s
Ζήλια σκορπιού.. - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 105
    Όνομα:
    Ράνια

Re: Ζήλια σκορπιού..

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Χμμμμ!! Δεκτή η παρατήρηση...απλά είναι σε εξορία δίς και από ζώδιο και από οίκο...
    OK!Σωστή.....

Αλλα το οτι ο 1ος δεν είναι καλός για την Αφροδίτη,φαντάζομαι το βγαζετε επειδή αντιστοιχεί στο ζώδιο του Κριού.Εγω το μόνο κακο που βρίσκω σ'αυτό, είναι οτι μπορεί να αναλώνεται σε ασκοπες αισθηματικές περιπέτειες, οτι μπορεί να δινει μεγαλύτερη σημασια απ'οτι πρεπει στον αισθηματικό τομέα(τον οποίο ενίοτε να συγχέει με τον ερωτικό),και μια σχετική ωραιοπάθεια και σπατάλη....Γενικά στον 1ο θα έλεγα οτι χρωματίζει όλο του τον χαρτη η Αφροδίτη -και με τα αρνητικά της-αν δεν ήταν σε σύνοδο με τον Κρόνο.Εκει ειναι το μπέρδεμα.Αν δεν ηταν ο Κρόνος πιστευω οτι θα εβρισκε διεξοδο των εντονων συναισθημάτων του, εστω μεσα απο την ερωτική πράξη.Ο κρόνος στον Σκορπιό πιθανόν να μπλοκάρει κι αυτής της μορφής διέξοδο.Και το πιθανότερο πάντως είναι να "βγάζει" προς τα έξω την εικόνα κάποιου που μπορεί και εκλογικεύει με ευκολία τα αισθηματά του. Ίσως στην πραγματικότητα να δυσκολεύεται και να αγωνίζεται να τα διαχειριστει και να τα βάλει σε μία τάξη μέσα του-ίσως αυτη τη εσωτερ. πάλη να του δημιουργεί αυτή η σύνοδος στον 1ο και Σκορπιό.

Quote Originally Posted by black moon View Post
    OK!Σωστή.....

Αλλα το οτι ο 1ος δεν είναι καλός για την Αφροδίτη,φαντάζομαι το βγαζετε επειδή αντιστοιχεί στο ζώδιο του Κριού.Εγω το μόνο κακο που βρίσκω σ'αυτό, είναι οτι μπορεί να αναλώνεται σε ασκοπες αισθηματικές περιπέτειες, οτι μπορεί να δινει μεγαλύτερη σημασια απ'οτι πρεπει στον αισθηματικό τομέα(τον οποίο ενίοτε να συγχέει με τον ερωτικό),και μια σχετική ωραιοπάθεια και σπατάλη....Γενικά στον 1ο θα έλεγα οτι χρωματίζει όλο του τον χαρτη η Αφροδίτη -και με τα αρνητικά της-αν δεν ήταν σε σύνοδο με τον Κρόνο.Εκει ειναι το μπέρδεμα.Αν δεν ηταν ο Κρόνος πιστευω οτι θα εβρισκε διεξοδο των εντονων συναισθημάτων του, εστω μεσα απο την ερωτική πράξη.Ο κρόνος στον Σκορπιό πιθανόν να μπλοκάρει κι αυτής της μορφής διέξοδο.Και το πιθανότερο πάντως είναι να "βγάζει" προς τα έξω την εικόνα κάποιου που μπορεί και εκλογικεύει με ευκολία τα αισθηματά του. Ίσως στην πραγματικότητα να δυσκολεύεται και να αγωνίζεται να τα διαχειριστει και να τα βάλει σε μία τάξη μέσα του-ίσως αυτη τη εσωτερ. πάλη να του δημιουργεί αυτή η σύνοδος στον 1ο και Σκορπιό.
    Κάπως έτσι τα έχω κι εγώ στο μυαλό μου...σαφώς και η διατύπωσή σου μακραααααααααααααν καλύτερη...Perfect

Όνομα:
    Ράνια

Κατσε να περιμένουμε, μη φάω χυλόπιτα απο την Starfishhhhhhhh.......:amazed: :toung:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Κατσε να περιμένουμε, μη φάω χυλόπιτα απο την Starfishhhhhhhh.......:amazed: :toung:
    Και γιατι καλη μου να ριξω χυλοπιτα; Τις αποψεις μας καταθετουμε με κοσμιο τροπο! Μ αρεσει, ειτε συμφωνω, ειτε διαφωνω.
    Στην προκειμενη, συμφωνω ως προς τον αυτοπεριορισμο της συναισθηματικης εκφρασης και τα υπολοιπα που εγραψες.:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Να επιστρεψω λιγο στον αρχικο τιτλο περι ζηλιας ?

