s
Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας - Page 49
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 49 of 52 FirstFirst ... 39 45 46 47 48 49 50 51 52 LastLast
Results 481 to 490 of 518
    Όνομα:
    ΑΚΗΣ

Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

MARSI: Ο Ωροσκοπος σας ειναι στην Παρθενο 17 μοιρες ( μην ανυσηχειτε παντως Παρθενος ειναι εκτος αν εχουμε αποκλιση πανω απο μια ωρα + ή -) ενω η Σεληνη σας ειναι στους Διδυμους.

Starfish: Ο ωροσκόπος της κορης σας ειναι Τοξοτης στις 18 μοιρες 54΄ενω η Σεληνη της ειναι στον Κριο στις 14 μοιρες και 13'. Τωρα οσο για το λαθακι σας δεν πειραζει. Ανθρωποι ειμαστε & Ερμη αναδρομο εχουμε:bigsmile:
    Και by the way δεν γραψατε σε αυτο το ποστ την ωρα γεννησης αλλαγυρισα λιγο πισω και το βρηκα. Να ειστε καλα και να την χαιρεστε!!

Ακης Αντωνιου
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

Όνομα:
    Κυριακή

Ευχαριστω κυριε Αντωνιου.
    Οτι δεν εγραψα την ωρα το θυμηθηκα αργα το βραδυ!!:smile1::unsure: Μακαρι να ηταν μονο αυτα τα λαθη που εχω κανει με τον Ερμη αναδρομο, αλλα, αλοιμονο... .
    Καλη σας μερα

Σας παρακαλώ να με ενημερώστετε για τον ωροσκόπο μου.Γεννήθηκα 21 Αυγουστού 1981, η ώρα 5 το πρωί χώρα Ελλάδα στη Ρόδο.

Ευχαριστώ πολύ κ. Αντωνίου.

:bigsmile: Καλημερα σας
    Εχω μπερδευτει τον τελευταιο καιρο γιατι αλλο οροσκοπο νομιζα οτι ειχα (με βαση καποια site που βαζουνε εδρα την Αθηνα) και αλλον μου δειχνει οτι εχω μιασ και ο τοπος γεννησης ειναι η ομορφη θεσ/κη. Αν μπορειτε να μου δωσετε και εσεις την αναλυση σας θα βοηθουσατε κατα πολυ το χαος μου...:nuts:
    Λοιπον ημερα 13/05/1975 ωρα 23¨55 τοπος Θεσσαλονικη

Ευχαριστω και ομολογω την προσμονη μου στην απαντηση σας:wondering
    Το σωμα ειναι η φυλακη της ψυχης...Set it free ;)

Καλημέρα! Είναι η πρώτη φορά που υποβάλλω ερώτηση στο site σας. Θα ήθελα να μάθω τη θέση του ωροσκόπου και της Σελήνης μου:30/9/1974 9:00 π.μ. Αθήνα. Παραθέτω και άλλες 2 ημερ. γέννησης, φιλικών μου προσώπων:
    1) 22.1.1975 6:00 π.μ. Σύρος
    2) 28.11.1974 6:00 π.μ. Σύρος
    Αν είναι δυνατόν, θα ήθελα και γι'αυτές σχετική απάντηση.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα μου αφιερώσετε.
    Συγχαρητήρια για το προσεγμένο site σας!:bigsmile:

Λιλιαν ειμαι βεβαιος πως οι συνεργατες του myhoroscope θα απαντησουν στην ερωτηση σου.Ομως οπως καταλαβαινεις αν αρχιζουν και απαντουνε και για αλλα προσωπα εκτος απο αυτον ο οποιος απευθυνει την ερωτηση τοτε εδω μεσα θα επικρατησει ενας μικρος πανικος..Καλω λοιπον τους υπευθυνους να απαντησουν στη Λιλιαν γιατι ειναι καινουργια εδω μεσα...και ζητω εκ των προτερων συγνωμη αν προτρεχω, απλα προσπαθω να γλυτωσω τα <<χειροτερα>>...
    Φιλικα Κων/νος

Κανεις δεν μπορει να σου πει κατι για σενα..που εσυ να μην το ξερεις ηδη...

Όνομα:
    Σωκράτης

Είμαι σίγουρος ότι όλοι διαβάζετε τους όρους πρόσβασης τους οποίους και αν ΔΕΝ αποδεχθείτε δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή :bigsmile:
    Κάθε μέλος του myhoroscope.gr έχει το δικαίωμα να διατηρεί έναν μόνο λογαριασμό πρόσβασης και να τον χρησιμοποιεί μόνο για προσωπική χρήση και όχι να τον μεταβιβάζει σε τρίτα πρόσωπα. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί παράβαση θα απαγορευτεί η είσόδος σε όλα τα usernames του παραβάτη χρήστη.

Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Αστρολόγων να απαντήσουν στις εκάστοτε ερωτήσεις των μελών. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι οι συνεργάτες Αστρολόγοι αργούν υπερβολικά να απαντήσουν θα πρέπει να απευθυνθεί στον Administrator του myhoroscope.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email.

Τα "χειρότερα" λοιπόν μπορούν να αποφευχθούν με μια απλή ανάγνωση.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

εχω γεννηθει 11 Απριλιου 1971 στη Λευκωσια-Κυπρος στις 23.30.
    Ο ωροσκοπος μου ποιος ειναι;

Όνομα:
    ΑΚΗΣ

ΛΙΟΝΤΑΡΙ Ο ωροσκοπος σας ειναι στις 8 μοιρες και 55΄του Λεοντα, ενω η Σεληνη σας ειναι στις 7 μοιρες και 50 ΄του Ταυρου

TetiQO ωροσκοπος σας ειναι Αιγοκερως στις 5 μοιρες και 33' ενω η Σεληνη σας ειναι στις 23 μοιρες και 43΄των Διδυμων

Llilian O ωροσκοπος σας ειναι στις 8 μοιρες και 17' του Σκορπιου ενω η Σεληνη σας ειναι στις 23 μοιρες και 37 των Ιχθυων

Petros 1971 O ωροσκοπος σας ειναι Τοξοτης στις 15 μοιρες και 13΄ ενω η Σεληνη σας ειναι στις 3 μοιρες και 03 ΄του Σκορπιου.

ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
    Ο Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
    Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου

Page 49 of 52 FirstFirst ... 39 45 46 47 48 49 50 51 52 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)