s
παραλληλια-αντιπαραλληλια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

παραλληλια-αντιπαραλληλια

μπορειτε να μου πειτε τι σημαινουν οι παλληλιες στον χαρτη μου μεταξυ σεληνης στους διδυμους στον 11 οικο με ωροσκοπο στον λεων και βορειο δεσμο στους δυδιμους στον 11. του αρη στον τοξοτη στον 5 με ποσειδωνα στον τοξοτη στον 5,του αρη παλι με δια στον αιγωκερο στον 6 οικο ,του ποσειδωνα με ουρανο στον τοξοτη στον 5 οικο...και οι αντιπαραλληλιες του ηλιου στον λεων στον 2 οικο με κρονο στον 4 οικο στον σκορπιο,του αρη στον τοξοτη στον 5 οικο αντιπαρραληλια με ουρανο στον τοξοτη στον 5 οικο(που μου φαινεται περιεργο μιας και κανουν συνοδο στον χαρτη μου)και τελος αντιπαραλληλια ερμη στην παρθενο στον 2 οικο με μαυτη σεληνη στους ιχθυεις στον 9 οικο....
    ελπιζω να με βοηθησετε

Όνομα:
    Γεωργία

Re: παραλληλια-αντιπαραλληλια

Quote Originally Posted by cds View Post
    μπορειτε να μου πειτε τι σημαινουν οι παλληλιες στον χαρτη μου μεταξυ σεληνης στους διδυμους στον 11 οικο με ωροσκοπο στον λεων και βορειο δεσμο στους δυδιμους στον 11. του αρη στον τοξοτη στον 5 με ποσειδωνα στον τοξοτη στον 5,του αρη παλι με δια στον αιγωκερο στον 6 οικο ,του ποσειδωνα με ουρανο στον τοξοτη στον 5 οικο...και οι αντιπαραλληλιες του ηλιου στον λεων στον 2 οικο με κρονο στον 4 οικο στον σκορπιο,του αρη στον τοξοτη στον 5 οικο αντιπαρραληλια με ουρανο στον τοξοτη στον 5 οικο(που μου φαινεται περιεργο μιας και κανουν συνοδο στον χαρτη μου)και τελος αντιπαραλληλια ερμη στην παρθενο στον 2 οικο με μαυτη σεληνη στους ιχθυεις στον 9 οικο....
    ελπιζω να με βοηθησετε
    αγαπητό μέλος cds,
    θα ήθελα να σε ρωτήσω, οι όψεις που αναφέρεις είναι πραγματικές ή έτσι τις χρησιμοποιείς σαν παράδειγμα?:bigsmile:

Αυτη τη φορα ειναι αληθινες,δν νομιζω να πιστεψες οτι εγραφα ολο αυτα υποθετικα απλως ηθελες να κανεις ενα αστειακι καλοπροαιρετα ελπιζω...τεσπα
    καμια βοηθεια για τις οψεις αυτες;

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by cds View Post
    Αυτη τη φορα ειναι αληθινες,δν νομιζω να πιστεψες οτι εγραφα ολο αυτα υποθετικα απλως ηθελες να κανεις ενα αστειακι καλοπροαιρετα ελπιζω...τεσπα
    καμια βοηθεια για τις οψεις αυτες;
    Ηθελα να σε πειραξω λίγο γιατί την προηγούμενη φορά γέλασα πολύ:toung:. Χαίρομαι που καταλαβαίνεις απο χιούμορ. Τώρα σου εύχομαι να μάθεις αυτό που ζητάς γιατί είναι κάπως εξειδικευμένα. Εγω προσωπικά δεν έχω ιδέα. Νομίζω όμως, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι οι παραλληλίες και οι σκιές αφορούν στην ωριαία αστρολογία και οι ερμηνείες της ωριαίας είναι κάπως διαφορετικές.

Φιλικά
    Γεωργία

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)