- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 211 to 220 of 420
-
06-06-2008, 03:41 PM #211
-
06-06-2008, 03:55 PM #212
-
08-06-2008, 04:11 PM #213
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Ποτε ζεστη δεν σερβιρετε η εκδικηση γιατι δεν εχεις την ψυχραιμια που ειναι απαραιτητη,παντα κρυα και οσο παγωμενη γινεται και περιμενεις οσο χρειαστει για τον κανεις τον αλλον να χασει την γη κατω απο τα ποδια του να μην ξερει απο που του ηρθε ......ειναι μερικες φορες που δεν ξεχνας απλα περιμενεις για να σερβιρεις το παγωμενο πιατο...............
φιλικα Δεσποινα Κουκι
-
08-06-2008, 06:34 PM #214
Με αγγίζει πολύ το θέμα παιδιά γιατι είμαι σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό και άλλους 3 πλανήτες στο σκορπιό...ότι και να μου κάνει κάποιος το θυμάμαι 30 χρόνια μέχρι την κατάλληλη στιγμή...Πάντως όσο κι αν θέλεις να εκδικηθείς από θεού υπάρχει κάτι που ο λαός το λέει απλά....''όταν κάνεις...πιπί στη θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι....
-
08-06-2008, 07:06 PM #215
lol!!η φιλη μου εχει ωροσκοπο σκορπιο σε συνοδο με Αφροδιτη,Πλουτωνα,Ερμη στον σκορπιο....μωρε αν υπαρχει επομενη ζωη,οσους δεν μπορεσε να εκδικηθει σε αυτην,την εχουν κατσει!!!...
-
09-06-2008, 12:29 PM #216
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
09-06-2008, 02:28 PM #217
Και αυτό δεν εξαρτάται απο εμάς??? το κατά πόσο τρέφουμε μέσα μας την ανάγκη για εκδίκηση? Και βέβαια εξαρτάται απο το πως βιώνει ο καθένας τις καταστάσεις και πόσο εύκολα μπορεί να γυρίσει σελίδα. Κρίνοντας απο τον εαυτό μου, έχω νιώσει πολλές φορές την επιθυμία να εκδικηθώ, περνώντας όμως λίγος καιρός μπορώ να δω πιό ξεκάθαρα να επουλώσω τις πληγές μου και αποφασίζω να μην δηλητηριάζω άλλο πλέον τον εαυτό μου.....
-
09-06-2008, 02:32 PM #218
Γι αυτό ακριβώς λέμε ότι πάντα πρέπει να αφήνουμε ένα διάστημα να περάσει προτού πράξουμε. Κανείς δεν ωφελήθηκε δρώντας υπό την επήρεια του θυμού και της οργής.:embarrest
-
09-06-2008, 02:47 PM #219
Eχεις δικιο καλη μου!
Αυτο που θελω στην ουσια να τονισω με οσα γραφω, ειναι οτι δεν ειναι παιχνιδακι να αντιμετωπιζει κανεις τα σκοτεινα του συναισθηματα. Οτι θελει κοπο, μαχη [αν οχι πολεμο] μεγαλο αυτοελεγχο και χρονο. Και αυτο το συνειδητοποιει κανεις οσο πιο δυνατο χτυπημα φαει, αρα, οσο πιο δυνατο συναισθημα εκδικησης νιωσει.
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
09-06-2008, 02:56 PM #220
Σωστά! Αν προσπαθήσουμε να εκδικηθούμε υπό την επήρεια του θυμού και της οργής, το πιο πιθανό είναι να μην να τα καταφέρουμε, τουλάχιστον στο βαθμό που θα θέλαμε. Θέλει οργάνωση και υπομονή, έτσι ώστε να πετύχουμε τα μέγιστα. Για αυτό και λέμε ότι "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο". :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.