s
Γεννήθηκε ένας Δίδυμος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Μαρίνα
    Location
    Χαλάνδρι
    Posts
    71

    Γεννήθηκε ένας Δίδυμος

    Καλησπέρα σε όλους!

    Σήμερα έφερα στο σπίτι από το μαιευτήριο το δεύτερο παιδί μου. Τον γιό μου που γεννήθηκε στις 5/6/2008 στις 4:55 τα ξημερώματα στην Αθήνα. Απ΄ότι έριξα μια ματιά, έχει Ήλιο και Αφροδίτη σε σύνοδο στον 1ο οίκο, Αρη στον Λέοντα στον 5ο οίκο, Σελήνη στον Καρκίνο στον 2ο οίκο. Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στον γενέθλιο χάρτη του μπεμπάκου μου και να μου πει κάτι περισσότερο?

    Ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων

    Μαρίνα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Όνομα:
    Κυριακή
    Location
    αλλου κι αλλου...
    Posts
    872

    Re: Γεννήθηκε ένας Δίδυμος

    Quote Originally Posted by blueyes View Post
    Καλησπέρα σε όλους!

    Σήμερα έφερα στο σπίτι από το μαιευτήριο το δεύτερο παιδί μου. Τον γιό μου που γεννήθηκε στις 5/6/2008 στις 4:55 τα ξημερώματα στην Αθήνα. Απ΄ότι έριξα μια ματιά, έχει Ήλιο και Αφροδίτη σε σύνοδο στον 1ο οίκο, Αρη στον Λέοντα στον 5ο οίκο, Σελήνη στον Καρκίνο στον 2ο οίκο. Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στον γενέθλιο χάρτη του μπεμπάκου μου και να μου πει κάτι περισσότερο?

    Ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων

    Μαρίνα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Δεν θα σου πω κατι για τον χαρτη του μπεμπη σου [αν και οτι αναφερεις μια χαρα μου φαινονται!], θα σου ευχηθω μονο να σου ζησει!!!!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

  3. #3
    Join Date
    Oct 2004
    Όνομα:
    Λίλιαν
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,323

    Re: Γεννήθηκε ένας Δίδυμος

    Αγαπητή φίλη

    Να τον χαίρεστε! :bigsmile:Θυμάμαι που ρωτούσατε για την αναμενόμενη γέννηση.

    Έχει ένα δυναμικό προφίλ, με σταθερότητα και ευελιξία, γλυκύτητα και προσαρμοστικότητα παράλληλα. Γενικά είναι ένα αισιόδοξο ωροσκόπιο. θα χρειάζεται όμως ελευθερία και όχι μεγάλη προσκόλληση από τη μαμά του!!!

    Ας δώσουν οι φίλοι της αστρολογίας τις ιδέες τους και θα συμπληρώσουμε σιγά-σιγά τα βασικά χαρακτηριστικά.

    Πολλές ευχές και πολλές χαρές σε όλη την οικογένεια
    με αγάπη
    Λίλιαν Σίμου

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Μαρίνα
    Location
    Χαλάνδρι
    Posts
    71

    Re: Γεννήθηκε ένας Δίδυμος

    Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Είμαι τρισευτυχισμένη με τον μπεπάκο μου!

    Περιμένω με χαρά όποιο μέλος του φορουμ δώσει στοιχεία για τον χάρτη του μωρού.

    Φιλιά σε όλους

    Μαρίνα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

  5. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    65

    Re: Γεννήθηκε ένας Δίδυμος

    Μπράβο!!!

    Και Δίδυμος και Γιός;;;;;

    Τέλειο !! Συγχαρητήρια :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Να σου ζήσει

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Όνομα:
    Μαιρη
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    935

    Re: Γεννήθηκε ένας Δίδυμος

    Να σου ζήσει ο κούκλος, γιατι κούκλος θα είναι με Ηλιο Αφροδίτη στον 1ο με έντονη προσωπικότητα :bigsmile:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

    http://www.horoscope.gr

  7. #7
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Μαρίνα
    Location
    Χαλάνδρι
    Posts
    71

    Re: Γεννήθηκε ένας Δίδυμος

    Τώρα τι να πω εγώ, η δόλια μάνα? Ό,τι δεν είναι κούκλος?
    Όσοι τον έχουν δει πάντως, λένε πως είναι όμορφος. Στα μάτια μου δε, είναι σκέτο αγγελούδι...
    Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας...:bigsmile::bigsmile:

  8. #8
    Join Date
    Oct 2005
    Όνομα:
    Μαρία
    Location
    37°N58' - 023°E43'
    Posts
    1,963

    Re: Γεννήθηκε ένας Δίδυμος

    Ένα πρώτο αστρολογικό προφίλ του μπέμπη σου, με πολλή αγάπη από την ομάδα του myHoroscope.gr!!

    Να σας ζήσει!! :bigsmile:



    Γενική περιγραφή του παιδιού:
    Ουσιαστική φύση και η έκφραση της προσωπικότητας.
    Το φυσικό του σώμα και η παιδική του ηλικία

    Ηλιος στους Διδύμους:

    Το αγόρι Δίδυμος είναι πάρα πολύ περίεργο. Γοητεύεται από όλες τις πλευρές της ζωής και του αρέσει να εξερευνά τη φύση. Μαθαίνει γρήγορα πώς να μιλά και να περπατά. Οι γονείς του θα πρέπει να τον επιβλέπουν προσεκτικά γιατί συχνά διαφεύγει από την προσοχή. Εχει έμφυτη την ανάγκη να περιπλανάται, να περπατά, να γνωρίζει, να επικοινωνεί. Κουράζεται εύκολα από κάτι και για αυτό νιώθει έντονα την ανάγκη ν' αναπτύσσει πολλαπλά ενδιαφέροντα. Είναι το είδος του ανθρώπου που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα το ίδιο χρονικό διάστημα. Κάθε είδος περιορισμού ή παρεμπόδισης της ελευθερίας του θα μπορούσε να προκαλέσει συναισθηματική κατάθλιψη που θα ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί.

    Ο μικρός αν χρειαστεί να περιοριστεί σ' ένα μικρό χώρο τότε θα πρέπει να έχει πολλά παιχνίδια, βιβλία, μια τηλεόραση και κάποιον οπωσδήποτε για να επικοινωνεί. Ο μικρούλης είναι το είδος του παιδιού που κάνει τους ανθρώπους νευρικούς, γιατί βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και τίποτε δεν τον σταματά από το να μιλάει. Δεν είναι καλή ιδέα να προσπαθήσουν οι γονείς του να τον κάνουν να συμπεριφερθεί σαν τα άλλα παιδιά, τα οποία αντιδρούν πιο ήρεμα και όχι τόσο επινοητικά. Η πρόκληση είναι να μειώσει την ταχύτητα της ζωής του, χωρίς να διαταραχθεί η βασική του φύση.

