s
Δίας ανάδρομος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
    Όνομα:
    Silia

Re: Δίας ανάδρομος

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Παντως παιδια ο Διας διογκωνει καταστασεις γενικα....και αρνητικα και θετικα...επομενως ας μην τον "αγιοποιουμε"...:bigsmile::bigsmile :
    Σωστά!! :bigsmile: με μέτρο!!! :bigsmile:
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Σωστά!! :bigsmile: με μέτρο!!! :bigsmile:

Εχω διαβασει καπου οτι σε "τραγικες" καταστασεις περιφερεται ενας Διας..κοιταξα και ενα πολυ προσφατο γεγονος..τραγικο...και ειδα οτι δηλωσε την παρουσια του..

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Εχω διαβασει καπου οτι σε "τραγικες" καταστασεις περιφερεται ενας Διας..κοιταξα και ενα πολυ προσφατο γεγονος..τραγικο...και ειδα οτι δηλωσε την παρουσια του..
    Nαι, πολύ σωστό... O Δίας ενισχύει ότι "βλέπει". Υπάρχουν περιπτώσεις, όπου άτομα έχουν φύγει από τη ζωή με Δία στο ζώδιό τους ή σε τρίγωνο... βλέπε Kούρκουλος. (παρακαλω όμως να μην το ερμηνεύσετε μονοσήμαντα)
    may..

ο Δίας πολλές φορές μας δείχνει και το τέλος των πραγμάτων

δηλαδη εγω που ειμαι ασχετουλης, αν εχουμε γενεθλιο δια, και μια συγκεκριμενη περιοδο, μηνα, κτλ ειναι ενεργοποιημενος (δεν βρισκω καποια αλλη καταλληλη λεξη), ειναι κακο?

Quote Originally Posted by paroulis View Post
    δηλαδη εγω που ειμαι ασχετουλης, αν εχουμε γενεθλιο δια, και μια συγκεκριμενη περιοδο, μηνα, κτλ ειναι ενεργοποιημενος (δεν βρισκω καποια αλλη καταλληλη λεξη), ειναι κακο?
    Θα προσπαθησω να σου απαντησω...Ο Διας επεκτεινει...αν κανει μια οψη με εναν γενεθλειο πλανητη ας πουμε οτι μεγαλωνει τις ιδιοτητες του και τις οψεις που κανει και δεχεται αυτος....Αν εσυ π.χ εχεις γενεθλιο Δια σε τετραγωνο με γενεθλια αφροδιτη π.χ μπορει να ΆΆμεγαλωσειΆΆ την ηδη υπαρχουσα οψη και να σε κανει π.χ. πιο σπαταλο, πιο τεμπελη, πιο ΅΅πεταλουδιτσα΅΅ κτλ με αποτελεσματα οχι τοσο καλα για σενα
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

οχι ευτυχως η Αφροδίτη μου κάνει Τρίγωνο με Λίλιθ και ο Δίας μου τρίγωνο με Κρόνο, Κλήρο της Τύχης και Ουρανό, αντίθεση με ¶ρη και χιαστί με Ήλιο. καλο αυτο? lol

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)