s
Ζήλια σκορπιού.. - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11
Results 101 to 105 of 105

Re: Ζήλια σκορπιού..

Ισως γιατι ηταν παραξενη απαθεια, δεν ειχε καμια σχεση με αδιαφορια. Βγηκαμε λιγο εκτος αν και παλι για σκορπιο μιλαγαμε

Όνομα:
    Ράνια

Όχι .... δεν βγηκαμε εκτός.....ίσα-ίσα που ξεκαθαρίσαμε οτι αυτό δεν είναι ιδιότητα του Πλούτωνα

Καλημέρα σε όλους! Η ζήλια του σκορπιού αφορά μόνο την αφροδίτη του; Αν και ο Ερμής και ο ποσειδώνας εκτος από τον ήλιο και τον ωροσκόπο είναι στο σκορπιό σημαίνει ότι σκοτώνει άνθρωπο η έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει;;;

Όνομα:
    Ράνια

Πολλά παίζουν ρολο Flame!Εχεις δικιο σ'αυτό.

Προσωπικά πιστευω οτι η θεση του Ερμή και της Ηρας ειναι πολυ σημαντικότερα για την υπαρξη της ζηλειας, και την εκδηλωση της ή μη. Αλλα και σε τι σχεση ειναι σε μια συναστρια, αφου με καποιους μπορει να εκδηλωθει, ενω με καποιους άλλους όχι.

Όνομα:
    Γεωργία

Πάντως και εγώ πιστεύω ότι δεν θα βραχυκύκλωνε,αλλά και άν έβλεπε ότι το άσπρο δεν είναι μαύρο τελικά,θα έχανε την εμπιστοσύνη του και θα έφευγε τελικά.Και πάλι αυτό που λές ότι να δεί άν μπορεί να το αλλάξει,ποσειδώνια επιρροή μου θυμίζει λίγο.Αλλά όλοι είμαστε μοναδικοί επομένως άν υπάρχουν και άλλες επιρροές,αλλάζουν τα δεδομένα.Απλώς εγώ άν "ποντάρω" σε κάποιον αλλά τελικά δεν το εκτιμήσει ή αποδειχτεί διαφορετικός,χάνω την εμπιστοσύνη μου και πληγώνομαι πάρα πολύ.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Page 11 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)