    Ο μικρούλης θα είναι πάρα πολύ κοινωνικός, έξυπνος, "πρώϊμος" και πάντα θα κάνει ερωτήσεις. Θα είναι ευφυέστατος και θα διακρίνεται σε πνευματικές δραστηριότητες: μαθηματικά, λογοτεχνία, γλώσσες, κ.λπ. Δεν θα έχει δυσκολίες στη μάθηση εκτός αν θεωρεί πληκτικό το αντικείμενο. Τα χέρια του θα είναι δραστήρια, ευκίνητα και θα μπορεί εύκολα να μιμείται τους μεγάλους. Μια καλή ιδέα θα μπορούσε να είναι το να του δοθεί ένα "μαγικό" παιγνίδι ως δώρο, με σκοπό ν' αναπτύξει τα φυσικά του ταλέντα. Ο μικρούλης μερικές φορές, θα υπερβάλλει, θα λέει ψέματα και θα κάνει αστεία στους άλλους. Θα έχει μια εξαιρετική φαντασία και συχνά θα αλλάζει την αλήθεια και θα πιστεύει τις φαντασιώσεις του.

    Ο μικρούλης πρέπει να διδαχθεί να λέει την αλήθεια από πολύ νωρίς και ν' αναπτύσσει γραπτώς τη φαντασία του. Αν δεν μάθει να εκφράζεται χωρίς αναστολές, όταν μεγαλώσει ίσως γίνει πολύ εσωστρεφής ως ένα είδος αυτοπροστασίας. Ποτέ δεν ικανοποιείται με μια δραστηριότητα τη φορά και είναι ικανός να κάνει την εργασία του ενώ ακούει ραδιόφωνο, μουσική ή οτιδήποτε άλλο τον ευχαριστεί.

    Τα ουσιαστικά του προβλήματα θα είναι: η ανυπομονησία, η έλλειψη επιμονής να εξετάσει βαθύτερα τις λεπτομέρειες και το ότι επηρεάζεται πάρα πολύ εύκολα από τους άλλους. Όταν μεγαλώσει, οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν τους φίλους του. Ως έφηβος, θα μιλά συνεχώς στο τηλέφωνο, θα "βγαίνει" με διαφορετικούς φίλους και φίλες κάθε εβδομάδα και θ' αλλάζει γνώμη σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον. Οι γονείς του δεν θα πρέπει ν' ανησυχούν γι' αυτά, γιατί το παιδί τους είναι από τα ευφυέστερα άτομα του ζωδιακού και ασφαλώς θα εντυπωσιάσει οποιονδήποτε με τις πολλαπλές του πλευρές, την εξυπνάδα και την ευγλωττία του. Θα μείνει πάντα ανεπιτήδευτος, ένα "παιδί". Γι' αυτό το λόγο, πρέπει να μάθει τη σπουδαιότητα της υπεύθυνης συμπεριφοράς.


    Ωροσκόπος στον Ταύρο:

    Ο μικρούλης γεννήθηκε με ωραίο και αρμονικό κορμί. Θα είναι ήσυχος, γλυκός και ήρεμος. Δεν θα κινείται γρήγορα και θα προτιμά περισσότερο την άνεση παρά τις περίπλοκες καταστάσεις. Επειδή ο Ηλιος του (όπως υποδείχθηκε πιο πάνω) βρίσκεται σε "ανήσυχο" ζώδιο τότε θα επιδιώξει έναν από τους σκοπούς του διατηρώντας την εξωτερική του ηρεμία, αγωνιώντας όμως ενδόμυχα. Θα έχει ισχυρή θέληση για να πάρει ό,τι θέλει και συχνά θα είναι πεισματάρης. Η προσωπικότητά του διαθέτει μαγνητισμό και έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα. Θα του αρέσει η καλή τροφή, κυρίως τα γλυκά, τόσο ώστε είναι σημαντικό να διδαχθεί από νεαρή ηλικία τις καλές διαιτολογικές συνήθειες.

    Το παράξενο είναι οτι η τροφή τον ισορροπεί (δεν πρέπει να γίνει πάρα πολύ σκληραγωγημένος). Είναι πολύ συναισθηματικό παιδί και χρειάζεται χάδια όταν είναι μικρό και ευγένεια αργότερα για να είναι ευτυχισμένο. Ισως εμφανίζεται περισσότερο αργός από τα άλλα παιδιά αλλά οι γονείς δεν πρέπει ν' ανησυχούν ή να τον πιέζουν. Θα έχει το δικό του ρυθμό και έχει ανάγκη να κάνει πράγματα στη δική του ώρα, με τον δικό του τρόπο.

    Η παιδική ηλικία του, η οποία επηρεάζεται από την Αφροδίτη θα είναι, πιθανότατα, ευχάριστη. Πάντα θα συνδέεται με την οικογένειά του και με τους τόπους της παιδικής του ηλικίας όπως π.χ. το σχολείο, η γειτονιά, το σπίτι του, κλπ. Από πολύ νωρίς θα καταλάβει την αξία των χρημάτων και των υλικών πραγμάτων, στη ζωή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί αν συμβεί μια αρνητική κατάσταση στο μέλλον, θα μπορούσε να γίνει ανασφαλής, φιλάργυρος, τσιγκούνης και ψυχρός.

    Για να επεκτείνουν τις προσδοκίες του για τη ζωή, οι γονείς του πρέπει να του διδάξουν τη σημασία και άλλων αξιών της ζωής. Δεν θα πρέπει να του παρέχουν ο,τιδήποτε ζητήσει γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υπογραμμίσει την τάση του για οκνηρία. Ενας από τους γονείς του, ή και οι δύο, ίσως είναι πολύ "βολικοί" γι' αυτόν και αυτό θα μπορούσε να τον χαλαρώσει.

    Ως εργαζόμενος θα είναι αεικίνητος και σταθερός στις προσπάθειές του. Πρέπει όμως να μάθει να προσανατολίζει το μυαλό του προς τις θετικές και δημιουργικές ιδέες. Επειδή είναι πάρα πολύ ευσυγκίνητος, μια κακή επιρροή στην παιδική του ηλικία θα μπορούσε να του δημιουργήσει αργότερα φόβους και σύγχυση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην τον φοβίζουν οι μεγάλοι και να μην του λένε τρομακτικά παραμύθια γιατί δεν θα τα ξεχάσει εύκολα. Οι γονείς, είναι καλύτερο να είναι ευγενικοί και στοργικοί μαζί του, καθώς θα κάνει ό,τι του ζητήσουν αν αυτό γίνει με αγάπη.

