s
Ζήλια σκορπιού.. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 105
    Όνομα:
    Γεωργία

Re: Ζήλια σκορπιού..

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αν και σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ με την Zorzeta να πώ κι εγω την άποψη μου(ως κάτοχος συνοδου αφροδίτης-κρόνου:weird

Η όψη με πλουτωνα ή θέση της αφροδίτης στον Σκορπιό πιστευω θα προσπαθήσει να μην δείξει τι νιώθει για να μην φανεί ευάλωτη(παραδοσιακός κυβερνητης άρης άλλωστε).Το αισθημα θα υπάρχει και θα εξελίσσεται -κάποτε και διογκώνεται -αλλά υπόγεια και θα εκφράζεται...χρησιμοποιώντ ς το πολυ ζωντανό σου παράδειγμα, προσπαθώντας να πείσει τους πάντες οτι το κοκκινο είναι μαύρο ή αδιάφορο γκρι, μέχρι σε μια έκρηξη να δείξει σε όλους ότι ..έχει χτυπήσει κόκκινο.Η θα εκφραστεί το αίσθημα μεσω της κτητικότητας ή και της ίδιας της "στημενης"αδιαφορίας ή κάποτε και μέσω της ζήλιας , που ειναι και το αρχικό μας θέμα.

Σε σχέση με τον Αιγόκερο και Κρόνο,απο την άλλη δειχνει οτι θα προσπαθεί να εκλογικεύσει το αίσθημα και θα συγκρατεί τις αντιδράσεις ώστε να μην χαλάσει την εικόνα της στα μάτια του κοσμου.Θα προβάλλει το πρέπει, αντί της επιθυμίας.Εδω θα προσπαθει το άτομο να πεισει τον εαυτό του πρώτα απόλα ότι το μπλουζάκι είναι οτιδηποτε λογικό και καθωσπρέπει, εκτος απο προκλητικό κοκκινο.

Ελπίζω να μην σας μπερδεψα περισσότερο με την άποψη μου:bigsmile::embarrest

είναι νομίζω η πιο καλή τοποθέτηση στο θέμα και η πιο κατανοητή

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αν και σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ με την Zorzeta να πώ κι εγω την άποψη μου(ως κάτοχος συνοδου αφροδίτης-κρόνου:weird

Η όψη με πλουτωνα ή θέση της αφροδίτης στον Σκορπιό πιστευω θα προσπαθήσει να μην δείξει τι νιώθει για να μην φανεί ευάλωτη(παραδοσιακός κυβερνητης άρης άλλωστε).Το αισθημα θα υπάρχει και θα εξελίσσεται -κάποτε και διογκώνεται -αλλά υπόγεια και θα εκφράζεται...χρησιμοποιώντ ς το πολυ ζωντανό σου παράδειγμα, προσπαθώντας να πείσει τους πάντες οτι το κοκκινο είναι μαύρο ή αδιάφορο γκρι, μέχρι σε μια έκρηξη να δείξει σε όλους ότι ..έχει χτυπήσει κόκκινο.Η θα εκφραστεί το αίσθημα μεσω της κτητικότητας ή και της ίδιας της "στημενης"αδιαφορίας ή κάποτε και μέσω της ζήλιας , που ειναι και το αρχικό μας θέμα.

Σε σχέση με τον Αιγόκερο και Κρόνο,απο την άλλη δειχνει οτι θα προσπαθεί να εκλογικεύσει το αίσθημα και θα συγκρατεί τις αντιδράσεις ώστε να μην χαλάσει την εικόνα της στα μάτια του κοσμου.Θα προβάλλει το πρέπει, αντί της επιθυμίας.Εδω θα προσπαθει το άτομο να πεισει τον εαυτό του πρώτα απόλα ότι το μπλουζάκι είναι οτιδηποτε λογικό και καθωσπρέπει, εκτος απο προκλητικό κοκκινο.

