυτές και οι προθέσεις σας. Είστε ιδιότροποι και θεωρείτε ότι οι ανάγκες σας προηγούνται των άλλων. Ο εσωτερικός σας κόσμος δεν διακρίνεται για την ευστάθειά του και οι σχέσεις σας με τις γυναίκες είναι εξίσου ασταθείς. Κατά περιόδους μπορεί να είστε αρκετά απόμακροι και άλλες φορές να είστε πολύ φιλικοί με τους άλλους, με αποτέλεσμα να τους σπάτε τα νεύρα, και με τη σειρά τους να εκφράζονται με τέτοιο τρόπο που να νομίζετε ότι επιβουλεύονται την ελευθερία σας ενώ δεν κοιτάτε τα χάλια σας.
3ο θέμαΚατά καιρούς η αφηρημάδα σας είναι αξιοσημείωτη και ίσως πολλοί να έχουν εκφράσει θαυμασμό για τη μεγάλη δυνατότητα κυκλοφορίας αέρα κοπανιστού στο κεφάλι σας, λόγω των κενών που υπάρχουν σε αυτό. Κάνουν λάθος όμως, γιατί δεν είστε τόσο ηλίθιοι όσο φαίνεστε, απλώς δεν εστιάζετε και δεν συγκεντρώνεστε πάντα στο συγκεκριμένο θέμα που απασχολεί τους άλλους αλλά σε διαφορετικό. Φυσικά, επειδή είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε στη γη και όχι στα σύννεφα, θα πρέπει να αφήνεστε στις ονειροπολήσεις σας μόνο όταν συντρέχουν οι κατάλληλες συγκυρίες. Η ασάφεια του λόγου σας μπορεί να σας δημιουργεί κατά καιρούς προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους, καθώς οι περιγραφές σας δεν θα είναι κατανοητές από κανέναν.
4ο θέμαΈχετε την τάση να διπλοελέγχετε και να ...τριπλοελέγχετε το αν κάτι έγινε ή αν έγινε σωστά. Μπορεί να τσεκάρετε και 2 και 3 φορές αν έχετε κλείσει το θερμοσίφωνο, ή ότι δεν ξεχάσατε να πάρετε τα κλειδιά σας φεύγοντας από το σπίτι. Ακόμη, έχετε την τάση να υπερβάλλετε και σε γενικότερες δραστηριότητες. Αν, για παράδειγμα, εκτελώντας μια συνταγή μαγειρικής πρέπει να βάλετε μία κουταλιά της σούπας από ένα υλικό, δεν αποκλείεται να βάλετε μία και μισή, έτσι για το καλό. Αφού με τη μια κουταλιά είναι καλό, με τη μιάμιση θα είναι ...καλύτερο! Μπορεί να επιδείξετε μορφές αδιαλλαξίας και δογματισμού αναφορικά με τα πιστεύω και τις συνήθειες άλλων ανθρώπων. Στο πλαίσιο της υπεραισιοδοξίας σας, μπορεί εύκολα να προσπεράσετε σημαντικές παραμέτρους ενός ζητήματος, οι οποίες θα σας δυσκολέψουν πολύ αργότερα, και μπορεί να υπερβάλλετε στην εκτίμησή σας για κάποιο προϊόν ή μια ιδέα σας.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
16-06-2008, 07:49 PM #4
Τι γίνεται :nuts: Σχεδόν 100 αναγνώσεις και καμία απάντηση; Έπρεπε να προσθέσω και ...καρμικό στοιχείο ή κανα βέρτεξ τώρα και θα βλέπαμε (πάλι τώρα)
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
16-06-2008, 07:57 PM #5
Καλά καλά !!! Λοιπόν μπράαααβο καταρχάς΄. Ας ξεκινήσω κάπως πρόχειρα με το πρώτο θέμα , με κίνδυνο πάντα να προσθέσω άλλη μία κοτσάνα στον ήδη μακρύ μου κατάλογο . Η πρώτη εντύπωση μου, είναι λοιπόν ότι έχουμε ένα θεματάκι με την σελήνη και την αφροδίτη, μια δυσαρμονική σχέση...σωστά ??
Θα επανέλθω εντός ολιγου...:bigsmile:
-
16-06-2008, 08:51 PM #6
Λοιπόν το σίγουρο ειναι οτι η 1η αφορά την Αφροδίτη, η 2η την Σελήνη, η 3η τον Ποσειδώνα και η 4η τον Δία. Τωρα με μπερδεύει αν θα τα συνδιάσω με Ήλιο, Σελήνη ή Ερμή.
Η 1η θα μπορούσε να ειναι δυσαρμονική Αφροδίτης με Ήλιο ή Δία,
η 2η πάλι δυσαρμονική Σελήνης με Ηλιο ή Δία,
η 3η ίσως αρμονική Ερμή-Ποσειδώνα και
η 4η αρμονική Δία με Ερμή ή Ηλιο.
:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:
-
16-06-2008, 08:59 PM #7
...Συνεχίζω , η τρίτη περίπτωση μου μοιάζει δυσαρμονική Ερμή- Ποσειδώνα και η τεταρτη πάλι δυσαρμονική του Ερμή με τον Δία ...η δεύτερη ίσως σεληνης και δία..??? :blink::blink: ..Το κερδίζω το βιβλιαράκι ?:nuts:
-
17-06-2008, 10:45 AM #8
To τριτο υποθετω πως εχει να κανει με τετραγωνο 'η αντιθεση Ερμη με Ποσειδωνα και με τον πρωτο σε αναδρομη πορεια...:unsure:Το πρωτο Αφροδιτη αντιθεση με Δια...πολυ πιθανο Αφροδιτη στον Κριο...:toung::toung:Το δευτερο Σεληνη αρνητικη οψη με Ουρανο???Και το 4ο Ερμη (παλι αναδρομο) τετραγωνο η αντιθεση με Κρονο?????:unsure::unsure:
-
17-06-2008, 11:03 AM #9
Ωωωωωχ αρχιζω να πιστεύω οτι στην 2η εμπλέκεται ο Ουρανός ή ο Πλούτωνας....
-
17-06-2008, 11:56 AM #10
Σκέφτομαι ότι ίσως είναι προτιμότερο να γράφετε πρώτα με τη σειρά τις ενδεχόμενες απαντήσεις, βάζοντας αύξοντα αριθμό, και κατόπιν το οποιοδήποτε σχόλιο, έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα ελέγχου της ορθότητας των επιλογών.
Π.χ.: θέμα 1ο, Λίλιθ σε τετράγωνο με Βέρτεξ
θέμα 2ο, Βόρειος Δεσμός σε τρίγωνο με Κλήρο της Τύχης
Θέμα 3ο, Αλγκόλ σε σύνοδο με Μεσουράνημα
θέμα 4ο, Πλούτωνας σε σύνοδο με Νότιο Δεσμό
και μετά μπλα μπλα μπλαΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.