    Ηλιος στον 1ο οίκο:

    Ο μικρούλης θα γίνει αισιόδοξος, υπερβολικά αποφασιστικός και με αυτοπεποίθηση. Ο καθένας θα είναι ενήμερος για την παρουσία του επειδή η προσωπικότητά του καθώς και η εμφάνισή του θα είναι ελκυστικές. Θα έχει θαυμάσια ζωτικότητα και θα συνέρχεται γρήγορα από κάθε ασθένεια. Θα είναι εξωστρεφής και θα έχει εξαιρετικό κουράγιο ν' αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ζωής. Η κυριαρχικότητά του και η ικανότητά του να δίνει εντολές, θα είναι αξιοσημείωτες.

    Γεννήθηκε για να ηγείται, ν' ακολουθεί τις δικές του πρωτοβουλίες και θα υπερέχει λόγω των δικών του προσπαθειών. Η παιδική του ηλικία θα του δώσει τη δύναμη ν' αναζητά και να επιτυγχάνει, με εμπιστοσύνη, τους στόχους του. Οι γονείς του πάντα θα τον υποστηρίζουν αλλά ακόμη κι έτσι θα κάνει προσπάθειες για πράγματα που ευχαριστούν τον πατέρα του ώστε να κερδίσει την έγκρισή του. Αυτή η αστρολογική θέση είναι ένδειξη για γενική επιτυχία. Το αρνητικό σημείο είναι ότι μπορεί, μερικές φορές, να γίνει τυραννικός, αλαζονικός και ιδιοτελής αν και τίποτε δεν μπορεί να μειώσει την ικανότητά του για επιτυχία.

    Ερμής στον 1ο οίκο:

    Ο μικρούλης επίσης θα είναι περίεργος, αεικίνητος, ευπροσάρμοστος και κάπως νευρικός. Θα διαθέτει μεγάλη πνευματική ενεργητικότητα και θα είναι πάρα πολύ οξυδερκής. Θα είναι μάλλον εκφραστικός, θα του αρέσει να μιλά και να μοιράζεται τις γνώσεις του με τους άλλους. Θα έχει μεγάλη ανάγκη να εκφράζει τον εαυτό του και, μερικές φορές, θα μιλά πριν σκεφθεί. Οταν προσεγγίζει ένα πρόβλημα θα επιδεικνύει μεγάλο ορθολογισμό και ευστοχία. Το υπερβολικά δραστήριο μυαλό του πάντα θα ερευνά για νέα πράγματα και δεν θα κουράζεται εύκολα. Θα του αρέσει να μιλά με όλα τα είδη ανθρώπων και να γνωρίζει τον τρόπο της σκέψης τους. Δεν θα είναι πολύ υπομονετικός με όσους κινούνται ή σκέπτονται με αργό τρόπο.

    Θα νιώθει έλξη για τα ταξίδια και πάντα θα θέλει να γνωρίζει ό,τι συμβαίνει γύρω του. Η περιέργειά του θα είναι απέραντη. Το αγόρι αυτό διασκεδάζει με παζλς ή με διανοητικά παιχνίδια. Στο σχολείο μπορεί ν' αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο, αν και πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία του και να μάθει να πειθαρχεί. Οι γονείς του πρέπει να τον ενθαρρύνουν ώστε να στραφεί προς τον αθλητισμό προκειμένου να ισορροπήσει ως προς την μεγάλη πνευματική του δραστηριότητα.

    Αφροδίτη στον 1ο οίκο:

    Το αγόρι αυτό θα είναι ωραίο και με χαριτωμένη προσωπικότητα. Η συμπόνια και η γλυκύτητά του θα αιχμαλωτίσουν όποιον έλθει σε επαφή μαζί του. Ο τρόπος του θα είναι γλαφυρός και λεπτός. Θα ενοχλείται με τους θορύβους, τη βία και τη βιασύνη. Θ' αναπτύξει μιαν εξευγενισμένη έννοια της αισθητικής και πιθανότατα θα υπερέχει σε κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα. Κάθε ένας θα επιζητεί να είναι μαζί του και θα έχει μεγάλη κοινωνική επιτυχία. Ο ευχάριστος και θερμός του χαρακτήρας θα τον κάνει να φέρεται άνετα όταν έρχεται σε επαφή με τους άλλους.

    Γενικά, θα του αρέσουν οι απολαύσεις και ίσως έχει την τάση να επιδίδεται υπερβολικά σ' αυτές. Πρέπει να έχει καλή καθοδήγηση σχετικά με το διαιτολόγιό του. Με απαλά χρώματα και καλή μουσική, η ιδιοσυγκρασία του θα είναι πάντα ήρεμη. Θ' ανησυχεί πάντα για τον τρόπο που εμφανίζεται στους άλλους και θα έχει εκλεπτυσμένο γούστο σχετικά με τα ρούχα του, τα οποία θα τον κάνουν ακόμη περισσότερο όμορφο αγόρι. Τις φιλονικίες του θα τις λύνει με διπλωματία και αταραξία. Η αρνητική πλευρά αυτής της αστρολογικής θέσης δείχνει ότι μπορεί να είναι κάπως φυγόπονος και μαλακός και δεν μπορεί να συνεργαστεί με τους άλλους αν δεν τους έλκει μόνο από το κύρος του. Ωστόσο, η χάρη του θα είναι ακατανίκητη.


    Η εικόνα για την μητέρα του:
    Συναισθήματα, ευαισθησίες, αισθήματα,
    ικανότητα για αγάπη και συνεισφορά.

    Σελήνη στον Καρκίνο:

    Τα συναισθήματά του θα είναι έντονα και πάντα θα μένει σ' επαφή με την οικογένειά του. Θα χαίρεται να παίζει το ρόλο του πατέρα και να ντύνεται με τα ρούχα των μεγάλων. Ως ενήλικας, θα είναι πολύ ευαίσθητος στις ανάγκες των άλλων και θα καλλιεργήσει ένα θαυμάσιο ένστικτο προστασίας. Τα συναισθήματά του θα είναι περισσότερο σημαντικά από οποιαδήποτε λογική αιτιολόγηση και ίσως συνδέεται περισσότερο με πράγματα που έχουν συναισθηματική αξία. Θα είναι πολύ ευσυγκίνητος με τα συναισθήματα των ατόμων που βρίσκονται γύρω του και, μερικές φορές, θ' ανταποκρίνεται σ' αυτά ακόμη κι αν αλλάξει ο τρόπος συμπεριφοράς του.

    Η μητέρα του θα παίξει σημαντικότατο ρόλο και θα χρειάζεται περισσότερη αγάπη και τρυφερότητα απ' αυτήν προκειμένου να νιώσει ασφάλεια. Στο βαθμό που αυτά τα συναισθήματα προστατεύθηκαν και οι γονείς του τον φρόντισαν, ως ενήλικας, θ' ανησυχεί για την οικογένειά του και θα φροντίζει τους γονείς και τα αδέλφια του. Ολα αυτά μπορεί να γίνουν ένας φυσικός δεσμός μεταξύ μητέρας και γιού, που θα τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο, άσχετα από το πόσο μακριά βρίσκονται.

