- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 67
-
06-06-2008, 12:10 AM #31
Re: Ποιά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη υποδηλώνουν ανώτατες σπουδές ;
επισης ουρανος στο 10ο οικο και πλουτωνας στον 9ο
-
10-06-2008, 07:23 PM #32
Με βαση την απαντηση της κ. Σιμου και εχοντας τον Ηλιο μου γερα να κρατει στην Παρθενο:bigsmile: μια χαρα τα παω με τα μαθηματικα κ την γεωμετρια . Τα λατρευω κιολας !
Στο λυκειο η ακομη και σε μικροτερες ταξεις μου την εδινε η εκθεση και η λογοτεχνια - οταν λεμε μου την εδινε :nuts: ........... Προτιμουσα να λυνω ασκησεις , εξισωσεις κ γενικα δεν μπορουσα να στιψω το μαθηματικο μυαλο μου να γραψει εκθεση πανω απο 14
( ημουν στην θετικη κατευθυνση - μαθ, φυσ, χημ, βιο)
Αν και με βαση αυτη την προυποθεση ( Ηλιος , Σεληνη , Ωροσκοπος , Κυβερνητης ) της Παρθενου , μπορω να πω για την κολλητη μου που εχει ωροσκοπο Παρθενο οτι δεν τα παει καλα με τα μαθηματικα - ειναι παιδι της θεωριτικης( Ευτυχως που ελυνα και τις δικες της ασκησεις στο πανεπιστημιο .... :bigsmile: )
-
11-06-2008, 10:26 AM #33
Oι Παρθενοι..ειναι καλοι σε ολα..γιατι ειναι συνεπεις εχουν προγραμμα κλπ κλπ...αλλα θεωρω οτι ειναι καλοι σε "απλα" μαθηματικα και σε φυσικοχημεια..απο εκει και περα απαιτουνται και αλλα προσοντα..Οι θετικες επιστημες χρειαζονται τα παραπανω μεχρι ενος σημειου..απο εκει και περα αυτα αχρηστευονται γιατι μπαινει η φαντασια ..η ανισορροπια..και μια δοση τρελας!!!!!Νομιζω οτι στοιχεια Υδροχοου και Διδυμου κρινονται απαραιτητα!!!!:nuts::nuts:
-
11-06-2008, 09:20 PM #34
Καλα δεν ειμαι και ο τρελος επιστημων :bigsmile:. Τι φανταστηκες ? Να ειμαι σε ενα εργαστηριο απο το πρωι μεχρι το βραδυ , να κανω πειραματα και πουφφφφφ ... ??? Να εχω και ηλεκτρισμενα μαλλια ?
Εξαλλου δεν σπουδαζω Εφαρμοσμενα Μαθηματικα :toung: . Ειμαι στον τομεα της υγειας . Αναφερθηκα σε αυτα (στα μαθηματικα , γεωμετριες , φυσικοχημειες κτλ .. ) γιατι οπως και να χει στο 1ο ετος σπουδων τα περναμε μια δοση και αυτα .
Τωρα και με τον κυβερνητη της Παρθενου - Ερμη στον 9ο , να και οι ανωτατες σπουδες :nuts: ... Καλα ναι σιγουρα και στοιχεια δυδιμου και υδροχοου θα πουν πολλα !
Ξερω εναν γνωστο μου Δυδιμο ( δεν ξερω τον ωροσκοπο του δυστυχως ) . Το παλικαρι ειναι κορυφαιο σε αυτες τις επιστημες , ασχετα αν σπουδαζει στο Πολυτεχνειο . Ειναι πολυ μυαλομενο ατομο . Και ειχε και αυτος την τυχη να γραφει ασχημα εκθεση( με βαση το προηγουμενο ποστ μου ) .
Επισης μια καλη μου φιλη Υδροχοινα ( επισης δεν ξερω ωροσκοπο ) Τα πιανει πολυ καλα . Τα καταλαβαινει , πως το λενε ?
ΥΓ: Αυτο που αναφερθηκα σε καποια γνωστα μου ατομα ηταν πολυ γενικευμενο .Εξαλλου απο το ηλιακο ζωδιο και μονο δεν μπορουμε να κρινουμε για τετοιες κλισεις ? Σωστα ? :embarrest Απλα αναφερθηκα γιατι ειναι Δυδιμοι και Υδροχοοι .
-
12-06-2008, 09:47 AM #35
Πολυ ωραιες και ενδιαφερουσες αποψεις, αλλα να υποθεσω οτι οι χιλιαδες των παιδιων που περνανε σε ενα Πανεπιστημιο ή ΤΕΙ θα εχουν οπωσδηποτε τα στοιχεια που προαναφερθηκαν;
Μην ξεχνατε επισης οτι σημερα το να περασει ενα παιδι στο Πανεπιστημιο ειναι δεδομενη απαιτηση των γονιων [και κατ΄ επεκταση του περιβαλλοντος] την οποια το παιδι εσωτερικευει. Μετα ερχεται η κλιση του καθενος, και στο τελος στοιχεια του χαρακτηρα που θα κανουν πραγματικοτητα την εισοδο σε ανωτατη σχολη. Νομιζω πως θα επρεπε να κοιταζει κανεις τον χαρτη πιο πλατια.
** Επιστημες δεν ειναι μονο οι θετικες, αρα δεν χρειαζεται μονο το "τετραγωνο μυαλο".
**Επισης ας μην μπερδευουμε τις σπουδες με την ακαδημαϊκη καριερα. Το ενα προϋποθετει το αλλο, αλλα δεν ειναι αυτονοητη καταληξη. :bigsmile::bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
12-06-2008, 02:29 PM #36
Ας δωσουμε την ορολογια των 'ανωτατων σπουδων ' . Τι καταλαβαινει ο καθενας μας οταν λεει ανωτατες σπουδες ? Ποιες ειναι οι ανωτατες σπουδες ? Οι σπουδες σε ενα Πανεπιστημιο ? ή Ενα μεταπτυχιακο ?
( Αν και η καταξιωση θα φανει απο τον 10ο οικο )...
Σιγουρα Επιστημες δεν ειναι μονο οι θετικες . ΑΛΟΙΜΟΝΟ ! Απλα καποιοι ανθρωποι εχουν καποιες κλισεις σε αυτες τις επιστημες και καποιοι αλλοι οχι . Οπως και αντιστοιχα καποιοι ανθρωποι εχουν κλισεις σε επιστημες θεωρητικες . Καποιοι ειναι καλοι σε καποια πραγματα και καποιοι οχι .! Ειναι πολυ απλο . Κανεις δεν ανερεσαι οτι χρειαζονται η δεν χρειαζονται οι θετικες επιστημες . Απλα πιστευω και με βαση σε αυτο που ειμαστε καλοι , αυτο αντιστοιχα και επιλεγουμε . ( Πχ ξεροντας οτι σε καποιον δεν αρεσουν τα θεωρητικα , δεν θα επελεγε ποτε να γινει καθηγητης/τρια . )
-
12-06-2008, 03:48 PM #37
Re: Ποιά στοιχεία του γεννέθλιου χάρτη υποδηλώνουν ανώτατες σπουδές ???
Κε Αντωνίου έχω διαβάσει ότι στην 21 μοίρα του Ζυγού έχει έξαρση ο Κρόνος.
Ενας Ηλιος στην 21.22" του ζυγού και ακμή 9ου στις 22.10 του ζυγού μπορεί να θεωρηθεί ότι ο 9ος φέρει κρόνια χαρακτηριστικά? Η θέση αυτη του ήλιου και της ακμής του 9ου έχει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στον 11ο σε σύνοδο με τον Ουρανό. Ο 9ος επίσης εμπεριέχει τον Πλούτωνα (11.40") στον Σκορπιό. Ο κυβερνήτης του 6ου (Σελήνη) βρίσκεται στον 10 οίκο του.
Υπάρχει τάση το άτομο αυτό να κάνει ανώτερες σπουδές?
Ευχαριστώ
-
12-06-2008, 03:55 PM #38
-
12-06-2008, 04:56 PM #39
Γειά σου Ράνια!!
Στα κιτάπια μου περί αστρολογίας έχω έναν πίνακα με τους απλανής αστέρες όπου :
Στο Ζυγό στις :
22.09 είναι ο απλανής Foreman (Ηγετικές ικανότητες, Ναυάγια, προβλήματα όρασης και ακοής)
23.50 είναι ο Spica (Πολύ ευνοϊκή, επιτυχίες, πλούτη, νίκες, τιμές, δόξα. Γωνιακή σε σύνοδο με δυσμενείς πλανήτες δείχνει τραγική πτώση μετά από σύντομη άνοδο.
24.14 είναι ο Αrcturus (όπως ο Spica, Θεωρείται ευνοϊκός και φέρνει τύχη).
Είπα κουταμάρα για τα Κρόνια χαρακτηριστικά;:unsure:
-
12-06-2008, 05:21 PM #40
Οχι βεβαια...δεν θυμόμουνα ακριβως...γι'αυτο σου ειπα ψαχτο!
Αυτη τη στιγμή δεν μπορω να τσεκάρω....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.