s
Σεισμός ....(και καταποντισμός) - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 50 of 50
    Όνομα:
    Ιωάννης

Re: Σεισμός ....(και καταποντισμός)

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Το επίκεντρο είναι ένα μέρος που είναι "γούβα" όχι ψηλά σε πρόποδες βουνού.Εμείς εδω έχουμε μάθει να ζούμε με τους σεισμούς. Ξέρουμε τι να κάνουμε την ώρα που γίνονται περισσότερο πλέον από συνήθεια και όχι συνειδητά. Όσο για τις επιδοτήσεις, όπως ξέρεις δεν μας κηρύσσουν σεισμόπληκτους τους δύο νομούς για να μην δοθούν οι επιδοτήσεις που πρέπει και να "τη βγάλουν" με τα 13000. Σκέψου ότι ακόμα και σήμερα και ενώ παραπονέθηκα προσωπικά χτες στον Αντιδήμαρχο, σκηνές κανένας από τους κατοίκους του χωριού μου που έχουν μείνει στο δρόμο δεν πήρε. Συν τοις άλλοις κανείς από τις Αρχές δεν ξέρει τι χαρτιά χρειάζονται για τα επιδόματα που σήμερα υποτίθεται θα αρχίσουν να δίνονται. Ούτε οι Δήμοι ούτε η ΑΤΕ έχουν ενημερωθεί. Επειδη λοιπόν φοβάμαι ότι θα πάθουμε ό,τι και με τις φωτιές και τα χρήματα που επρεπε και τότε να ...δοθούν και το θέμα θα αλλάξει "κατεύθυνση", σταματώ εδώ.
    απο τα τελευταια που λες, σου ευχομαι καλη δυναμη, ελπιζω να μην επαθες ζημιες, και καταλαβαινω οτι μπλεκεσαι και με την τ. αυτοδιηκοιση κατα καποιο τροπο. καλο αυτο για την ηλικια σου. εγω λογο επαγγελματος, πολλους οχι όλους, τους απεχθανομαι. αλλα δεν μπορω να κανω και διαφορετικα.
    Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
    History moves in circles, so do the planets.

Quote Originally Posted by John B View Post
    απο τα τελευταια που λες, σου ευχομαι καλη δυναμη, ελπιζω να μην επαθες ζημιες, και καταλαβαινω οτι μπλεκεσαι και με την τ. αυτοδιηκοιση κατα καποιο τροπο. καλο αυτο για την ηλικια σου. εγω λογο επαγγελματος, πολλους οχι όλους, τους απεχθανομαι. αλλα δεν μπορω να κανω και διαφορετικα.
    Nαι έπαθα σοβαρότατες ζημιές και όχι δεν εμπλέκομαι με κανέναν ΟΤΑ. Ευχαριστώ ωστόσο για τις ευχές.

Όνομα:
    Ιωάννης

Nαι έπαθα σοβαρότατες ζημιές και όχι δεν εμπλέκομαι με κανέναν ΟΤΑ. Ευχαριστώ ωστόσο για τις ευχές.

ελπιζω να τελειωσεις γρηγορα με τις ζημιες και να ξεχαστουν, και τις επισκευες να τις κανεις καλυτερες απο πριν.

Γιάννης

Όνομα:
    Ιωάννης

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Για το «δικό μας» χθεσινό πενταμησαράκι κανείς και τίποτα δεν μπήκε στον κόπο να προβλέψει... Σου λέει τι τώρα, σιγά, κοντζάμου σηζμολόγιοι-προγνοσιολόγιοι-κατασντροφολόγιοι-ριγματολόγιοι με τα λιμά θα ασχολιούμαστε? :toung:

Και ρωτάω τώρα εγώ. Αν υπολογίσουμε ότι πριν από δυόμιση μήνες, στις 1 του Μάρτη, είχαμε στην ίδια περιοχή ένα δίδυμο 4,4 πότε θα έχουμε το 6,6 στην σχεδόν ανοχύρωτη σεισμικά Κρήτη?...

