s
Διας στον 12ο οικο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
    Όνομα:
    white

Re: Διας στον 12ο οικο

Quote Originally Posted by kelp View Post
    Καλημέρα!

Παρόλο που η σύνοδος του transit Δια με τον γενεθλιο Δια θεωρειται θετικη, διαβασα καπου οτι οταν ο γενεθλιος Διας ειναι στον 12ο οικο επιδρα αρνητικα. Ισχυει κατι τετοιο και αν ναι,γιατι?
    Ευχαριστω πολυ!

μπορούμε να πούμε ότι η διέλευση του πλούτωνα από το 12 οίκο είναι κάτι που βιώνεται δύσκολα δηλαδη;

και κάτι ακόμα ...η διέλευση του από το 12 , σημαίνει οτι φανερώνει "κρυφά" κομμάτια , θέματα που έχει θάψει κάποιος , ή ενισχύεται αυτό το "κρυφό" ;

Quote Originally Posted by white diamond View Post
    μπορούμε να πούμε ότι η διέλευση του πλούτωνα από το 12 οίκο είναι κάτι που βιώνεται δύσκολα δηλαδη;

και κάτι ακόμα ...η διέλευση του από το 12 , σημαίνει οτι φανερώνει "κρυφά" κομμάτια , θέματα που έχει θάψει κάποιος , ή ενισχύεται αυτό το "κρυφό" ;
    Η διέλευση του Πλούτωνα από τον 12ο οίκο μάλλον θα έχει μια χροιά ενδοσκόπησης. Μπορεί να κάνει το άτομο να αλλάξει ιδεολογίες και να το αναμορφώσει κυρίως μέσα από "υπόγειες" και κρυφές δοκιμασίες.

@kelp: εγώ πάλι έχω διαβάσει ότι όταν ο Δίας είναι στον 12ο οίκο δείχνει άτομο που έχει φαντασία και την χρησιμοποιεί κυρίως εποικοδομητικά. Μάλιστα σαν προσωπικότητα ενδιαφέρεται για τους άλλους γύρω της και έχει έντονα και βαθιά συναισθήματα.:embarrest

Θα σου πω και εγώ μερικά που δεν αναφέρθησαν από εμπειρία όμως όχι από γνώση αστρολογική γιατί δεν ξέρω για αυτό και παρακαλώ όποιον ξέρει και γράφω κάτι λάθος να διορθώσει μην την μπερδέψουμε και τελείως.

Τον έχω και εγώ στο 12ο, ανάδρομο.
    Καταρχήν θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες θέσεις του σε οίκο (οίκος του Ιχθύ στον αρχέτυπο χάρτη και παραδοσιακός κυβερνήτης του Ιχθύ ο Δίας) και αυτό γιατί από όλα όσα διάβασες για τον 12ο και τα φοβάσαι σε προστατεύει, γενικά σου προσφέρει ισχυρή προστασία και όχι μόνο σε αυτά που περιγράφονται για το 12ο.

Ένα επίσης σημαντικό κομμάτι που δεν αναφέρθηκε από άλλους είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα όλη τη ζωή σου (ανάλογα με τις διευλεύσεις φαντάζομαι) για "μαύρα" χρήματα. Όχι παράνομα απαραίτητα αλλά χρήματα από παράλληλες δραστηριότητες που δεν φαίνονται π.χ. στην εφορία, το κράτος, κ.λ.π. ας πούμε αφανής πηγή εισοδήματος και αυτό είναι μέσα στα πλαίσια της "προστασίας" που λέγαμε, τουλάχιστον σε μένα έτσι έχει λειτουργήσει.

Είναι επίσης μια από τις θέσεις ενός πλανήτη που μπορεί να δώσει και έντονη διαίσθηση ή ενόραση αλλά αυτό ίσως έχει σχέση και με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται και επίσης εγώ έχω κι άλλο πλανήτη εκεί σε σύνοδο οπότε εδώ ίσως πέφτω έξω σε σχέση με τις δικές σου θέσεις στο χάρτη

Τέλος, από ότι έχω διαβάσει γενικά για τον 12ο, όταν βρίσκονται εκεί πλανήτες πιθανόν να μπορούν να δώσουν κάποιες πληροφορίες για προηγούμενη ζωή αλλά αυτό είναι θέμα του κλάδου της Καρμικής Αστρολογίας και δεν ξέρω τι άλλο παίζει ρόλο σε ένα χάρτη.

Kαλό μεσημέρι σε ολους.

Και εμενα με ειχε προβληματίσει πολύ ο Δίας στον 12ο (Καρκίνος) αλλα με τα χρόνια κατάλαβα οτι εχει να κάνει πιο πολύ ψυχοθεραπευτικά και γενικά σαν απο μηχανής Θεος σε προστατευει στις δύσκολες στιγμές (τουλάχιστον αυτο γινεται σε μενα).
    Και συνηθως τα ατομα με Δία στον 12ο ειναι συμπονετικά και εχουν καθαρη συνειδηση.

Αυτες ειναι οι καλες του Δία:
    Εχω τον Δια σε εξάγωνο με Αφροδίτη (10ος)
    Τρίγωνο με Σελήνη (5ος)
    Πεντάγωνο (72 μοιρες περιπου) με Ουρανο και Πλουτωνα (3ος)

Eχω βεβαια και σκληρες οψεις με τον Δία:
    Τετραγωνο με Κρονο και Χειρωνα(9ος)
    Τετραγωνο με μεσουρανημα (Κριος)
    οψη εναμισι τετραγωνου (135 μοιρες) με Ποσειδώνα ανάδρομο (5ος)

Ευχαριστω

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)