- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 105
Thread: Ζήλια σκορπιού..
-
06-06-2008, 09:38 PM #91
Re: Ζήλια σκορπιού..
συμφωνω με οσα λες αλλα εκει με την επιβεβαιωση κατι δεν μου παει καλα...
την εχει βρει ή νομιζει οτι εχει βρει ? ή προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι την εχει βρει ? γιατι ως γνωστό ειστε τοσο σταθεροι και ξεροκεφαλοι σε καποια πραγματα που μπορει να βλεπετε μαύρο και να επιμενετε οτι ειναι άσπρο ενω βαθεια μεσα σας γνωριζετε οτι ειναι μαυρο αλλα δεν θελετε να το παραδεχτειτε...σε σημειο που προσπαθειτε να πεισετε ακομα και την υπαρξη σας οτι ειναι ασπρο...
επισης καλο θα ηταν να μετρησετε τις 10 σελιδες που εχουν γραφτει με τα 91 post και το χρονικο διαστημα ωστε να μπει καλα στο μυαλο σας οτι το να ασχολειται τοσος κοσμος μαζι σας δεν ειναι κατ αναγκη κακο...το εχετε σκεφτει ?
με καμια κακια ή διαθεση για ειρωνεια :bigsmile:
-
06-06-2008, 10:50 PM #92
Χμμμμ... δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι μένουμε στην επιφάνεια και δεν βλέπουμε ό,τι υπάρχει στο βάθος. ¶σε που θα απογοητευτώ πολύ αν ανακαλύψω ότι όλος ο κόσμος γύρω μου λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. ¶λλωστε είναι γενικά παραδεκτό ότι η πρώτη έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων έχει να κάνει με εξωτερικά χαρακτηριστικά και γνωρίσματα. Όσο για τη ζήλια του Σκορπιού πολλά γράφτηκαν, αλλά εγώ προσωπικά δεν την έχω ζήσει και μιας και είμαι ταύρος μάλλον δεν πρέπει να σχολιάσω!!! :bigsmile:
-
07-06-2008, 01:34 PM #93
Αυτό που λές,ότι ο σκορπιός ξέρει ότι κάτι πχ δεν είναι άσπρο και είναι μάυρο αλλά επιμένει να λέει ότι είναι άσπρο για να πείσει τον εαυτό του,δεν το νομίζω καθόλου.Ένας γνήσιος σκορπιός (και από αυτά που έχω και εγώ ως σκορπιός) ποτέ δεν θέλει να παραπλάνεται.Θέλει αυτό που βλέπει αυτό να είναι.Αυτό που λές μου θυμίζει λιγο Ποσειδώνια επιρροή.Ο σκορπιός δεν θέλει ποτέ να τον κοροιδέψουν ή τα συναισθήματα που έχει να μην τα εκτιμήσουν οι γύρω του και για αυτό έχει ώς τρόπο άμυνας την ζήλια,κάτι που μην νομίζετε τον καταστρέφει και τον φθείρει καταβάθος,αλλά όταν τα συναισθήματα έχουν πολύ ένταση δεν κάνουν πάντα καλό.
Αυτό το είπα γενικά,ότι μένουμε στην επιφάνεια.Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.Απλώς τα πρότυπα της εποχής που προωθούνται βασίζονται σε επιφανειακά και όχι ουσιαστικά χαρίσματα.:embarrestI'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
07-06-2008, 06:14 PM #94
Αυτό το είπα γενικά,ότι μένουμε στην επιφάνεια.Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.Απλώς τα πρότυπα της εποχής που προωθούνται βασίζονται σε επιφανειακά και όχι ουσιαστικά χαρίσματα.:embarrest[/QUOTE]
Κι εγώ γενικά το είπα. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που έχει ωριμάσει αρκετά ώστε να ξέρει τι θέλει, τι χρειάζεται και τι μπορεί να δώσει, θα μείνει στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, δηλ. στην επιφάνεια, άσχετα με τα πρότυπα της εποχής, γιατί μάλλον δεν θα είναι ευτυχισμένος. Θεωρώ ότι οι Σκορπιοί ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Η ζήλια είναι άλλο καπέλο. Να μην έχουν και κανένα κουσουράκι;
-
07-06-2008, 06:29 PM #95
Ισως να μην το διατυπωσα σωστα, δεν εννοω οτι κανει τα στραβα ματια για να μην δει το μαυρο αλλα γιατι κατι που ξεκιναει σαν ασπρο και καταληγει μαυρο ειναι αρκετα δυσβασταχτο αν εχει δωσει τα παντα σ' αυτό, οποτε δεν θελει ή δεν μπορει να το δεχτει μεχρι να δει οτι δεν μπορει να κανει κατι διαφορετικο. Προφανως και δεν παραπλανιεται, γνωριζει πολυ καλα την διαφορα αν και πιστευω οτι θα συνεχισει να το βλεπει ασπρο μεχρι να βεβαιωθει οτι δεν μπορει να κανει το μαυρο ασπρο.
Οσο για τα συναισθηματα εχω μια απορια, γιατι ενω τα αναζηταει τοσο εντονα, οταν τα λαμβανει καταμουτρα βραχυκυκλωνει ? ή προσπαθει να δει αν ειναι πραγματικα ?
-
07-06-2008, 06:38 PM #96
Αxeman μιας κι απ'ότι εχω καταλάβει μιλάς για καποιο συγκεκριμένο ατομο....μηπως εκτος απο Πλουτώνιο είναι και Ουράνιο. Δεν νομιζω οτι ενα καθαρά Πλουτώνιο ατομο βραχυκυκλωνει ποτέ, οταν του εκδηλωθούν δυνατα αισθήματα προς το ατομό του, απο κάποιον που τον ενδιαφέρει. Εκτός κι αν δεν τον ενδιαφέρει πραγματικά.
Αυτό το μπέρδεμα που περιγράφεις το παθαίνουν κατα την γνώμη μου περισσότερο τα Ουράνια ατομα...όπου δηλαδή παρότι ενδιαφέρονται για κάποιον, μπροστά στον φόβο της δέσμευσης τα χάνουν και οπισθοχωρούν...
-
07-06-2008, 06:45 PM #97
-
07-06-2008, 06:57 PM #98
Α!Ωραία....σαν και μένα δηλαδη!!!:toung:
Και τι το κακό ειχε τελικά?
-
07-06-2008, 07:06 PM #99
-
07-06-2008, 07:13 PM #100
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.