Ελπίζω να μην σας μπερδεψα περισσότερο με την άποψη μου:bigsmile::embarrest
    σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα (και Ουρανού) από εδώ και με εκφράζεις πολύ με όσα λες.
    Αυτό το ...μπλουζάκι, για μένα τουλάχιστο, είναι πολύ εύγλωττο! :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Γεωργία

Αυτό το θέμα είναι ότι πρέπει για εμένα!!!
    Λοιπόν εγώ παιδιά έχω από όλα!!!
    Και σκορπιός είμαι και έχω μια σύνοδο του κυβερνήτη του 7ου οίκου (ερμή) σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον όγδοο οίκο και επίσης έχω την Αφροδίτη μου σε σύνοδο με Κρόνο και λίγο με Ουρανό.Σαν σκορπιός με αφροδίτη στον τοξότη,ήμουν υπέρ της ανεξαρτησίας,της ατομικότητας κλπ κλπ... Και όμως τελικά βγήκε το πραγματικό μου κομμάτι.Πολύυυυ ζήλια,πολύ κτητικότητα σε βαθμό που να φτάνει να γίνεται παράλογο ειλικρινά και έξω από τα ανθρώπινα όρια και λογική.Ο πλούτωνας καλώς ή κακώς απεχθάνεται την επιφάνεια,επιθυμεί την πλήρη ένωση ως το κόκκαλο.Και σκέφτεται χίλια δυο για να το καταφέρει.Φτάνει στην υπερβολή και αλλά και εκεί που δεν πάει άλλο.Τα θέλει όλα ή τίποτα.Είναι πιστός αρκεί να μην τον πληγώσεις.Ίσως κάποια πράγματα να μην τα δείχνει αλλά δεν τα δείχνει γιατί είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα δείχνεις κάθε μέρα,είναι πολύ βαθιά και ίσως να μην τα καταλάβει κάποιος εύκολα.Ο σκορπιός έχει τον δίκό του τρόπο που αγαπάει.Που κάποιες φορές αρκετοί άνθρωποι δεν μπορούν να τον εξηγήσουν.Επίσης ότι αγαπάει το θέλει αποκλειστικά για εκείνον και καταντάει λίγο υπερβολικό.Δεν μπορεί να σκεφτεί ότι αυτό με το οποίο έχει "ενωθεί" το έχει και άλλος.Όσοι έχουν Αφροδίτη στον σκορπιό ίσως αρκετά από τα παραπάνω να τα εμφανίζουν εκτός και άν άλλες επιρροές ή όψεις τα μετριάζουν.
    Τώρα για σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου,είναι λίγο περίεργα τα πράγματα.Απλά μπορώ να πώ πως πολλές φορές αρκετά πράγματα τα αμφισβητώ ή συνέχεια βρίσκω κάτι που με κάνει να νομίζω πως υστερώ.Ο κρόνος θέλει αυστηρότητα και μετριοπάθεια κάτι που δεν ταιριάζει και πολύ με την φύση της Αφροδιτούλας μας.Ευτυχώς έχω και τρίγωνο Δία-Αφροδίτης και κάπως μετριάζεται.

Αυτά.:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Αργησα ν' απαντησω αλλα τα σχολια ηταν κατατοπιστικοτατα

Όνομα:
    Κυριακή

Φανταστειτε την περιπτωση [υπαρκτη] συνοδου Κρονου-Αφροδιτης στον Σκορπιο, σε 1ο οικο, και σε ανδρικο χαρτη! Τι εχετε να πειτε γι αυτο;
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Φανταστειτε την περιπτωση [υπαρκτη] συνοδου Κρονου-Αφροδιτης στον Σκορπιο, σε 1ο οικο, και σε ανδρικο χαρτη! Τι εχετε να πειτε γι αυτο;
    Χμμμμ!! Και Αφρούλα κυβερνάει, 12ο και 7ο??! Ή έχει κανέναν άλλο περίεργο συνδιασμό??

