s
Ζήλια σκορπιού.. - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 105
    Όνομα:
    Διονυσία

Re: Ζήλια σκορπιού..

η γνώμη μου για τους σκορπιους δεν είναι η καλήτερη
    εχω ερμή στον σκορπιό σκέτο διλητήριο
    αφού νιώθω την γεύση του στο στόμα μου
    περίεργοι......κακία πολύ,πλυγώνουν αυτούς που αγαπούν..........μυστικοπαθείς ..........

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by ioni View Post
    η γνώμη μου για τους σκορπιους δεν είναι η καλήτερη
    εχω ερμή στον σκορπιό σκέτο διλητήριο
    αφού νιώθω την γεύση του στο στόμα μου
    περίεργοι......κακία πολύ,πλυγώνουν αυτούς που αγαπούν..........μυστικοπαθείς ..........

αφού τους αγαπούν όμως γιατί τους πληγώνουν??

Όνομα:
    Διονυσία

ίσως αθελά τους..............ίσως γιάτι φοβούνται να δίξουν ότι είναι και αυτοί ανθρωποι με αισθήματα.....................
    ίσως γιατί θεωρούν αδυναμία να δίξουν τη νιώθουν................
    και εμείς που τους αγαπάμε ...φεύγουμε.................
    ίσως γιατι δεν μπορούμε πλεον να προσπαθούμε να τους πίσουμε ότι τους αγαπάμε και να μην το πιστεύουν.................
    σκορπιος μόνο φίλος όχι εραστής

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by dinula View Post
    όντως πληγώνεται πολύ!! κ φένεται πολύ βαθύ λες κ χανει οτι έχει κ δεν έχει στη γη!!
    αλλά έχω κ μια άλλη απορία μοιάζει η αφροδίτη λεων με αφροδίτη σκορπιό??:unsure: διότι έχω αφροδίτη σε λέων κ όταν χαλάσει μια σχέση κ πληγώνομαι - δλδ το παίρνω τόσο βαριά..που δε λέγεται.. και επίσης αν με πληγώσουν.. με προδώσουν αφού πληγωθώ μετά θέλω να εκδικηθώ!-αν κ δεν το'χω κάνει ποτε..
    εκτος αν η ευαισθησία βγαίνει απ'την σελήνη σε ιχθείς..
    dinula,
    και εγώ έχω Αφροδίτη στο Λιοντάρι, καμία ομοιότητα δεν έχει με την Αφροδίτη στο σκορπιό. Αυτά που νιώθεις τα νιώθω και εγώ και οι περισσότεροι απο μας νομίζω, αλλά συμπράτουν και άλλες θέσεις ή όψεις στο χάρτη που σου δημιουργούν την αίσθηση της ομοιότητας αυτής. Αν όμως εξετάσεις τα χαρακτηριστικά της μιας Αφροδίτης με την άλλη μεμονωμένα, θα δεις ότι είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα.
    Δεν θα πω τίποτε άλλο όμως γιατί εδώ το θέμα μας είναι η ζήλεια του σκορπιού. Σε κάποιο άλλο θέμα ίσως.
    Να ξέρεις πάντως ότι στην αρχή τα μπέρδευα και εγώ όλα μαζί και ακόμη το κάνω βέβαια, αλλά περνώντας ο καιρός εδώ στο forum έχω αρχίσει σιγά σιγά να ξεχωρίζω κάποιες διαφορές που πριν δεν μπορούσα καν να τις αντιληφθώ.:embarrest

Όνομα:
    Ντίνα

ίσως αθελά τους..............ίσως γιάτι φοβούνται να δίξουν ότι είναι και αυτοί ανθρωποι με αισθήματα.....................
    ίσως γιατι δεν μπορούμε πλεον να προσπαθούμε να τους πίσουμε ότι τους αγαπάμε και να μην το πιστεύουν.................

γιατι μονο φίλος ..?? μη με απογοητεύεις..

