- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 50
Thread: Σεισμός ....(και καταποντισμός)
-
12-06-2008, 03:24 PM #41
Re: Σεισμός ....(και καταποντισμός)
απο τα τελευταια που λες, σου ευχομαι καλη δυναμη, ελπιζω να μην επαθες ζημιες, και καταλαβαινω οτι μπλεκεσαι και με την τ. αυτοδιηκοιση κατα καποιο τροπο. καλο αυτο για την ηλικια σου. εγω λογο επαγγελματος, πολλους οχι όλους, τους απεχθανομαι. αλλα δεν μπορω να κανω και διαφορετικα.
Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do the planets.
-
12-06-2008, 03:26 PM #42
-
12-06-2008, 03:43 PM #43
-
12-06-2008, 03:56 PM #44
φιλε μου, Δειμων, ελπιζω να το επιτρεπεις, νομιζεις, οτι ειναι ευκολο να κανουν προβλεψη, αν σου πω οτι αυριο μπορω να σου εχω τον επομενο σεισμο πανω απο 6 και οτι ισως γινει στην ελλαδα τι θα γινει, το φανταζεσαι!!!!!!! Ευτυχως μεχρι τωρα για οτι εχω πει ακομα και οι αλλοι αστρολογοι το κανουν μουγκα. ................. παντος εγω σου λεω σε οτι ενα χρονο απο τωρα, το πολύ θα εχω και ωρα.
Γιαννης...Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do the planets.
-
12-06-2008, 04:05 PM #45
Αγαπητη Αγγελικη ευχομαι σε σενα και σε ολους εκει που περασαν τη δοκιμασια του σεισμου και τα μετα σεισμου προβληματα,δυναμη και κουραγιο και στους ειδικους φορεις καλη φωτιση μηπως και κανουν τη δουλεια τους γρηγορα και σωστα!
Use it before lose it ''May West''
-
13-06-2008, 02:27 AM #46
Ό,τι να ναι και το Κράτος και η κατάσταση... Να περιμένεις το μετασεισμό και να μην έρχεται και το χειρότερο να παρακαλάνε πολλοί να έρθει αυτός ο μετασεισμός ''να ηρεμήσουμε λέει''... Εκκενώθηκε και ο Αγ. Ανδρέας και φυσικά να μη σχολιάσω το μπάχαλο στα σχολεία, όπου αύριο να δεις καταστάσεις.... άλλοι μαθητές θα δίνουν γραπτά, άλλοι προφορικά, οι υπόλοιποι θα περιμένουν στο προαύλιο και όπου γενικότερα τα καημένα τα παιδάκια τα τρέχουν και 3 λαλούν και 2 χορεύουν... Δυστυχώς... και οι σεισμολόγοι πλακώνονται στα παράθυρα
Τι να πεις......I was twelve years old the first time I walked on water...
-
13-06-2008, 02:31 AM #47
Από μια αποψη βαρέθηκα τους μετασεισμούς. Βάζουν και τις φωνές οι γείτονες με το παραμικρό κούνημα και εκνευρίζομαι. Πάντως αν είναι να κάνει μετασεισμό στα 6R να μην τον κάνει νύχτα γιατί θα γίνει πανικός. Για το νοσοκομείο έχουν ειπωθεί πολλά για την εκκένωση. Και καλά να στείλουν τους ασθενείς στο Αίγιο, αλλά και Ιωάννινα; Εκδρομή πάνε, όχι για θεραπεία....
Τα σχολεία αστα, πάντα τελευταίοι οι μαθητές. Πώς θα διαβάσουν να δώσουν εξετάσεις όταν γκρεμίστηκε το σπίτι τους;
-
15-07-2008, 03:28 PM #48
Όσο δεν του κάνεις μια αξιοπρεπή διαμόρφωση και το βάζεις "χύμα" paste από το e-mail σου θα στο σβήνω
-
15-07-2008, 04:27 PM #49
Ο.κ θα προσπαθήσω δεν είμαι καλή σε αυτά σόρρυ...
-
16-08-2008, 11:52 AM #50
μολις εκανε δυο σεισμους τον εναν πισω απο τον αλλον στο Ξυλοκαστρο που ειμαι ,το επικεντρο ακομα αγνωστο [πολυ αισθητους αλλα συντομους]
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.