    Είναι πάρα πολύ σημαντικό οι γονείς του να σέβονται την ευαισθησία του και ν' αποφεύγουν να του δείχνουν επιθετικότητα και βιαιότητα γιατί τα πάντα θα εντυπωθούν στο υποσυνείδητό του και ίσως εκδηλωθούν, μελλοντικά, με φόβο.

    Προκειμένου ν' αναζωογονηθούν τα συναισθήματα και να εκτονωθεί κάποια αρνητική φόρτιση, θα τον βοηθούσε να έλθει σ' επαφή με τη Φύση και κυρίως να επισκεφθεί ή να μένει κατά περιόδους σε παραθαλάσσια μέρη ή γενικά τόπους με νερό.

    Σελήνη στον 2ο οίκο:

    Ο μικρούλης θα έχει μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, η οποία θα γίνει εμφανής από την επιθυμία του να κατέχει κάποια πράγματα. Θα διατηρεί αντικείμενα για πολύ καιρό και θα του είναι δύσκολο να τα εγκαταλείψει. Αν προαχθεί σε θετική και ασφαλή θέση τότε θα είναι γενναιόδωρος και κάπως σπάταλος. Διαφορετικά, θα γίνει εγωιστής και κτητικός. Στις κοινωνικές του σχέσεις ίσως γίνει πάρα πολύ απαιτητικός. Η μελλοντική οικονομική του κατάσταση ίσως είναι ασταθής. Θα μπορούσε να κάνει κάποια εργασία που θα σχετίζεται με το κοινό και κυρίως με τις γυναίκες.

    Σελήνη Αντίθεση Πλούτωνας:

    Ο μικρούλης θα είναι πολύ ζηλιάρης και κτητικός. Οι σχέσεις μεταξύ αυτού και του μητέρας του θα είναι περίπλοκες και ο κάθε ένας θα προσπαθεί να κυριαρχήσει στον άλλο. Μπορεί να είναι αδιάλλακτος, παρορμητικός και να παίρνει απερίσκεπτες αποφάσεις. Πρέπει να μάθει πώς να είναι περισσότερο συγκαταβατικός και πώς να διοχετεύει τα έντονα συναισθήματά του σε δημιουργικούς και θετικούς τομείς.

    Σελήνη Εξάγωνο Κρόνος:

    Ο μικρούλης θα είναι πολύ σταθερός και σοβαρός σχετικά με τα συναισθήματά του. Για την ηλικία του ίσως είναι κάπως ώριμος. Θα δείχνει ιδιαίτερα προσεκτικός και συνετός, συντηρητικός και επιφυλακτικός. Θα διαθέτει μεγάλη προσωπική αξιοπρέπεια και θα προοδεύσει στη ζωή του με αργό και ακλόνητο τρόπο. Θα έχει μια ευεργετική σχέση με τη μητέρα του και θα μάθει απ' αυτήν πώς να εργάζεται με σταθερό τρόπο για τα σχέδιά του. Η πίστη και η ευθύνη θα είναι τονισμένες, στην προσωπικότητά του.

    Αφροδίτη στους Διδύμους:

    Θα του αρέσει η ποικιλία και θα θέλει να συναλλάσσεται με άτομα όλων των τύπων. Πιθανόν θα πλήττει εύκολα με τις σχέσεις του και θα προτιμά να παίζει μαζί τους. Θα είναι γλυκός και θερμός όταν εκφράζει τον εαυτό του και θα του αρέσει ο ρομαντισμός και η ποίηση. Θα έχει μια πολύ καλή σχέση με τα αδέλφια του, τους γείτονες και τους συγγενείς. Είναι πολύ πιθανόν ότι θα ταξιδέψει, αν και τα ταξίδια του θα είναι κοντινά. Εχει λεπτούς τρόπους και δεν θα νιώθει άνετα με τις μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης γιατί τα συναισθήματά του αγγίζουν περισσότερο το μυαλό του. Εξαιτίας της αστάθειας των συναισθημάτων του, ίσως κάνει περισσότερους, από έναν, γάμους.

    Αφροδίτη Εξάγωνο Αρης:

    Ο μικρούλης θα είναι πάρα πολύ τρυφερός και συναισθηματικά ευσυγκίνητος. Θα θελήσει να προστατεύσει τους αγαπημένους του και θα το δείξει από τη νεαρή του ηλικία με τα ζώα και τα παιγνίδια του. Η στάση του θα είναι κοινωνική, θετική και πάρα πολύ εποικοδομητική. Η δημιουργικότητά του θα είναι φανερή σε οποιονδήποτε τομέα επιλέξει. Θα εκδηλώνει έντονα τα συναισθήματά του και θα είναι, επίσης, ευγενικός και ειλικρινής. Αυτή η αστρολογική θέση θα τον βοηθήσει να βρει την πνευματική αγάπη και τη φυσική έλξη σ' ένα άτομο, φέρνοντάς του τη γαμήλια ευτυχία.

    Δίας στον Αιγόκερο:

    Θα θέσει όλες τις ιδέες του σ' ένα πρακτικό επίπεδο. Θα θελήσει να δει πραγματικά αποτελέσματα. Θα είναι ρεαλιστής και η στάση του σχετικά με την εργασία και τη δράση θα είναι θετική. Θα έχει ανάγκη να νιώθει ότι σιγά-σιγά οι σκοποί του πραγματοποιούνται. Θα έχει έντονη αίσθηση του ευθύνης και μερικές φορές, ίσως είναι αυστηρός με τον εαυτό του όταν κάνει κάποιο λάθος. Πρέπει να μάθει να προσαρμόζεται καλύτερα και να είναι επιεικής με τα ελαττώματα τα δικά του και των άλλων.

    Δίας στον 9ο οίκο:

    Θα ενδιαφέρεται για φιλοσοφικά και θρησκευτικά θέματα. Θα του αρέσει να μαθαίνει για τις διάφορες χώρες, τις κουλτούρες, τις γλώσσες και, αναμφίβολα, θα ταξιδέψει πολύ. Θα βρει την ευτυχία και την εκπλήρωση σε μια χώρα ξένη από εκείνη που έχει γεννηθεί. Αν δεν ζήσει με πληρότητα σε μιαν άλλη χώρα, θα ταξιδεύει συνέχεια και θα χαίρεται πολύ με το κάθε ταξίδι.
    Πιθανή πανεπιστημιακή εκπαίδευση θα είναι ένα σημαντικότατο εφόδιο γι' αυτόν και ίσως αποκτήσει ένα διακεκριμένο δίπλωμα που θα βοηθήσει στο επάγγελμά του.

