- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 41
Thread: Το Ζώδιο μιας σχέσης
-
14-06-2008, 11:10 PM #21
Re: Το Ζώδιο μιας σχέσης
Για π.χ εαν στο composite η Αφροδιτη ειναι στον Αιγοκαιρω και "πεφτει" στον δικο σου 7 δειχνει οτι αποκομιζεις πολλα σε συναισθηματικο επιπεδο,ενω του αλλου ατομου να πεφτει στον 8 οικο του που δειχνει μεγαλη ελξη....κυριως σεξουαλικη....ειναι για το τι παιρνει ο καθενας απο την σχεση η πως την βλεπει.Γενικα εκτος απο αυτο αν την παρουμε σαν μεμονομενη ειναι και το πως βλεπει την σχεση ο περιγυρος μας... εγω παντος που το εχω δοκιμασει και οχι μονο για εμενα εχω δει οτι λειτουργει σε μεγαλο βαθμο....Δεν καταλαβα παντος την ερωτηση που εκανες πριν!
-
15-06-2008, 01:20 AM #22
Στην περιπτωση που ειναι αγνωστη η ωρα γεννησης ενος εκ των δυο το composite εχει καποια σημασια ?
Υπάρχουν κάποια στοιχεια εκ πρωτης οψεως θετικα ή αρνητικα στη συναστρια του composite με τους προσωπικους χαρτες ?
-
15-06-2008, 02:17 AM #23
Όταν δεν υπάρχει ώρα γέννησης, βλέπετε μόνο τους πλανήτες σαν θέσεις και όψεις (εκτός τη Σελήνη που μπορεί να διαφέρει αισθητά). Δεν μπορείτε να έχετε οικοθεσία, επομένως δεν λειτουργεί πλήρως το Σύνθετο. Με κάποια εμπειρία και τεχνική προσέγγιση βγάζουμε συμπεράσματα, αλλά δεν είναι ακριβές.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
15-06-2008, 02:30 AM #24
K. Σιμου,
θα ηταν ευκολο να αναφερετε καποια θετικα/αρνητικα βασικα στοιχεια στην μελετη composite σε συνδυασμο με τους προσωπικους χαρτες ?
-
15-06-2008, 03:25 AM #25
Αγαπητέ axeman
Θα μπορούσα μόνο να σας πω να το δείτε ως συναστρία, σε πρώτο βαθμό. Για να σας το εξηγήσω, πρώτα πρέπει να αναπτύξω την φιλοσοφία του συστήματος και δεν γίνεται σε λίγες γραμμές. Πρόκειται για ένα μεγάλο μέρος διδακτέας ύλης της συναστρίας. Δείτε κάποιες βασικές όψεις μεταξύ των ωροσκοπίων, κυρίως από το Σύνθετο προς τα γενέθλια.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
15-06-2008, 06:12 PM #26
-
16-06-2008, 04:33 PM #27
-
16-06-2008, 04:59 PM #28
ακριβως αυτο...κανεις συναστρια και composite...δεν βγαινει η ιδια οικοθεσια με την απλη συναστρια χωρις την αναμειξη composite,αν εκει μπερδευεσαι
-
17-06-2008, 11:45 PM #29
υπαρχει κάποιο προγραμμα που το κάνει αμεσως αυτο??
η θα βαλω το χαρτη του cosposite πανω στο γενεθλιο χαρτη μου κ μετα στο χαρτη του για να δω τις οικοθεσιες??
-
23-06-2008, 05:30 PM #30
o 10os που δειχνει το τροπο εξελιξης της σχεσης οταν εχει ενα ουρανο στο τοξοτη
η εναν αρη στον υδροοχοο τι δειχνει?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.