s
Ζήλια σκορπιού.. - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 71 to 80 of 105

Re: Ζήλια σκορπιού..

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Η αποψη μου...
    Νομίζω οτι αδικως δαιμονοποιήθηκε το ζώδιο της συζήτησης. Μπορεί να ειναι δύσκολο να κατανοήσουμε συμπεριφορές ενός Σκορπιού - αλλοι περισσοτερο άλλοι λιγότερο-αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μηδενίσουμε και την πλευρά με χαρίσματα που όπως ΟΛΟΙ μας έχουμε εχουν και οι Σκορπιοί.

Σε οποιουδήποτε είδους σχέση ξέρεις ,αν είναι με το μέρος σου, ότι θα είναι μέχρι τέλους ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι ενδεχομένως θα εχουν εγκαταλείψει. Σε δοκιμάζουν μέν, αλλά αν τους αποδείξεις ότι αξιζεις το ρίσκο, θα δοθούν ολοκληρωτικά.Αν μη τι άλλο είναι σπάνιο χάρισμα στις μέρες μας.

Και τέλος, κανένας δεν είναι απόλυτα Σκορπιός ή τόσο καθαρό καποιο άλλο ζώδιο, είμαστε ενα σύνολο των οικων,πλανητων, ζωδίων οψεων....Ολοι εχουμε ποιότητες σκορπιού καπου στον χάρτη μας, αρα πιστευω απορρίπτοντας τον, απορρίπτουμε ενα κομμάτι του εαυτού μας.

:bigsmile:
    Συμφωνω σε ολα μα ολα!!!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Δίνει υπερβολικά πολλά στον σύντροφο του. Χαρίζεται:unsure:

Εγω εχω καταλαβει οτι οι Σκορπιοι ..γενικα παντα μιλαω...κανουν σχεσεις "σαλατες"..θελουν με το ζορι να γινουν ενα με τον αλλον..ξεχνανε οτι ο αλλος εχει προσωπικο χωρο δεν σεβονται τα ορια του αλλου ...τον κανιβαλλιζουν....μια γυναικα Σκορπιος μου φαινεται πολυ λογικο να ανοιγει τις τσαντες του αντρα της..να κοιταει κρυφα τα ιμειλ του ..να παιρνει κρυφα το κινητο και να τσεκαρει κλησεις κλπ κλπ ..η ακομα και να βαζει ντετεκτιβ να τον παρακολουθουν..μπορουν να κανουν τα ΠΑΝΤΑ προκειμενου να κρατησουν το συντροφο τους..αλλα μπορουν να κανουν και τα ΠΑΝΤΑ για να μην τον εχει και καμμια αλλη...:bigsmile::bigsmile:
    Και βρε παιδι μου δεν εχουν τον καλως εννοουμενο εγωισμο που εχει πχ ενα Κριαρι..που αμα του κανει κουτσουκελες ο συντροφος τους,το πολυ πολυ να του χωσουν ενα μπινελικι να πουνε και απο μεσα τους "ε σιγα τον πολυελαιο,παμε για αλλα"...αυτοι εκειιιι κολλημενοι μεχρι θανατου ..Σας ξαναεχω πει την ιστορια μιας γυναικας Σκορπιου με ωροσκοπο Σκορπιο ,που προκειμενου να μην ξεπορτιζει ο δικος της τα Σαββατα,εκανε την αρρωστη..και στο τελος παιδια ..εκανε και εναν καρκινο στον εαυτο της...και αν θελετε πιστεψτε το ..χαιροταν με αυτο γιατι ηταν συνεχεια μαζι της ο δικος της ...και ταξιδια στο εξωτερικο κλπ κλπ κλπ..Μπορει να μου πειτε οτι ειναι τυχαιο αυτο..αλλα τι μου λεει εμενα οτι αυτη η λυσσα και η μανια να τον εχει μονο δικο της,δεν προκαλεσε κατι τετοιο στον εαυτο της ....εστω και αν εμεινε ο αλλος μαζι της απο λυπηση!!!!!!!!!!Τραγικο....

Quote Originally Posted by dinula View Post
    μπορώ να θέσω κ μια ακόμη απορία??
    εάν καποιος δείξει τα συναισθήματά του σε μια σχέση με κάποιον σκορπιό ή με αφροδίτη σκορπιό υπάρχει περιπτωση να "τρομάξει" ο άλλος?? τώρα δε ξέρω αν έγινα κατανοητή.. ελπίζω πως ναι..
    Αν ο ηλιακός Σκορπιός έχει όντως αισθήματα για τον άλλο θα πέσει hardcore testing...κι όποιος αντέξει!!:nuts:<code>:toung:</code>

...σιγά μην πιστέψει ότι και ο άλλος έχει αισθήματα...:nuts::toung:

Όνομα:
    Silia

Aries Engineer και BlackOrWhat με έχετε καλύψει απόλυτα στις τελευταίες σας δημοσιεύσεις. :bigsmile:
    may..