    Δίας Εξάγωνο Ουρανός:

    Θα έχει θαυμάσια δημιουργική δύναμη. Θα είναι αποφασιστικός, πρακτικός και θα εμπλουτίζει κάθε στόχο για τον οποίο εργάζεται. Η προσωπική του ελευθερία θα είναι πάντα σημαντικότατη και θ' αντιστέκεται σε κάθε σχέση που θα τον δεσμεύει και θα τον περιορίζει. Η πνευματική του ενεργητικότητα θα είναι εξαιρετική και, μολονότι θα μπορούσε να φέρεται πάρα πολύ εγκάρδια, δεν θα είναι πολύ συναισθηματικός.



    Η εικόνα για τον πατέρα του:
    Εξουσία, δύναμη, ικανότητα ανάληψης
    των ευθυνών και συνεισφορά στη ζωή.

    Ήλιος στον 1ο οίκο:

    Ο πατέρας του θα τον επηρεάσει πολύ ως προς την προσωπικότητά του. Πιθανότατα, θα τον θαυμάζει πάρα πολύ και θα πάρει κάποια χαρακτηριστικά του που θα τα χρησιμοποιήσει στη ζωή του. Επίσης, ίσως κάνει πολλά πράγματα για να τον ευχαριστήσει.

    Αυτή η αστρολογική θέση θα κάνει το χαρακτήρα του ισχυρό και θα μεγαλώσει το "Εγώ" του και την προσωπική υπερηφάνειά του. Πάντα θ' αναζητά την αναγνώριση και θα διαθέτει ικανότητες που θα τον βοηθήσουν να διακριθεί σε κάθε τομέα που θα επιλέξει. Εξάλλου, ο μαγνητισμός που εκπέμπει και η ανάγκη του για εξουσία θα τον κάνουν πιθανά να ξεκινήσει κάποιες επιχειρήσεις και μετά να παίξει το ρόλο του ιδιοκτήτη, του αρχηγού ή του προϊστάμενου.
    Η ζωντάνια του θα είναι έντονη και θα έχει την ενεργητικότητα που χρειάζεται για να ξεπεράσει τις στερήσεις.

    Ηλιος Σύνοδο Ερμής:

    Θα έχει ισχυρό και πάρα πολύ ερευνητικό πνεύμα αν και, μερικές φορές, δεν θα ενεργεί λογικά αλλά παρορμητικά. Θα είναι φιλόδοξος και πολύ δημιουργικός. Μερικές φορές, θα είναι στοχαστικός και διορατικός και θ' αναλύει το κάθε τι. Μπορεί να είναι πολύ εγωιστής, άκαμπτος και πεισματάρης, κυρίως όταν θυμώνει. Συνήθως, θα έχει δικές του ιδέες και τις περισσότερες φορές δεν θα είναι αμερόληπτος.

    Ηλιος Σύνοδο Αφροδίτη:

    Θα είναι χαριτωμένος και θ' απολαμβάνει μια δραστήρια κοινωνική ζωή. Θα είναι πάρα πολύ πειστικός και πάντα θα προσπαθεί να κάνει τους άλλους να τον αγαπήσουν. Ο τρόπος της ομιλίας του θα είναι απαλός και εγκάρδιος. Η καλή διάθεσή του θα του επιτρέψει να προσεγγίζει όλες τις απολαύσεις της ζωής. Θα έχει μιαν ισχυρή αίσθηση για την αγάπη και τον ερωτισμό και πάντα θα γοητεύεται από κάθε είδους ομορφιά. Η έντονη αίσθηση για την αισθητική θα τον κάνει να διακριθεί σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και να χαίρεται τα φυσικά, αρμονικά και ήρεμα μέρη. Πιθανότατα θα έχει, επιπλέον, εκτός από την χαριτωμένη προσωπικότητά του, ένα πολύ όμορφο και αρμονικό σώμα.

    Ηλιος Εξάγωνο Αρης:

    Θα είναι πολύ δημιουργικός, ενθουσιώδης και δυναμικός. Η θαυμάσια ενεργητικότητά του θα τον κάνει να παίρνει πρωτοβουλίες και να καθοδηγεί τους άλλους. Θα είναι ικανός να επιτυγχάνει τους στόχους του, λόγω της δύναμης να αυτοσυγκεντρώνεται και του θάρρους του να ζεί την καθημερινή περιπέτεια. Θα είναι πάρα πολύ ειλικρινής, αυθόρμητος και πάντα θα επικεντρώνεται μόνο σε ό,τι τον ενδιαφέρει. Επίσης, θα έχει έντονη την αίσθηση της τιμής και της προσωπικής ακεραιότητας. Θα είναι υπερπροστατευτικός με την οικογένεια και τους φίλους του.

    Κρόνος στην Παρθένο:

    Ο μικρούλης θα εργάζεται σκληρά και προσεκτικά, διατηρώντας ηθική και ευσυνείδητη στάση. Θα είναι πάρα πολύ αποδοτικός, σταθερός και διορατικός σχετικά με τα καθήκοντά του. Θα επιδείξει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και πάντα θ'αναζητά την τελειότητα σε κάθε τι που κάνει. Πρέπει να καλλιεργήσει την αίσθηση του χιούμορ και να μάθει ότι δεν πρέπει ν' ανησυχεί για το κάθε τι. Κάθε φορά που νιώθει ότι είναι χρήσιμος, η αυτοεκτίμησή του θα αυξάνεται. Η πρακτική και ρεαλιστική του στάση μπορεί να μειώσει αισθητά τον ιδεαλισμό και τη φαντασία του.

    Από πολύ νεαρή ηλικία, ο μικρούλης θ' αναπτύξει μια κριτική στάση απέναντι στους ανθρώπους και στον εαυτό του. Ισως επικρίνει τον εαυτό του για κάθε λάθος που κάνει και μ'αυτό τον τρόπο εμποδιστούν, μελλοντικά, οι πρωτοβουλίες του. Πρέπει να μάθει να χαλαρώνει περισσότερο, ν' αποδέχεται τα λάθη του και να ξεκινά την ανάπτυξή του από αυτά.

    Κρόνος στον 5ο οίκο:

    Ο μικρούλης θα έχει την τάση μερικές φορές να είναι ψυχρός, όχι πολύ στοργικός και κάπως συνεσταλμένος. Για να κατανικήσει αυτούς τους περιορισμούς είναι σημαντικό να υπάρχει σχέση αγάπης μεταξύ πατέρα και γιου. Μπορεί να νιώθει περισσότερο άνετα με ηλικιωμένα άτομα παρά με άλλα παιδιά. Συνήθως, η συμπεριφορά του θα συγκρίνεται με ενός ενήλικου.

