- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 105
Thread: Ζήλια σκορπιού..
-
05-06-2008, 11:40 PM #51
Re: Ζήλια σκορπιού..
η γνώμη μου για τους σκορπιους δεν είναι η καλήτερη
εχω ερμή στον σκορπιό σκέτο διλητήριο
αφού νιώθω την γεύση του στο στόμα μου
περίεργοι......κακία πολύ,πλυγώνουν αυτούς που αγαπούν..........μυστικοπαθείς ..........
-
05-06-2008, 11:43 PM #52
-
05-06-2008, 11:56 PM #53
ίσως αθελά τους..............ίσως γιάτι φοβούνται να δίξουν ότι είναι και αυτοί ανθρωποι με αισθήματα.....................
ίσως γιατί θεωρούν αδυναμία να δίξουν τη νιώθουν................
και εμείς που τους αγαπάμε ...φεύγουμε.................
ίσως γιατι δεν μπορούμε πλεον να προσπαθούμε να τους πίσουμε ότι τους αγαπάμε και να μην το πιστεύουν.................
σκορπιος μόνο φίλος όχι εραστής
-
05-06-2008, 11:59 PM #54
dinula,
και εγώ έχω Αφροδίτη στο Λιοντάρι, καμία ομοιότητα δεν έχει με την Αφροδίτη στο σκορπιό. Αυτά που νιώθεις τα νιώθω και εγώ και οι περισσότεροι απο μας νομίζω, αλλά συμπράτουν και άλλες θέσεις ή όψεις στο χάρτη που σου δημιουργούν την αίσθηση της ομοιότητας αυτής. Αν όμως εξετάσεις τα χαρακτηριστικά της μιας Αφροδίτης με την άλλη μεμονωμένα, θα δεις ότι είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα.
Δεν θα πω τίποτε άλλο όμως γιατί εδώ το θέμα μας είναι η ζήλεια του σκορπιού. Σε κάποιο άλλο θέμα ίσως.
Να ξέρεις πάντως ότι στην αρχή τα μπέρδευα και εγώ όλα μαζί και ακόμη το κάνω βέβαια, αλλά περνώντας ο καιρός εδώ στο forum έχω αρχίσει σιγά σιγά να ξεχωρίζω κάποιες διαφορές που πριν δεν μπορούσα καν να τις αντιληφθώ.:embarrest
-
06-06-2008, 12:00 AM #55
-
06-06-2008, 12:03 AM #56
-
06-06-2008, 12:03 AM #57
-
06-06-2008, 12:03 AM #58
Παιδια...νομιζω με παρομοιο τροπο φερονται και σε φιλους, και σε συγγενεις και στη σχεση τους...Απλα σε σχεση τα πραγματα γινονται ουτως ή αλλως εντονοτερα.... Αλλα και σε διαλυση φιλιας πληγωνονται ΠΑΡΑ πολυ...
-
06-06-2008, 12:14 AM #59
Η αποψη μου...
Νομίζω οτι αδικως δαιμονοποιήθηκε το ζώδιο της συζήτησης. Μπορεί να ειναι δύσκολο να κατανοήσουμε συμπεριφορές ενός Σκορπιού - αλλοι περισσοτερο άλλοι λιγότερο-αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μηδενίσουμε και την πλευρά με χαρίσματα που όπως ΟΛΟΙ μας έχουμε εχουν και οι Σκορπιοί.
Σε οποιουδήποτε είδους σχέση ξέρεις ,αν είναι με το μέρος σου, ότι θα είναι μέχρι τέλους ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι ενδεχομένως θα εχουν εγκαταλείψει. Σε δοκιμάζουν μέν, αλλά αν τους αποδείξεις ότι αξιζεις το ρίσκο, θα δοθούν ολοκληρωτικά.Αν μη τι άλλο είναι σπάνιο χάρισμα στις μέρες μας.
Και τέλος, κανένας δεν είναι απόλυτα Σκορπιός ή τόσο καθαρό καποιο άλλο ζώδιο, είμαστε ενα σύνολο των οικων,πλανητων, ζωδίων οψεων....Ολοι εχουμε ποιότητες σκορπιού καπου στον χάρτη μας, αρα πιστευω απορρίπτοντας τον, απορρίπτουμε ενα κομμάτι του εαυτού μας.
:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
06-06-2008, 12:14 AM #60
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.