Όνομα:
    Γεωργία

συμφωνώ και επαυξάνω:bigsmile::bigsmile: και να σκεφτείς ότι τους τραβάω πολύ. δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, και επειδή είμαι υποψιασμένη μόλις τους αναγνωρίσω φεύγω με την μία. χαχαχαχαχαχαχαχ

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by ZorZeta View Post
    dinula,
    και εγώ έχω Αφροδίτη στο Λιοντάρι, καμία ομοιότητα δεν έχει με την Αφροδίτη στο σκορπιό. Αυτά που νιώθεις τα νιώθω και εγώ και οι περισσότεροι απο μας νομίζω, αλλά συμπράτουν και άλλες θέσεις ή όψεις στο χάρτη που σου δημιουργούν την αίσθηση της ομοιότητας αυτής. Αν όμως εξετάσεις τα χαρακτηριστικά της μιας Αφροδίτης με την άλλη μεμονωμένα, θα δεις ότι είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα.
    Δεν θα πω τίποτε άλλο όμως γιατί εδώ το θέμα μας είναι η ζήλεια του σκορπιού. Σε κάποιο άλλο θέμα ίσως.
    Να ξέρεις πάντως ότι στην αρχή τα μπέρδευα και εγώ όλα μαζί και ακόμη το κάνω βέβαια, αλλά περνώντας ο καιρός εδώ στο forum έχω αρχίσει σιγά σιγά να ξεχωρίζω κάποιες διαφορές που πριν δεν μπορούσα καν να τις αντιληφθώ.:embarrest
    ¨

να'σαι καλα.. ευχαριστω!! εε θα ψάξω κ θα μάθω..έχει τόσα πολλά θέματα.. κ ότι άλλη απορία έχω θα σας ξαναπω..

Παιδια...νομιζω με παρομοιο τροπο φερονται και σε φιλους, και σε συγγενεις και στη σχεση τους...Απλα σε σχεση τα πραγματα γινονται ουτως ή αλλως εντονοτερα.... Αλλα και σε διαλυση φιλιας πληγωνονται ΠΑΡΑ πολυ...

Όνομα:
    Φωτεινή

Η αποψη μου...
    Νομίζω οτι αδικως δαιμονοποιήθηκε το ζώδιο της συζήτησης. Μπορεί να ειναι δύσκολο να κατανοήσουμε συμπεριφορές ενός Σκορπιού - αλλοι περισσοτερο άλλοι λιγότερο-αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μηδενίσουμε και την πλευρά με χαρίσματα που όπως ΟΛΟΙ μας έχουμε εχουν και οι Σκορπιοί.

Σε οποιουδήποτε είδους σχέση ξέρεις ,αν είναι με το μέρος σου, ότι θα είναι μέχρι τέλους ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι ενδεχομένως θα εχουν εγκαταλείψει. Σε δοκιμάζουν μέν, αλλά αν τους αποδείξεις ότι αξιζεις το ρίσκο, θα δοθούν ολοκληρωτικά.Αν μη τι άλλο είναι σπάνιο χάρισμα στις μέρες μας.

Και τέλος, κανένας δεν είναι απόλυτα Σκορπιός ή τόσο καθαρό καποιο άλλο ζώδιο, είμαστε ενα σύνολο των οικων,πλανητων, ζωδίων οψεων....Ολοι εχουμε ποιότητες σκορπιού καπου στον χάρτη μας, αρα πιστευω απορρίπτοντας τον, απορρίπτουμε ενα κομμάτι του εαυτού μας.

:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Διονυσία

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Παιδια...νομιζω με παρομοιο τροπο φερονται και σε φιλους, και σε συγγενεις και στη σχεση τους...Απλα σε σχεση τα πραγματα γινονται ουτως ή αλλως εντονοτερα.... Αλλα και σε διαλυση φιλιας πληγωνονται ΠΑΡΑ πολυ...
    συνφωνώ
    και για εμένα πιο ιερή ειναι φιλία
    γιατί τους φίλους τους διαλέγεις
    ενώ συγγένείς και εραστές(βάλε χημεία)δεν τους διαλέγεις

Page 6 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)