    Αν και θα είναι κατά κάποιο τρόπο δειλός, θα έχει βαθειά και πιστά συναισθήματα. Η δημιουργικότητά του θα στραφεί προς τις επιστήμες και τις εφευρέσεις. Ως ενήλικος, θα επιλέξει μια σοβαρή και υπεύθυνη σύντροφο. Είναι πιθανό ότι θα έχει λίγα παιδιά γιατί θα θεωρήσει ότι είναι ένα θέμα μεγάλης ευθύνης.
    Πρέπει να μάθει να χαίρεται ελεύθερα και να εκφράζει τα συναισθήματά του λίγο πιο έντονα.

    Κρόνος Τρίγωνο Πλούτωνας:

    Θα διαθέτει μια θαυμάσια δυναμική θέληση που θα του επιτρέψει να επιβληθεί σε όλες τις απογοητεύσεις και τους περιορισμούς της ζωής του. Η ενεργητικότητά του θα είναι τεράστια και θα έχει τη δύναμη να τη συγκεντρώνει και να τη διοχετεύει με οργανωμένο τρόπο. Δεν θα φοβάται τις προκλήσεις και θ' αναπτύξει μια απίστευτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Θα δείξει μιαν έντονη αίσθηση της ευθύνης και συνήθως θα είναι επιεικής με τους άλλους γιατί θα είναι περισσότερο εύκολο να ελέγξει τα συναισθήματά του.

    Αρης στον Λέοντα:

    Ο μικρούλης θα διαθέτει μιαν εξαιρετική προσωπική υπερηφάνεια και θα χαίρεται να κάνει κάτι με δική του πρωτοβουλία. Αν γνωρίσει κάποιον τότε περιμένει κάτι απ' αυτόν και θα εργασθεί πολύ σκληρά για να τον ευχαριστήσει. Επίσης, θα είναι πάρα πολύ εκλεκτικός και θα έχει έντονη την αίσθηση της αξιοπρέπειας. Δεν θ' ανέχεται την κοροϊδία ή την κριτική της προσωπικότητάς του.
    Ισως είναι πάρα πολύ κυριαρχικός και εγωιστής, αν και ο χαρακτήρας του θα είναι εξωστρεφής, συμπαθητικός και δυναμικός.
    Θα είναι πολύ γενναιόδωρος και εκδηλωτικός στην έκφραση των συναισθημάτων του, τα οποία θα του προσφέρουν μεγάλη επιτυχία στην μελλοντική κοινωνική του ζωή.

    Πολλές φορές ο μικρούλης θα είναι ατίθασος και θ' απαιτήσει, από τους γονείς του, να τον αφήσουν να ζήσει όπως θέλει. Οσο περισσότερο προσπαθήσει κανείς ν' αλλάξει τις προθέσεις του τόσο περισσότερο εκείνος επιμένει και δείχνει την επιθετικότητά του σχετικά μ' αυτές. Δεν θα νιώθει άνετα δείχνοντας την αδύναμη και εύπλαστή πλευρά του προσωπικότητάς του και η έκφραση των συναισθημάτων του, μερικές φορές, ίσως είναι ατελής.

    Αρης στον 4ο οίκο:

    Πιθανότατα, ένας από τους γονείς του να είναι πάρα πολύ κυριαρχικός και επιθετικός και γι' αυτό δεν θα βρίσκει ησυχία στο σπίτι του. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα προσπαθήσει να γίνει ανεξάρτητος από την οικογένειά του, από νεαρή ηλικία. Αν η οικογένειά του είναι ασταθής και θυελλώδης, τότε μπορεί στο μέλλον να επιλέξει να μην παντρευτεί ή να μη συζήσει με κάποια. Μερικές φορές αυτή η αστρολογική θέση δείχνει προγόνους που ήταν στρατιωτικοί ή προκαλεί πολλές αλλαγές στον τόπο διαμονής. Θα έχει υπερβολική ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και θα είναι σημαντικό γι' αυτόν να ελέγχει τις παρορμητικές και επιθετικές αντιδράσεις του. Πρέπει, επίσης, να μάθει ν' αυτοπειθαρχείται. Αυτή η αστρολογική θέση μπορεί να επιδράσει αρνητικά και να φέρει στο μέλλον κάποια οικογενειακά προβλήματα.




    Νοημοσύνη - Διανοητικότητα:
    Ευφυία, Σπουδές, Εκπαίδευση
    και Ικανότητα για Επικοινωνία

    Ερμής στους Διδύμους:

    Το μυαλό του θα είναι δραστήριο, ανήσυχο και πάντα θ' αναζητά τις αλλαγές. Η φαντασία και το πνεύμα του θα υποκινούνται με σκοπό την πλήρη ανάπτυξη της ευφυΐας του. Το πολυμήχανο μυαλό του θα τον κάνει να ενδιαφερθεί για διάφορα πράγματα, το ίδιο χρονικό διάστημα. Πιθανότατα θ' ασχολείται, συγχρόνως, με δύο ή τρία πράγματα αλλά θα διατρέξει τον κίνδυνο να μην έχει καλά αποτελέσματα. Πρέπει να μάθει να πειθαρχεί και να επιμένει.

    Ο μικρούλης μπορεί να διακριθεί στο σχολείο χωρίς μεγάλο κόπο, χάρις στο γρήγορο και λογικό μυαλό του. Είναι πολύ πιθανόν ότι πλήττει σχεδόν με κάθε τι και γι' αυτό πάντα θ' αναζητά νέα πράγματα. Η επικοινωνία του θα είναι άνετη και χωρίς εμπόδια. Θα έχει μεγάλη ανάγκη να εκφράσει τις ιδέες του και να γνωρίσει τις απόψεις των άλλων. Γι' αυτό θα είναι ομιλητικός και πάντα θα κάνει ερωτήσεις. Θα έχει την ικανότητα να μαθαίνει ξένες γλώσσες και η αίσθηση του χιούμορ του θα είναι καλή. Το διαπεραστικό πνεύμα του θα τον κάνει ειδικό στις μιμήσεις και πάντα θα βρίσκει την εύθυμη πλευρά σε κάθε ζήτημα. Ισως, επίσης, δείξει μιαν ικανότητα για τη συγγραφή που θα μπορούσε να τον βοηθήσει σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία, τη δημοσιογραφία, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τις γλώσσες και τις πωλήσεις.

    Ερμής Σύνοδο Αφροδίτη:

    Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι εγκάρδια, ήπια και απολαυστική. Πάντα θα προσπαθεί να μιλά με τα κατάλληλα λόγια την κατάλληλη στιγμή. Θα είναι πειστικότατος και θα μπορούσε να διακριθεί ως ρήτορας. Η σκέψη του δεν θα βασίζεται εντελώς στη λογική γιατί θα κυριαρχείται από το συναίσθημα και από την αναπτυγμένη αίσθηση της αρμονίας. Θα μπορούσε να έχει πολλά προβλήματα με τις αφηρημένες έννοιες, γιατί το μυαλό του λειτουργεί καλύτερα με τις πραγματικές εικόνες.