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Αν ο ηλιακός Σκορπιός έχει όντως αισθήματα για τον άλλο θα πέσει hardcore testing...κι όποιος αντέξει!!:nuts:<code>:toung:</code>

Χαχαχαχαχαχ...σωστο σωστο...ακομα και ο θαυμασμος που μπορει να εχει για το συντροφο του..να ενεχει σπερμα ζηλιας..."γαμ..το γιατι να μην ειμαι ετσι"????ή "και αν δεν γινω ετσι πως θα καταφερω να τον ριξω απο εκει που ειναι,για να γινουμε ισοι"......:bigsmile::bigsmile:

Ενω εχουν ενστικτο..που ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα πραγματα που πρεπει να διαθετει ενας ανθρωπος για να γλυτωνει απο κακοτοπιες on time,δεν ειναι σε θεση να συνειδητοποιησουν το αντιτιμο που πρεπει να πληρωσουν για τις εκαστοτε πραξεις τους ..Σου λεει η αλλη "ας πεθανω αρκει να ειμαστε μαζι".....Ελα Χριστε και μπουκωνε και εμενα μη μου δινεις!!!!!!!

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post

Δεν κρίνω κανέναν περισσότερο απ' ότι τον εαυτό μου...

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Χαχαχαχαχαχ...σωστο σωστο...ακομα και ο θαυμασμος που μπορει να εχει για το συντροφο του..να ενεχει σπερμα ζηλιας..."γαμ..το γιατι να μην ειμαι ετσι"????ή "και αν δεν γινω ετσι πως θα καταφερω να τον ριξω απο εκει που ειναι,για να γινουμε ισοι"......:bigsmile::bigsmile:

Εύκολα...πέρνα το τέστ...

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    και αν δεν γινω ετσι πως θα καταφερω να τον ριξω απο εκει που ειναι,για να γινουμε ισοι"......:bigsmile::bigsmile:
    Υπέροχη διατύπωση....!!! :blink::blink::blink:
    may..

να κανω τον δικηγορο ?

ολοι σχολιαζουν τελικα την ζηλια του η οποια μερικες φορες ειναι υπερβολικη αλλα πως θα σας φαινοταν αν δεν ζηλευε καθολου ? μηπως εδω ισχυει το take it or leave it ?

Πω τι ειναι αυτα ρε παιδια! Η υπερβολη στο μεγαλειο της! Oi σκορπιοι ζηλευουν τα παντα και τους παντες μετα μανιας μπορουν και να σκοτωσουν ακομα αν νιωθουν οτι χανουν,αν δε πειθουν ή αν δεν εχουν τον ελεγχο κλειδωνουν τον αλλο στην υπογα και αφου πεθανει αυτοκτονουν για να ενωθουν με τον αλλο! Τιποτα αλλο?

Να μην αρχισω κι ανοιγω το στομα μου για τα κριαρια κτλ...Αντε γιατι το παρακαναμε νομιζω......
    Οποιος εχει τοοοσο μεγαλα προβληματα με ατομο που τυχαινε να ειναι σκορπιος να παει σε κανα ψυχολογο να τα λυσει....
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Κωστής

ΕΙΠΑΜΕ...... εσύ με Σελήνη και ωροσκόπο στους Διδύμους μόνο Σκορπιός δεν είσαι. Τι σε νοιάζει τι λένε; :toung:

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Πω τι ειναι αυτα ρε παιδια! Η υπερβολη στο μεγαλειο της! Oi σκορπιοι ζηλευουν τα παντα και τους παντες μετα μανιας μπορουν και να σκοτωσουν ακομα αν νιωθουν οτι χανουν,αν δε πειθουν ή αν δεν εχουν τον ελεγχο κλειδωνουν τον αλλο στην υπογα και αφου πεθανει αυτοκτονουν για να ενωθουν με τον αλλο! Τιποτα αλλο?

Να μην αρχισω κι ανοιγω το στομα μου για τα κριαρια κτλ...Αντε γιατι το παρακαναμε νομιζω......
    Οποιος εχει τοοοσο μεγαλα προβληματα με ατομο που τυχαινε να ειναι σκορπιος να παει σε κανα ψυχολογο να τα λυσει....
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Page 8 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)