s
νότιος δεσμός και μεσουράνημα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

νότιος δεσμός και μεσουράνημα

Η σύνοδος του νότιου δεσμού με το μεσουράνημα θεωρείται άτυχη θέση για τα θέματα του 10ου; θέλω να πω μπορεί να φέρει πολλές δυσκολίες και εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων;
    κι αν η σύνοδος (3 μοιρών) γίνεται από τα τέλη του 9ου; αλλάζει πολύ η ερμηνεία;
    εννοείται δε ζητάω ερμηνεία των δεσμών στους οίκους.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: νότιος δεσμός και μεσουράνημα

Αγαπητή lizy

Δεν υπάρχουν ατυχίες στο ωροσκόπιό μας. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες μέχρι να τις κατανοήσουμε και να τις χειριστούμε καλά.
    Ο Ν. Δεσμός μπορεί να δείξει ένα επάγγελμα που ήδη έχει επεξεργαστεί η ψυχή από το παρελθόν. Μία γνωστή κατάσταση. Επισης την ανάγκη να στραφεί στον Β. Δεσμό, δηλαδή στη δημιουργία οικογένειας και λιγότερο στη καριέρα. Αυτό προέχει για την εξελικτική πορεία.
    Η σύνοδος ως 5 μοίρες από τις γωνίες του ωροσκοπίου είναι εφικτή. Ο Δεσμός κάνει καθαρά σύνοδο με την ακμή του Μεσουρανήματος.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Ευχαριστώ πολύ κυρία Σίμου για την τόσο άμεση απάντηση! να προσθέσω όμως μια μικρή ερώτηση;
    ο 9ος οίκος δηλαδή δεν επηρεάζεται καθόλου; διότι εγώ πάντα ερμήνευα τους δεσμούς μου σε 3ο-9ο και συμπληρωματικά μόνο τις συνόδους τους με τις γωνίες MC και IC.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή μου φίλη

Αν είναι ακριβής η ώρα γέννησής σας ανήκει στο Μεσουράνημα, λόγω του ότι οι γωνιακοί οίκοι δέχονται όψη ως 5 μοίρες. Οι άλλοι έως 3 μοίρες. Αν πάλι δείτε πως σας αντιπροσωπεύει ο 3ος/9ος οίκος, μπορεί να έχετε μία απόκλιση στην ώρα γέννησης.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)