...πάντως εκτός από την πτώση της Αφρούλας εκεί...υπάρχει επιπλέον περιορισμός για το κατά πόσο το άτομο θα έπρεπε να έχει τόσο έντονα συναισθήματα, ενοχές ίσως, ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια...ίσως απαξίωση των συναισθημάτων και τάση να τα εκλογικεύσει...και όλα αυτά συνειδητότατα :nuts: ή και μη αν μιλάμε για κυβερνήτη 12ου και επιρεάζεται και ο 7ος?? Αναρωτιέμαι τί άλλο!!:unsure:

Εχμμμμ!! Η αφρούλα σε αντρικό χάρτη και στον 1ο δεν είναι ό,τι καλύτερο πάντως!!:toung: (αν δεν υπάρχουν άλλες στηρικτικές όψεις, τον κάνει πολύ χαριτωμένο ένα πράμα? :embarrest)

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Χμμμμ!! Και Αφρούλα κυβερνάει, 12ο και 7ο??! Ή έχει κανέναν άλλο περίεργο συνδιασμό??

...πάντως εκτός από την πτώση της Αφρούλας εκεί...υπάρχει επιπλέον περιορισμός για το κατά πόσο το άτομο θα έπρεπε να έχει τόσο έντονα συναισθήματα, ενοχές ίσως, ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια...ίσως απαξίωση των συναισθημάτων και τάση να τα εκλογικεύσει...και όλα αυτά συνειδητότατα :nuts: ή και μη αν μιλάμε για κυβερνήτη 12ου και επιρεάζεται και ο 7ος?? Αναρωτιέμαι τί άλλο!!:unsure:

Εχμμμμ!! Η αφρούλα σε αντρικό χάρτη και στον 1ο δεν είναι ό,τι καλύτερο πάντως!!:toung: (αν δεν υπάρχουν άλλες στηρικτικές όψεις, τον κάνει πολύ χαριτωμένο ένα πράμα? :embarrest)
    Κυβερναει 8ο και 12ο. Δεν ειναι υποστηρικτικη θεση η συνοδος της με τον Κρονο;;; Και η συνοδος της με την Λιλιθ.
    Οχι, τον κανει πολυ γοητευτικο αλλα οχι χαριτωμενο. Εχει και αλλα "μαξιλαρακια" στον χαρτη του! :toung::toung:
    Το θεμα ειναι ομως η ζηλεια ... Αλλα αστο καλυτερα...:unsure:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Κυβερναει 8ο και 12ο. Δεν ειναι υποστηρικτικη θεση η συνοδος της με τον Κρονο;;; Και η συνοδος της με την Λιλιθ.
    Οχι, τον κανει πολυ γοητευτικο αλλα οχι χαριτωμενο. Εχει και αλλα "μαξιλαρακια" στον χαρτη του! :toung::toung:
    Το θεμα ειναι ομως η ζηλεια ... Αλλα αστο καλυτερα...:unsure:
    Χαχαχαχχαχα!! Πάλι καλά...

Δεν ξέρω αν είναι υποστηρικτική...μάλλον είναι γιατί η άφρο στον Σκορπιό τείνει να έχει υπερβολικά συναισθήματα...αλλά από την άλλη εγώ δεν το θεωρώ ιδιαίτερα κακό αυτό...να μπορείς να νιώσεις κάτι σε τέτοιο βαθμό...ίσως απλά το βλέπω υποκειμενικά

Ο Κρόνος φαντάζομαι θα περιορίζει την έκφραση ζήλειας, πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο την ενισχύει??!!:unsure:

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post

Μια διορθωση φιλενάδα....η Αφροδίτη δεν ριναι σε πτώση στον Σκορπιό....η Σελήνη είναι!

Χμμμμ!! Δεκτή η παρατήρηση...απλά είναι σε εξορία δίς και από ζώδιο και από οίκο...

Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)