- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 105
Thread: Ζήλια σκορπιού..
-
06-06-2008, 02:27 PM #81
-
06-06-2008, 02:34 PM #82
Re: Ζήλια σκορπιού..
Δεν λέω άλλα προσωπικά δεδομένα αλλά ο ¶ρης σου είναι ολίγΟΝ (άσχετα αν κατ' ανάγκΗΝ πρέπει να τον υπερασπιστείς.
Τέλος, εχθές διάβασα ότι τραβάει νεκρές και ο Ερμής σου (τρώει Ουρανό στο κρανίο)
¶σχετα εάν και μέσα από αυτή την όψη μπορεί να επέλθει η αυτοπραγμάτωση της αυτοεξελικτικής αυτοέκφρασης...
Πάρε μια
¶ντε κι άλλη
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
06-06-2008, 02:34 PM #83
Μαράκι, μπορούμε να ανοίξουμε ένα θεμα και για την Ταυρίσια ζήλεια αν θες:toung:
Να δούμε κάτω από ποιές συνθήκες εκδηλωνεται και αυτή η ζήλεια.
Για τους Παρθένους δεν λέω τίποτε, γιατί άπειρες φορές μέσα σε αυτό το φορουμ μας κρεμάσατε κουδουνάκια αδίκως και με τάση στην υπερβολή.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Εξάλλου παραδέξου, πως τον τελευταιο καιρό, οι απανωτές συζητήσεις σε διάφορα θέματα, με όλα τα παρελκόμενα του πλούτωνα μάλλον σας εξυψώνει για κάποιο λόγο. ΟΛΟΙ ασχολούμαστε μαζί σας. Τι άλλο θέλετε, φίλοι σκορπιοί? χαρείτε το
-
06-06-2008, 02:35 PM #84
Αστα Scorpion κι εμένα Καρκίνα με το ζορι πανε να με βγάλουν!!!!:toung:
Οχι οτι δεν εχω μεγάλη επιρροή απο Καρκίνο, όπως και απο Σκορπιό........:bigsmile::bigsmile: και ειμαι περήφανη γι'αυτό......Perfect:wink2:
-
06-06-2008, 02:38 PM #85
-
06-06-2008, 02:49 PM #86
Οι πλανητες μου ειναι μια χαρα και σε χαιρετουν! Ουρανος Διας και ερμης που ειναι και πακετο.......χα χα χα! τα υπολοιπα ειναι απλα κακοηθειες χα χα χα! Η ετεροπραγματωση της ετεροεξελικτικης ετεροεκφρασης περιμενω να επελθει γιατι νιωθω μοναξιες εδω πανω!!!Αργειτε αργειτε???
Καλη μνημη εχεις παντως εγω τις δικες σου δε τις θυμαμαι...αν τις εχεις αναφερει κιολας...
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
06-06-2008, 03:08 PM #87
Σαν σκορπιόs με ωροσκόπο σκορπιό και με τρείs πλανήτεs στον σκορπιό, νομίζω οτι έχω το δικαίωμα να εκφέρω κάποιεs απόψειs ,(προσωπικέs χωρίs να αποτελούν δείγμα σκέψηs των υπολοίπων με ομοιεs όψειs.)
Θεωρώ οτι παλεύουμε το μεγαλύτερο μέροs τηs ζωήs μαs να βρούμε τον απόλυτο έρωτα...να νοιώσουμε και να βιώσουμε το πάθοs πέρα απο φραγμούs και όρια, να αγγίξουμε το θείο μέσω τηs ερωτικήs επαφήs και των συναισθημάτων που θέλουμε να αφήσουμε να γεννηθούν όταν αποφασίζουμε οτι βρήκαμε επιτέλουs αυτό το πρόσωπο το μοναδικό για μαs.......
δεν βρίσκειs αυτό το ταίρι καθημερινά.....αν είσαι τυχερόs ,μπορείs να τον συναντήσειs μία φορά, άντε και δύο, στην καλύτερη των περιπτώσεων.....όταν λοιπόν νομίζειs οτι βρήκεs αυτόν τον άνθρωπο που σε ολοκληρώνει , κάνειs τα πάντα γι΄αυτόν....μπορείs να φτάσειs στο φεγγάρι, να το βάλειs στο τσεπάκι και να του το δωρίσειs , αν αυτό θέλει ή αν νομίζειs οτι το θέλει.......με λίγα λόγια κάνειs τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να είναι ευτυχισμένο το άλλο σου μισό, και με αυτήν την ευτυχία γίνεσαι και εσύ ευτυχισμένοs ,γιατί πιστεύειs οτι άλλοs δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ, θα είναι για πάντα δίπλα σου.....
η πραγματικότητα όμωs είναι πολύ διαφορετική......δεν αντέχει κάποιοs αυτήν την αγάπη......
ελάχιστοι άνθρωποι, και ειδικά στιs μέρεs μαs , μπορούν να κατανοήσουν και να αντέξουν αυτό το συναισθηματικό βάθοs......μιλούν για καπίεση, ζήλια ,κακία ......αυτό μπορεί να φαίνεται.....κάτω απο την επιφάνεια όμωs κρύβεται ανασφάλεια, ο φόβοs τηs απώλειαs, o φόβοs τηs λάθοs επιλογήs και απίστευτοs, αδιανόητοs σε πολλούs πόνοs....ίσωs το ανθρώπινο κορμί όταν πεθαίνει να υποφέρει λιγότερο.......νομίζω οτι αυτό που φαίνεται στουs άλλουs ωs κακιοσύνη είναι έναs τρόποs άμυναs και αυτόs........προσπαθείs να αποδείξειs στον εαυτό σου οτι αυτόs που του δώθηκεs, τελικά δεν 'αξιζε ( προκαλώνταs του συμπεριφορέs αντίδρασηs στην φαινομενική ζήλια και κακία ), προκειμένου να μειώσειs τον πόνο μέσα σου.......όταν ο καιρόs περνάει το άτομο που του δώθηκεs ψυχή τε και σώματι, σε θεωρεί παρανοηκό, άρρωστο, κακιασμένο....εσύ όμωs μέσα σου ακόμα έχειs συναισθήματα γι΄αυτόν, όσο καιρόs και αν έχει περάσει, τα δίωχνειs όμωs, τα κρύβειs βαθεία βλέπονταs αυτήν την αντιπετώπιση, προκειμένου να προχωρήσειs στην ζωή σου και να συμβιβαστείs με τα δεδομένα τηs εποχήs σου....
και η φήμη σε ακολουθεί, εν μέρη προστατεύονταs σε απο την σαχλότητα..........
-
06-06-2008, 03:40 PM #88
ryssa, παραιτουμαι...
-
06-06-2008, 04:28 PM #89
-
06-06-2008, 09:01 PM #90
H αλήθεια είναι ότι η αγάπη με τα σκορπίσια χαρακτηριστικά είναι δύσκολο να επιβιώσει στις μέρες μας.Γιατί δεν κοιτάμε το εσωτερικό αλλά μόνο το εξωτερικό.Την επιφάνεια και όχι το βάθος.Τη Ζήλια του σκορπιού θα την μετέφραζα ως επιβεβαίωση ότι έχει βρεί το σωστό άτομο επιτέλους,το άλλλο του μισό...
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.