- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 105
Thread: Ζήλια σκορπιού..
-
06-06-2008, 03:23 AM #71
-
06-06-2008, 10:22 AM #72
Re: Ζήλια σκορπιού..
Εγω εχω καταλαβει οτι οι Σκορπιοι ..γενικα παντα μιλαω...κανουν σχεσεις "σαλατες"..θελουν με το ζορι να γινουν ενα με τον αλλον..ξεχνανε οτι ο αλλος εχει προσωπικο χωρο δεν σεβονται τα ορια του αλλου ...τον κανιβαλλιζουν....μια γυναικα Σκορπιος μου φαινεται πολυ λογικο να ανοιγει τις τσαντες του αντρα της..να κοιταει κρυφα τα ιμειλ του ..να παιρνει κρυφα το κινητο και να τσεκαρει κλησεις κλπ κλπ ..η ακομα και να βαζει ντετεκτιβ να τον παρακολουθουν..μπορουν να κανουν τα ΠΑΝΤΑ προκειμενου να κρατησουν το συντροφο τους..αλλα μπορουν να κανουν και τα ΠΑΝΤΑ για να μην τον εχει και καμμια αλλη...:bigsmile::bigsmile:
Και βρε παιδι μου δεν εχουν τον καλως εννοουμενο εγωισμο που εχει πχ ενα Κριαρι..που αμα του κανει κουτσουκελες ο συντροφος τους,το πολυ πολυ να του χωσουν ενα μπινελικι να πουνε και απο μεσα τους "ε σιγα τον πολυελαιο,παμε για αλλα"...αυτοι εκειιιι κολλημενοι μεχρι θανατου ..Σας ξαναεχω πει την ιστορια μιας γυναικας Σκορπιου με ωροσκοπο Σκορπιο ,που προκειμενου να μην ξεπορτιζει ο δικος της τα Σαββατα,εκανε την αρρωστη..και στο τελος παιδια ..εκανε και εναν καρκινο στον εαυτο της...και αν θελετε πιστεψτε το ..χαιροταν με αυτο γιατι ηταν συνεχεια μαζι της ο δικος της ...και ταξιδια στο εξωτερικο κλπ κλπ κλπ..Μπορει να μου πειτε οτι ειναι τυχαιο αυτο..αλλα τι μου λεει εμενα οτι αυτη η λυσσα και η μανια να τον εχει μονο δικο της,δεν προκαλεσε κατι τετοιο στον εαυτο της ....εστω και αν εμεινε ο αλλος μαζι της απο λυπηση!!!!!!!!!!Τραγικο....
-
06-06-2008, 10:33 AM #73
-
06-06-2008, 12:45 PM #74
Aries Engineer και BlackOrWhat με έχετε καλύψει απόλυτα στις τελευταίες σας δημοσιεύσεις. :bigsmile:
may..
-
06-06-2008, 12:54 PM #75
Χαχαχαχαχαχ...σωστο σωστο...ακομα και ο θαυμασμος που μπορει να εχει για το συντροφο του..να ενεχει σπερμα ζηλιας..."γαμ..το γιατι να μην ειμαι ετσι"????ή "και αν δεν γινω ετσι πως θα καταφερω να τον ριξω απο εκει που ειναι,για να γινουμε ισοι"......:bigsmile::bigsmile:
Ενω εχουν ενστικτο..που ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα πραγματα που πρεπει να διαθετει ενας ανθρωπος για να γλυτωνει απο κακοτοπιες on time,δεν ειναι σε θεση να συνειδητοποιησουν το αντιτιμο που πρεπει να πληρωσουν για τις εκαστοτε πραξεις τους ..Σου λεει η αλλη "ας πεθανω αρκει να ειμαστε μαζι".....Ελα Χριστε και μπουκωνε και εμενα μη μου δινεις!!!!!!!
-
06-06-2008, 01:27 PM #76
-
06-06-2008, 01:45 PM #77
-
06-06-2008, 01:47 PM #78
να κανω τον δικηγορο ?
ολοι σχολιαζουν τελικα την ζηλια του η οποια μερικες φορες ειναι υπερβολικη αλλα πως θα σας φαινοταν αν δεν ζηλευε καθολου ? μηπως εδω ισχυει το take it or leave it ?
-
06-06-2008, 02:17 PM #79
Πω τι ειναι αυτα ρε παιδια! Η υπερβολη στο μεγαλειο της! Oi σκορπιοι ζηλευουν τα παντα και τους παντες μετα μανιας μπορουν και να σκοτωσουν ακομα αν νιωθουν οτι χανουν,αν δε πειθουν ή αν δεν εχουν τον ελεγχο κλειδωνουν τον αλλο στην υπογα και αφου πεθανει αυτοκτονουν για να ενωθουν με τον αλλο! Τιποτα αλλο?
Να μην αρχισω κι ανοιγω το στομα μου για τα κριαρια κτλ...Αντε γιατι το παρακαναμε νομιζω......
Οποιος εχει τοοοσο μεγαλα προβληματα με ατομο που τυχαινε να ειναι σκορπιος να παει σε κανα ψυχολογο να τα λυσει....οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
06-06-2008, 02:19 PM #80
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.