(Τις προβλέψεις για επερχόμενο 7-ρι στο νησί τεχνηέντως και συνειδητά τις αγνοώ.)
    φιλε μου, Δειμων, ελπιζω να το επιτρεπεις, νομιζεις, οτι ειναι ευκολο να κανουν προβλεψη, αν σου πω οτι αυριο μπορω να σου εχω τον επομενο σεισμο πανω απο 6 και οτι ισως γινει στην ελλαδα τι θα γινει, το φανταζεσαι!!!!!!! Ευτυχως μεχρι τωρα για οτι εχω πει ακομα και οι αλλοι αστρολογοι το κανουν μουγκα. ................. παντος εγω σου λεω σε οτι ενα χρονο απο τωρα, το πολύ θα εχω και ωρα.

Γιαννης...

Όνομα:
    Βουλα-Ζωη

Αγαπητη Αγγελικη ευχομαι σε σενα και σε ολους εκει που περασαν τη δοκιμασια του σεισμου και τα μετα σεισμου προβληματα,δυναμη και κουραγιο και στους ειδικους φορεις καλη φωτιση μηπως και κανουν τη δουλεια τους γρηγορα και σωστα!
    Use it before lose it ''May West''

Όταν λέμε ότι το Κράτος παραπέει δυστυχώς δεν είμαστε υπερβολικοί. Και τώρα τσακώνονται οι τηλέ-σεισμολόγοι; Ξέρουν τι επίδραση έχει αυτό στον κόσμο που ήδη είναι στον δρόμο; Που κοιμόνται σε αυτοκίνητα;
    Ό,τι να ναι και το Κράτος και η κατάσταση... Να περιμένεις το μετασεισμό και να μην έρχεται και το χειρότερο να παρακαλάνε πολλοί να έρθει αυτός ο μετασεισμός ''να ηρεμήσουμε λέει''... Εκκενώθηκε και ο Αγ. Ανδρέας και φυσικά να μη σχολιάσω το μπάχαλο στα σχολεία, όπου αύριο να δεις καταστάσεις.... άλλοι μαθητές θα δίνουν γραπτά, άλλοι προφορικά, οι υπόλοιποι θα περιμένουν στο προαύλιο και όπου γενικότερα τα καημένα τα παιδάκια τα τρέχουν και 3 λαλούν και 2 χορεύουν... Δυστυχώς... και οι σεισμολόγοι πλακώνονται στα παράθυρα

Τι να πεις......
    I was twelve years old the first time I walked on water...

Quote Originally Posted by GEN Y View Post
    Ό,τι να ναι και το Κράτος και η κατάσταση... Να περιμένεις το μετασεισμό και να μην έρχεται και το χειρότερο να παρακαλάνε πολλοί να έρθει αυτός ο μετασεισμός ''να ηρεμήσουμε λέει''... Εκκενώθηκε και ο Αγ. Ανδρέας και φυσικά να μη σχολιάσω το μπάχαλο στα σχολεία, όπου αύριο να δεις καταστάσεις.... άλλοι μαθητές θα δίνουν γραπτά, άλλοι προφορικά, οι υπόλοιποι θα περιμένουν στο προαύλιο και όπου γενικότερα τα καημένα τα παιδάκια τα τρέχουν και 3 λαλούν και 2 χορεύουν... Δυστυχώς... και οι σεισμολόγοι πλακώνονται στα παράθυρα

Τι να πεις......
    Από μια αποψη βαρέθηκα τους μετασεισμούς. Βάζουν και τις φωνές οι γείτονες με το παραμικρό κούνημα και εκνευρίζομαι. Πάντως αν είναι να κάνει μετασεισμό στα 6R να μην τον κάνει νύχτα γιατί θα γίνει πανικός. Για το νοσοκομείο έχουν ειπωθεί πολλά για την εκκένωση. Και καλά να στείλουν τους ασθενείς στο Αίγιο, αλλά και Ιωάννινα; Εκδρομή πάνε, όχι για θεραπεία....

Τα σχολεία αστα, πάντα τελευταίοι οι μαθητές. Πώς θα διαβάσουν να δώσουν εξετάσεις όταν γκρεμίστηκε το σπίτι τους;

Όσο δεν του κάνεις μια αξιοπρεπή διαμόρφωση και το βάζεις "χύμα" paste από το e-mail σου θα στο σβήνω

Ο.κ θα προσπαθήσω δεν είμαι καλή σε αυτά σόρρυ...

Όνομα:
    Δεσποινα

μολις εκανε δυο σεισμους τον εναν πισω απο τον αλλον στο Ξυλοκαστρο που ειμαι ,το επικεντρο ακομα αγνωστο [πολυ αισθητους αλλα συντομους]

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)