Ασχετως θεσης αφροδιτης, πλουτωνα και κρονου, ποια ειναι τελικα η αιτια που οι σκορπιοι ζηλευουν τοσο ?

ανασφαλεια ? αν και δειχνουν παντα σιγουροι ?
    υπερβολικο παθος ? φοβουμενοι μηπως καουν και οι ιδιοι ?
    κατι αλλο ?

Quote Originally Posted by axeman View Post

Ασχετως θεσης αφροδιτης, πλουτωνα και κρονου, ποια ειναι τελικα η αιτια που οι σκορπιοι ζηλευουν τοσο ?

κατι αλλο ?

Οι Σκορπιοι ζηλευουν γιατι θελουν αυτο που εχεις εσυ,να το ειχαν αυτοι...sorry guys..:bigsmile:..και προχωρανε και παραπερα... ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!!!:bigsmile:

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by axeman View Post

κατι αλλο ?

Νομίζω είναι μέσα στα χαρακτηριστικά του ζωδίου. Έτσι πιστευω θεωρούν ότι δείχνουν τα συναισθήματα τους και ενδιαφέρον τους. Ενας ας πούμε Καρκινος θα μαγείρευε το αγαπημένο φαγητό κάποιου για να το δείξει, ένας Λέων θα εκανε μια γκράντε κίνηση ενώ ενας Σκορπιός θα ζήλευε και όχι μόνο,για να είμαστε δίκαιοι:bigsmile:.

Νομίζω έχει να κάνει με την γενικότερη φύση του ζωδίου.Θεωρητικά εστω, είναι κτητικοί και ζηλευουν ακριβώς για να προφυλλάξουν από πραγματικούς ή φανταστικούς κινδύνους αυτό που θεωρούν δικό τους.
    Σε ψυχολογικό επίπεδο θεωρώ ότι όταν αποφασίσουν να αφοσιωθούν σε κάτι, αφοσιώνονται με τέτοιο πάθος και απόλυτο τρόπο,ταυτίζονται ίσως με αυτό, που φοβούνται- ίσως και δικαίως- μην προδωθούν.Γι'αυτό και παρακολουθούν στενά ότι πραγματικά τους ενδιαφέρει , προσπαθώντας να προστατέψουν τον εαυτό τους, είναι θέμα επιβίωσης.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by aries engineer View Post

Οι Σκορπιοι ζηλευουν γιατι θελουν αυτο που εχεις εσυ,να το ειχαν αυτοι...sorry guys..:bigsmile:..και προχωρανε και παραπερα... ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!!!:bigsmile:
    Συμφωνώ απόλυτα!!! :nuts:
    (και από εμένα σορρυ!! :blink

και κάτι ακόμα... βλέπουν παντού μα παντού συνωμοσίες, ότι ολοι πάνε να τους τη φέρουν, ότι όλοι τους απατούν κ τους κοροίδεύουν... K πάλι σόρρυ!!
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Συμφωνώ απόλυτα!!! :nuts:
    (και από εμένα σορρυ!! :blink

και κάτι ακόμα... βλέπουν παντού μα παντού συνωμοσίες, ότι ολοι πάνε να τους τη φέρουν, ότι όλοι τους απατούν κ τους κοροίδεύουν... K πάλι σόρρυ!!
    Και πληρως συνειδητοποιημενοι, ετσι..????Ουτε θολωνει το μυαλο, να πεις βρε παιδι μου, σε κατασταση πανικου και και ..οχι οχι!!!Συνειδητοποιημενοι και αμετανοητοι...
    :bigsmile:

Υ.Γ Στο παραπανω σχολιο σου περι συνομωσιας που ειπες..απλα πεφτουν στην παγιδα του ¨κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια"..:bigsmile:δηλ.επειδη σκεφτονται ετσι αυτοι για τους αλλους ,σημαινει οτι και οι αλλοι ειναι ετσι:bigsmile:

Όνομα:
    Ντίνα

αχ σ'ευχαριστω πολυ Shillia!! όλα όσα είπες τον περιγράφουν απόλυτα!!!

Page 4 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)