- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 50
Thread: Σεισμός ....(και καταποντισμός)
-
08-06-2008, 06:21 PM #1
Σεισμός ....(και καταποντισμός)
Σεισμός και έγκυρη πληροφόρηση!
Τα " μποτάκια" μου με πληροφορούν ότι έγινε σεισμός :nuts:
Επειδή θέλω να είμαι γρήγορος και άμεσος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η σχέση μου με τους σεισμούς είναι ευθέως ανάλογη με τη τη σχέση που έχω με την πυρηνική φυσική, σας λέω ότι η επιστροφή του Πλούτωνα στον Τοξότη ήταν η διέλευση που εξηγεί το γεγονός, επειδή το μεσοδιάστημα των ¶ρη-Κρόνου ενεργοποιήθηκε από την αντίθεση του Ουρανού στους Ιχθείς, επηρεαζόμενο από την μαστίχα που μου κλείνει τα μάτια :bigsmile:.
Ευτυχώς όμως έχουμε έναν νεκρό, όπως και πολλά σπίτια, στάνες και αποθήκες που καταρρεύσαν, πάλι καλά που η Πυροσβεστική έκανε τη δουλειά της, ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν έχουμε εκατόμβη θυμάτων γιατί θα έπρεπε να χύσουμε περισσότερα κροκοδιλένια δάκρυα, από την άλλη όμως ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ σας πληροφορώ για το γεγονός. Πριν ακόμα συμβεί το γεγονός σάς πληροφορώ για αυτό, και φυσικά δεν μου περνά από το μυαλό ότι συμβάλλω στο να δημιουργηθεί αυτό που θα θεωρηθεί γεγονός.
Ευτυχώς είμαι από αυτούς που έχουν εξελιχθεί πνευματικά, άρα δεν έχω την ανάγκη να μπω σε μια σειρά και να περιμένω μαζί με τους άλλους, ούτε μπορώ να μπω στη διαδικασία της απόκτησης γνώσεων πια (αφού ξέρω τα πάντα! ) οπότε μπορώ κάλλιστα να αξιοποιήσω προς όφελός μου την άγνοιά σας!
Αύριο θα σας παραθέσω και τις μελέτες που έχω κάνει και τις κρατούσα για μένα, μέχρι τώρα βέβαια, γιατί βλέπω ότι τώρα πια ήρθε ο καιρός να αλλάξει αυτή η κατάσταση :toung:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-06-2008, 06:26 PM #2
Re: Σεισμός ....(και καταποντισμός)
Ε, τί να πω... συγχαρητήρια βρε Μητσάκο...
Τί λέτε παιδιά;;;
-
08-06-2008, 06:31 PM #3
Εγω θα περιμένω μεχρι αυριο!
Αν και ειμαι απ' αυτούς που έχουν σχετική άγνοια.......μ΄αρέσει να ακούω πολλά λόγια............κι ας μην τα καταλαβαίνω!:toung:
-
08-06-2008, 06:34 PM #4
Εγώ ΛΕΩ:
- Ο φαρμακοτρίφτης θα βάλει θέμα αστροχαρτογραφίας
- Ο μαΓΑΖΗΣ το είχε προβλέψει (και καλά)
- Οι αστροτσαούτες (περιφερόμενες στα μπλογκΞΖ τους) θα δώσουν άλλο ένα βαθμό στη μυωπία μας
- Ο κακορίζικος και όσοι τον μιμούνται θα μας πει ότι ΠΤαίει ο Hades και οι λοιποί συγγενείς
- Διάφοροι αστροκομήτες θα αρχίσουν τα ωριαία, τα γεγονότος κουλουπου εργαλεία και θα προβλέψουν την καταστροφή του κόσμου (όπως είχαν προβλέψει τον πόλεμο πριν 2 μήνες στο Κόσοβο :nuts::nuts:
Ψυχραιμία ΠΑΙΔΙΑ. Μην επιτρέπετε σε νεαρούς δημοσιογράφους και αστρολογίσκους να σας πανικοβάλλουν.
Εσείς τι λέτε;;;;Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
08-06-2008, 06:45 PM #5
Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, όταν ο Τσελέντης είχε πει ότι περιμένουν μεγάλο σεισμό εδώ, μέσα σε χρονικό διάστημα διμήνου (το είπε τον Μάρτη) όλοι τον κορόιδευαν....
Ούτε στο so you think you can dance δεν παίζει τέτοιο χορευτικό, όπως αυτό του σεισμού. Ας ελπίσουμε να μην βρεθουν περισσότεροι τραυματίες.
-
08-06-2008, 06:45 PM #6
Ο καθένας το προσεγγίζει με πολύ ευχάριστο τρόπο, όπως ίσως θα ήταν το σωστό.
Σε μία χώρα που δέχεται σεισμούς συχνά, καθώς είχαμε ένα ακόμη προχθές στην Καλαμάτα τα ξημερώματα, πρέπει να εξετάζεται ο Κρόνος στον 4ο οίκο, που κάθε φορά συμμετέχει στην αίσθηση που μας δίνουν.
Το ανάλογο συμβαίνει και σε άλλες χώρες όπως η Ιαπωνία, για παράδειγμα, όπου οι σεισμοί είναι συχνό φαινόμενο. Τουλάχιστον ας μην υπάρχουν θύματα!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
08-06-2008, 06:46 PM #7
-
08-06-2008, 08:31 PM #8
Δυστυχώς υπάρχουν και δυστυχώς τα μέτρα που υποτίθεται οτι θα ληφθούν,μόλις περάσει το γεγονός,ξεχνιούνται πάλι.
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
08-06-2008, 08:33 PM #9
Όντως αγαπητή kiaRRa.
Δεν το είχα μάθει. Ενημερώθηκα μόλις και λυπάμαι. Κρίμα ειλικρινά και για τις ζημιές στα σπίτια. Αυτή τη φορά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Καλή δύναμη σε όλους τους.
Λίλιαν Σίμου
-
08-06-2008, 08:39 PM #10
Έχουμε δύο νεκρους και πάρα πολλούς τραυματίες. Για να δούμε....:unsure:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.