- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: Διας στον 12ο οικο
-
12-06-2008, 04:23 AM #11
-
12-06-2008, 09:45 AM #12
Re: Διας στον 12ο οικο
Η διέλευση του Πλούτωνα από τον 12ο οίκο μάλλον θα έχει μια χροιά ενδοσκόπησης. Μπορεί να κάνει το άτομο να αλλάξει ιδεολογίες και να το αναμορφώσει κυρίως μέσα από "υπόγειες" και κρυφές δοκιμασίες.
@kelp: εγώ πάλι έχω διαβάσει ότι όταν ο Δίας είναι στον 12ο οίκο δείχνει άτομο που έχει φαντασία και την χρησιμοποιεί κυρίως εποικοδομητικά. Μάλιστα σαν προσωπικότητα ενδιαφέρεται για τους άλλους γύρω της και έχει έντονα και βαθιά συναισθήματα.:embarrest
-
12-06-2008, 11:25 AM #13
Θα σου πω και εγώ μερικά που δεν αναφέρθησαν από εμπειρία όμως όχι από γνώση αστρολογική γιατί δεν ξέρω για αυτό και παρακαλώ όποιον ξέρει και γράφω κάτι λάθος να διορθώσει μην την μπερδέψουμε και τελείως.
Τον έχω και εγώ στο 12ο, ανάδρομο.
Καταρχήν θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες θέσεις του σε οίκο (οίκος του Ιχθύ στον αρχέτυπο χάρτη και παραδοσιακός κυβερνήτης του Ιχθύ ο Δίας) και αυτό γιατί από όλα όσα διάβασες για τον 12ο και τα φοβάσαι σε προστατεύει, γενικά σου προσφέρει ισχυρή προστασία και όχι μόνο σε αυτά που περιγράφονται για το 12ο.
Ένα επίσης σημαντικό κομμάτι που δεν αναφέρθηκε από άλλους είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα όλη τη ζωή σου (ανάλογα με τις διευλεύσεις φαντάζομαι) για "μαύρα" χρήματα. Όχι παράνομα απαραίτητα αλλά χρήματα από παράλληλες δραστηριότητες που δεν φαίνονται π.χ. στην εφορία, το κράτος, κ.λ.π. ας πούμε αφανής πηγή εισοδήματος και αυτό είναι μέσα στα πλαίσια της "προστασίας" που λέγαμε, τουλάχιστον σε μένα έτσι έχει λειτουργήσει.
Είναι επίσης μια από τις θέσεις ενός πλανήτη που μπορεί να δώσει και έντονη διαίσθηση ή ενόραση αλλά αυτό ίσως έχει σχέση και με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται και επίσης εγώ έχω κι άλλο πλανήτη εκεί σε σύνοδο οπότε εδώ ίσως πέφτω έξω σε σχέση με τις δικές σου θέσεις στο χάρτη
Τέλος, από ότι έχω διαβάσει γενικά για τον 12ο, όταν βρίσκονται εκεί πλανήτες πιθανόν να μπορούν να δώσουν κάποιες πληροφορίες για προηγούμενη ζωή αλλά αυτό είναι θέμα του κλάδου της Καρμικής Αστρολογίας και δεν ξέρω τι άλλο παίζει ρόλο σε ένα χάρτη.
-
12-06-2008, 01:49 PM #14
Kαλό μεσημέρι σε ολους.
Και εμενα με ειχε προβληματίσει πολύ ο Δίας στον 12ο (Καρκίνος) αλλα με τα χρόνια κατάλαβα οτι εχει να κάνει πιο πολύ ψυχοθεραπευτικά και γενικά σαν απο μηχανής Θεος σε προστατευει στις δύσκολες στιγμές (τουλάχιστον αυτο γινεται σε μενα).
Και συνηθως τα ατομα με Δία στον 12ο ειναι συμπονετικά και εχουν καθαρη συνειδηση.
Αυτες ειναι οι καλες του Δία:
Εχω τον Δια σε εξάγωνο με Αφροδίτη (10ος)
Τρίγωνο με Σελήνη (5ος)
Πεντάγωνο (72 μοιρες περιπου) με Ουρανο και Πλουτωνα (3ος)
Eχω βεβαια και σκληρες οψεις με τον Δία:
Τετραγωνο με Κρονο και Χειρωνα(9ος)
Τετραγωνο με μεσουρανημα (Κριος)
οψη εναμισι τετραγωνου (135 μοιρες) με Ποσειδώνα ανάδρομο (5ος)
Ευχαριστω
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.