s
Aνάδρομος Ερμής
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Aνάδρομος Ερμής

Καλησπέρα σας ,

Μπορεί κάποιο μέλος να μου πεί σε ποιο σημείο βρίσκεται ο ανάδρομος ερμής στον χάρτη μου και τι σημαίνει αυτη η θέση? Εχω γεννηθεί 22 /7/ 1977 Αθηνα 20,45
    Σας ευχαριστώ πολύ :bigsmile:

Re: Aνάδρομος Ερμής

Quote Originally Posted by alice7 View Post
    Καλησπέρα σας ,

Μπορεί κάποιο μέλος να μου πεί σε ποιο σημείο βρίσκεται ο ανάδρομος ερμής στον χάρτη μου και τι σημαίνει αυτη η θέση? Εχω γεννηθεί 22 /7/ 1977 Αθηνα 20,45
    Σας ευχαριστώ πολύ :bigsmile:
    Από ότι είδα, δεν έχεις ανάδρομο Ερμή, στον γενέθλιο χάρτη σου. Συγκεκριμένα ο Ερμής σου είναι στο ζώδιο του Λέοντα στην 21η μοίρα και από ό,τι μπορώ να ξέρω, κάνει και μια χαρά όψεις. Αν τώρα αναφέρεσαι στην θέση που έχει ο Ερμής τώρα την ώρα που μιλάμε, είναι στην 19η μοίρα των Διδύμων και πέφτει στον 5ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Από ότι είδα, δεν έχεις ανάδρομο Ερμή, στον γενέθλιο χάρτη σου. Συγκεκριμένα ο Ερμής σου είναι στο ζώδιο του Λέοντα στην 21η μοίρα και από ό,τι μπορώ να ξέρω, κάνει και μια χαρά όψεις. Αν τώρα αναφέρεσαι στην θέση που έχει ο Ερμής τώρα την ώρα που μιλάμε, είναι στην 19η μοίρα των Διδύμων και πέφτει στον 5ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου :bigsmile:

Σε ευχαριστώ πολύ Μητσάκο ,τι ακριβως δηλαδη μπορεί να μου φέρει η θέση του ερμή αυτη την στιγμή ? ο 5 οικος μηπως σημαινει επιστροφή απο ατόμου απο το
    παρελθόν ?

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by alice7 View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ Μητσάκο ,τι ακριβως δηλαδη μπορεί να μου φέρει η θέση του ερμή αυτη την στιγμή ? ο 5 οικος μηπως σημαινει επιστροφή απο ατόμου απο το
    παρελθόν ?
    Μια επανεμφανιση καποιου ατομου απο το παρελθον δεν σημαινει απαραιτητως επιστροφη. Αυτο απο προσωπικη εμπειρια.
    Κατα τα αλλα πιθανον να υπαρξουν προβληματα επικοινωνιας και συνεννοησης σε θεματα ερωτα, παιδιων, ψυχαγωγιας. Αλλα να λες εσυ και αλλα να καταλαβαινουν οι αλλοι και το αντιστροφο!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Μια επανεμφανιση καποιου ατομου απο το παρελθον δεν σημαινει απαραιτητως επιστροφη. Αυτο απο προσωπικη εμπειρια.
    Κατα τα αλλα πιθανον να υπαρξουν προβληματα επικοινωνιας και συνεννοησης σε θεματα ερωτα, παιδιων, ψυχαγωγιας. Αλλα να λες εσυ και αλλα να καταλαβαινουν οι αλλοι και το αντιστροφο!
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση ,μεχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επανεμφάνιση ατόμου απο το παρελθόν κατα τα αλλα τα προβλήματα σε θέματα έρωτα ειναι μόνιμα ασχετως με την θεση του ερμή:bigsmile:

γεια σας!!!!για να μην ανοιξω νεο θεμα ειπα να θεσω το ερωτημα μου εδω....
    λοιπον...παρατηρησα οτι εχω στο ωροσκοπιο μου 5 πλανητες αναδρομους, τον
    κρονο,ουρανο,ποσειδωνα,πλο τωνα και Β.δεσμο
    καθως και ο φιλος μου τον ουρανο,ποσειδωνα,ερμη και Β.δεσμο

τι μπορει να σημαινουν τοσοι πολλοι αναδρομοι πλανητες?
    ειναι φυσιολογικο?

Quote Originally Posted by LunaDark View Post
    γεια σας!!!!για να μην ανοιξω νεο θεμα ειπα να θεσω το ερωτημα μου εδω....
    λοιπον...παρατηρησα οτι εχω στο ωροσκοπιο μου 5 πλανητες αναδρομους, τον
    κρονο,ουρανο,ποσειδωνα,πλο τωνα και Β.δεσμο
    καθως και ο φιλος μου τον ουρανο,ποσειδωνα,ερμη και Β.δεσμο

τι μπορει να σημαινουν τοσοι πολλοι αναδρομοι πλανητες?
    ειναι φυσιολογικο?
    Υπάρχουν πολλά άρθρα για τους ανάδρομους πλανήτες που θα σε βοηθήσουν.
    Πάτα στην αναζήτηση τη λέξη ανάδρομος και θα εμφανιστούν αρκετά θέματα καθώς και παρόμοιες απαντημένες ερωτήσεις.
    Σαν σημείωση να σου πω πως ο Β. δεσμός δεν είναι πλανήτης και πως τις περισσότερες φορές είναι ανάδρομος.
    Καλή συνέχεια
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)