    Ερμής Τετράγωνο Ουρανός:

    Ο μικρούλης θα έχει ζωηρό και δημιουργικό πνεύμα. Οι ιδέες και οι σκέψεις του θα είναι εκκεντρικές και μοναδικές. Θα επαναστατεί ενάντια στους περιορισμούς της ελευθερίας του και σε κάθε τι που αντιλαμβάνεται ως επιβολή. Θα είναι ανήσυχος, νευρικός, υπεροπτικός και πάρα πολύ ιδιαίτερος στις προτιμήσεις του και στις επιλογές του. Οι απόψεις του θα είναι ανεπηρέαστες, θα σοκάρουν τους άλλους και δεν θα ενδιαφέρεται για το τι σκέπτονται.

    Πιθανότατα, δεν θα συγκεντρώνεται σ' ένα θέμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ανήσυχο μυαλό του τον οδηγεί σε αλλαγές και συνεχείς κινήσεις με τον κίνδυνο να μην τελειώνει ό,τι επιχειρεί. Θα χαίρεται όταν προκαλεί με τις ιδέες του και θα είναι ευφυέστατος και ξεχωριστός. Πρέπει να μάθει να είναι περισσότερο ήρεμος ώστε ν' αποφύγει τη νευρική εξάντληση.

    Ερμής Τρίγωνο Ποσειδώνας:

    Ο μικρούλης θα έχει θαυμάσια φαντασία και έμπνευση. Θα εκτιμά την ομορφιά και θα επιδείξει καλλιτεχνικό ταλέντο, κυρίως στη μουσική και στη ζωγραφική. Θα είναι ιδεαλιστής σε μεγάλο βαθμό και πάντα θα ονειρεύεται ένα καλύτερο κόσμο. Επίσης, θα είναι σημαντικά ευαίσθητος ως προς τα συναισθήματα των άλλων. Παρ' όλ' αυτά, θα είναι προσγειωμένος και παρά τη φαντασία του δεν θα υπερβαίνει τα όρια. Δεν θα έχει όμως μεγάλη πνευματική πειθαρχία. Ετσι, θα του είναι δύσκολο να μελετήσει τις ορθολογικές επιστήμες όπως π.χ. τα μαθηματικά. Θα διακριθεί σε θέματα όπου μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του.

    στον Καρκίνο στην ακμή του 3ου οίκου:

    Η φαντασία του θα είναι πλούσια και θα έχει πολλές φαντασιώσεις. Οι συλλογισμοί του ποτέ δεν θα είναι εντελώς ψυχροί και αποσπασμένοι από τα συναισθήματά του. Αντίθετα, η καρδιά του θα καθοδηγεί το μυαλό του και οι περισσότερες αποφάσεις του θα είναι διαισθητικές. Πιθανότατα δεν θ' αποφασίσει από νωρίς ποιά καριέρα θ' ακολουθήσει. Μπορεί ν' αλλάξει γνώμη πολλές φορές αλλά θα επιμένει από τη στιγμή που ταυτίζεται με τη σωστή επιλογή του. Πρέπει να δεχθεί μεγάλη υποστήριξη και να παρακινηθεί συναισθηματικά προκειμένου να μελετήσει, γιατί μπορεί να μην λειτουργεί χωρίς ενθάρρυνση. Η φαντασία του, αν διοχετευτεί σωστά, μπορεί να τον κάνουν τέλειο για δημιουργικές εργασίες.



    Πεπρωμένο: Προοορισμός, Επάγγελμα,
    Στόχοι και Σκοποί, Πιθανότητες επιτυχίας
    και Κοινωνικής αναγνώρισης.


    Υδροχόος Mεσουράνημα

    Το πεπρωμένο του συνδέεται με τη Νέα Εποχή του Υδροχόου. Οι σκέψεις και οι ιδέες του θα είναι πολύ ασυνήθιστες και θα βοηθήσουν στην αλλαγή του κόσμου. Ασχετα από το επάγγελμα που θα επιλέξει, το στυλ του θα είναι εντελώς πρωτότυπο και οι ιδέες του δεν θα έχουν τίποτε παραδοσιακό. Θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τις επινοήσεις που στρέφονται προς το μέλλον: μακρινά ταξίδια, ηλεκτρονικά, συστήματα επικοινωνίας, κλπ.

    Η μεγάλη δημιουργικότητά του θα τον οδηγήσει να διακριθεί σε οποιαδήποτε καλλιτεχνική καριέρα επιλέξει. Αν έχει τάση προς τη συγγραφή, τότε είναι πιθανό ότι θ' ασχοληθεί με την επιστημονική φαντασία. Θα κάνει πολλά ταξίδια και θα νιώθει ικανοποίηση σε τόπους που βρίσκονται μακρυά από τον τόπο της γέννησής του. Η ισχυρή διαίσθηση που διαθέτει θα τον οδηγήσει στην επιτυχία που ζητά.

    Δεν θ' αντέχει εύκολα να εργάζεται για τους άλλους, θα είναι άκρως ανεξάρτητoς και δεν θα υποτάσσεται σε χρονοδιαγράμματα και ρουτίνα. Αν τον περιορίζει η εργασία του τότε θ' αναζητήσει κάποιαν άλλη.

    Το επάγγελμά του θα μπορούσε να είναι π.χ. ηλεκτρονικός, χειριστής στους Η/Υ ή προγραμματιστής, καλλιτέχνης, συγγραφέας, μουσικός, τραγουδιστής, συνθέτης, ομιλητής, ακτινολόγος, κοινωνιολόγος, υπάλληλος στην τηλεόραση, αστρολόγος, κλπ. ή οποιοδήποτε δημιουργικό επάγγελμα που δεν έχει ειδικευμένο επίπεδο.

    Το σπίτι του θα είναι πολύ ασυνήθιστο. Ο κάθε ένας θα ζει όπως νομίζει. Ο ένας από τους γονείς του μπορεί να τον ανταγωνίζεται ενώ ο άλλος ίσως είναι φίλος του. Γενικά, δεν θα επεμβαίνουν στις επαγγελματικές του επιλογές και σε περίπτωση που θα του μιλήσουν δεν θα τους πάρει στα σοβαρά.



    Γενεαλογικές επιρροές:
    Κοινές ιδέες και συναισθήματα στα άτομα
    που ανήκουν στην ίδια γενιά με το παιδί σας

    Ουρανός στους Ιχθύς:

    Ο μικρούλης ανήκει σε μια δημιουργική γενικά, με μεγάλη καλλιτεχνική έμπνευση, που θα προωθήσει και θα προσφέρει στη μουσική, στο θέατρο, στη λογοτεχνία και στη φιλοσοφία. Τα άτομα αυτά θα δημιουργήσουν νέο στυλ που θα εκφράζεται με πολύ εκλεπτυσμένο τρόπο και θα επηρεάσουν για πολλά χρόνια τις επόμενες γενεές. Επίσης, θα ενδιαφερθούν για τα μυστικά θέματα των μη δυτικών φιλοσοφιών. Ως μέλος αυτής της γενιάς θα έχει καλές προθέσεις, θα είναι διαισθητικός, ιδεαλιστής και θα διαθέτει μεγάλη φαντασία. Ωστόσο, η μεγάλη ευαισθησία του ίσως τον κάνει ανήσυχο και ν'αντιδρά γρήγορα στο κάθε τι. Πιθανότατα, θα διακατέχεται από μια διάθεση φυγής από τα προβλήματα και θα δυσαρεστείται πολύ από οποιαδήποτε κριτική ή προσβολή.

    Ουρανός στον 11ο οίκο:

    Ο μικρούλης θα περιστοιχίζεται από ασυνήθιστους και αντικομφορμιστές φίλους που θα δείξουν την επαναστατική τους διάθεση όπως και ο ίδιος. Εύκολα θα κάνει φίλους αν και οι περισσότερες σχέσεις του θα είναι επιφανειακές και μικρής διάρκειας. Θα δείξει ενδιαφέρον για τις ομαδικές δραστηριότητες καθώς και για κάθε τι που έχει σχέση με την ανθρωπότητα. Θα του αρέσει να βρίσκεται με ανθρώπους που θα τον θαυμάζουν. Η απροκατάληπτη στάση του θα του επιτρέπει να επικοινωνεί και να σχετίζεται με τους άλλους χωρίς εμπόδια. Αυτή η ελευθερία θα χαρακτηρίζει όλες τις σχέσεις του. Ο χειρότερος εχθρός του θα είναι η αστάθεια.

    Ποσειδώνας στον Υδροχόο:

    Όσοι ανήκουν σ' αυτή τη γενιά θα είναι προοδευτικοί και ανοιχτόμυαλοι σχετικά με την αποδοχή νέων φιλοσοφικών και θρησκευτικών ιδεών. Θα έχουν μεγάλη διαίσθηση και την έμπνευση να δημιουργήσουν νέα πράγματα σε πολλούς τομείς. Η επιστημονική πρόοδος θα είναι σημαντική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και οι επινοήσεις της μηχανικής καθώς και τα νέα στοιχεία που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή θα εκπλήττουν εξαιτίας της πρωτοτυπίας τους.

    Ως μέλος αυτής της γενιάς, ο μικρούλης θα είναι συναισθηματικός, θα έχει την ικανότητα να κατανοεί τις αφηρημένες έννοιες και μεγάλη δημιουργικότητα, η οποία θα εφαρμόζεται με πρακτικούς και λαμπρούς τρόπους. Θα ενδιαφέρεται για τα ανθρωπιστικά θέματα και θα ζεί σε μια περίοδο όπου οι κοινωνικές μεταρρυθμίσεις θα οδηγούν στην αρχή ενός ειρηνικού και αρμονικού κόσμου.

    Ποσειδώνας στον 10ο οίκο:

    Ο μικρούλης θα έχει μεγάλες φιλοδοξίες και πνευματικούς στόχους. Θα χαίρεται να βοηθά τους άλλους και θα είναι πολύ ιδεαλιστής. Ωστόσο, στη ζωή του, η επιτυχία θα έλθει από τις προσπάθειές του και όχι τόσο από την οικογένειά του. Θα είναι ευαίσθητος στα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω του και θα μπορούσε να γίνει πολύ καλός διπλωμάτης. Η Χημεία και η ενασχόληση με το υγρό στοιχείο θα μπορούσαν να έχουν σχέση με το επάγγελμά του και πιθανότατα θα βρεθεί σε μεγάλη σύγχυση όταν προσπαθήσει να επιλέξει την απασχόλησή του και ίσως γνωρίσει μερικές αλλαγές στην επαγγελματική του ζωή. Θα πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται με αποφασιστικό και σταθερό τρόπο, εγκαταλείποντας τις ψευδαισθήσεις και τις αμφιβολίες του.

    Πλούτωνας στον Αιγόκερο:

    Οσοι ανήκουν στη γενιά του θα είναι πρακτικοί και τα οράματά τους για τη ζωή θα είναι ρεαλιστικά. Θα εργασθούν πολύ σκληρά προκειμένου να βελτιώσουν κάθε όψη της κοινωνικής τους ζωής και πολλοί απ' αυτούς θα είναι αληθινοί πολιτικοί αρχηγοί ή οικονομικοί αναμορφωτές. Θα είναι πρόθυμοι ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους και πάντα θα είναι έτοιμοι για δράση αν και μπορεί να παραμελήσουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Ως μέλος αυτής της γενιάς, θα επιδείξει μεγάλη επιμονή, φιλοδοξία και την ικανότητα να οργανώνει και να χειρίζεται οποιοδήποτε ζήτημα με αποτελεσματικό τρόπο. Θα είναι πολύ συντηρητικός και υλιστής. Πρέπει να μάθει πώς να εκφράζει περισσότερο ανοικτά τα συναισθήματά του.

    Πλούτωνας στον 8ο οίκο:

    Ο μικρούλης θα έχει μακροβιότητα εξαιτίας της ανανεωτικής του ικανότητας. Θα δοκιμαστεί σε πολλές έντονες καταστάσεις και βαθιές αλλαγές. Θα δείξει ενδιαφέρον για τις διάφορες διαδικασίες της ανθρώπινης ύπαρξης, κυρίως της ζωής και του θανάτου και θα αφιερώσει πολλές ώρες στη μελέτη αυτών των θεμάτων. Το ενδιαφέρον του γι' αυτά τα ζητήματα θα είναι κάτι περισσότερο από απλή περιέργεια, θα είναι μια πολύ έντονη ψυχολογική παρόρμηση που θα τον οδηγήσει στο βάθος των μυστηρίων της ζωής. Θα μπορούσε να διακριθεί στην έρευνα, στην ιατρική ή στις φυσικές επιστήμες.

    Το ερευνητικό του πνεύμα θα τον οδηγήσει στην αναζήτηση πνευματικών πεδίων ώστε να βρει τις απαντήσεις και θα μελετήσει τις θρησκείες αναζητώντας την περισσότερο λογική.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2006
    Όνομα:
    Διονυσία
    Location
    Δυτική Αττικκ
    Posts
    326

    Re: Γεννήθηκε ένας Δίδυμος

    να σου ζηση και πανω απο όλα υγεία και αγάπη
    που θα την εχει

  10. #10

    Re: Γεννήθηκε ένας Δίδυμος

    να σου ζήσει!

    γερός και καλότυχος πάντα!

 

 
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads