- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 105
Thread: Ζήλια σκορπιού..
-
04-06-2008, 07:34 PM #11
Re: Ζήλια σκορπιού..
Αρα η δική σου διαπίστωση πριν, ήταν, ΟΧΙ σε ότι αφορά την περιγραφή της Αφροδίτης στον Σκορπιό αλλά σε ότι αφορά την μη καλοπέραση της Αφροδίτης, δηλαδή του αποτελέσματος.
Παρόλο που πολλές φορές ασπάζομαι την άποψη ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, εδώ το βλέπω λίγο διαφορετικά και θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα που μόλις μου ήρθε. Κάποιος δεν φοράει κόκκινου χρώματος μπλούζα και την έχει στο συρτάρι επειδή θεωρεί ότι δεν του πάει το χρώμα, και κάποιος άλλος δεν φοράει κόκκινη μπλούζα γιατί δεν την αγόρασε ποτε. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο και στις δύο περιπτώσεις, κανείς απο τους δύο δεν φοράει κόκκινη μπλόύζα. Αν όμως ποτέ χρειαστεί να την βάλουν έστω και για να παραστήσουν τον κλόουν ο ένας ξέρει ότι έχει και θα την ανασύρει απο το συρτάρι και ο άλλος θα ψάχνει γύρω του να βρεί τι κόκκινο υπάρχει να το ρίξει πάνω του.
Αυτό που κάνει δύο ανθρώπους να ξεχωρίζουν δεν είναι το αν θα κάν ουν το ίδιο πράγμα αλλά οι αποκλειστικά προσωπικές επιλογές και ενέργειες του καθενός για να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα.
Ετσι εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι την αστρολογία και αν δεν ξεχωρίσουμε τις διαφορές αυτές που διαχωρίζουν την μια προσωπικότητα απο την άλλη πως θα φτάσουμε στο να αντιμετωπίζουμε την κάθε οντότητα σαν μια αποκλειστικά μεμονωμένη ύπαρξη? Αυτές οι διάφορες διαφορετικές ενώσεις δεν είναι που τελικά συνθέτουν μια μονοσήμαντη μονάδα ατόμου?
Το παράδειγμά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αλλά η δική μου Αφροδίτη έχει μια τάση στην υπερβολή
-
04-06-2008, 07:39 PM #12
Πάντως εγώ μπερδεύτηκα χειρότερα...:toung:
-
04-06-2008, 07:43 PM #13
-
04-06-2008, 07:54 PM #14
-
04-06-2008, 08:02 PM #15
-
04-06-2008, 08:02 PM #16
Ε όχι δα και προχωρημένη:embarrest...πάντως διαβάζοντας και 2η και 3η και αν χρειαζόταν και 4η (:toung φορά κατάλαβα ότι απλά προσπαθούσες να βοηθήσεις τον κ. Axeman
...η δική μου αρχική απάντηση ήθελε να τον επαναφέρει στο θέμα..εχμμμ!! Δεν το ανέφερα?? Παράληψης..:toung:
...αρχάρια είμαι κι εγώ...:embarrest
-
04-06-2008, 08:04 PM #17
Αν και σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ με την Zorzeta να πώ κι εγω την άποψη μου(ως κάτοχος συνοδου αφροδίτης-κρόνου:weird
Η όψη με πλουτωνα ή θέση της αφροδίτης στον Σκορπιό πιστευω θα προσπαθήσει να μην δείξει τι νιώθει για να μην φανεί ευάλωτη(παραδοσιακός κυβερνητης άρης άλλωστε).Το αισθημα θα υπάρχει και θα εξελίσσεται -κάποτε και διογκώνεται -αλλά υπόγεια και θα εκφράζεται...χρησιμοποιώντ ς το πολυ ζωντανό σου παράδειγμα, προσπαθώντας να πείσει τους πάντες οτι το κοκκινο είναι μαύρο ή αδιάφορο γκρι, μέχρι σε μια έκρηξη να δείξει σε όλους ότι ..έχει χτυπήσει κόκκινο.Η θα εκφραστεί το αίσθημα μεσω της κτητικότητας ή και της ίδιας της "στημενης"αδιαφορίας ή κάποτε και μέσω της ζήλιας , που ειναι και το αρχικό μας θέμα.
Σε σχέση με τον Αιγόκερο και Κρόνο,απο την άλλη δειχνει οτι θα προσπαθεί να εκλογικεύσει το αίσθημα και θα συγκρατεί τις αντιδράσεις ώστε να μην χαλάσει την εικόνα της στα μάτια του κοσμου.Θα προβάλλει το πρέπει, αντί της επιθυμίας.Εδω θα προσπαθει το άτομο να πεισει τον εαυτό του πρώτα απόλα ότι το μπλουζάκι είναι οτιδηποτε λογικό και καθωσπρέπει, εκτος απο προκλητικό κοκκινο.
Ελπίζω να μην σας μπερδεψα περισσότερο με την άποψη μου:bigsmile::embarrestεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
04-06-2008, 08:07 PM #18
-
04-06-2008, 08:14 PM #19
Προσωπικά μιλώντας πάντα...να συμπληρώσω πως δεν την νοιάζει να φανεί ευάλωτη αν και μόνο αν εισπράξει το ίδιο και στην ίδια ένταση από την άλλη μερία...
...για το τετράγωνο Αφρούλας Πλούτω, δεν γνωρίζω λεπτομέριες, αν και σίγουρα μπορούμε να βρούμε διαφορές από την ¶φρο στον Σκορπιό...αλλά εγώ τα λέω έτσι επειδή την έχω και κυβερνήτη ωροσκόπου και στον 1ο!!
-
04-06-2008, 08:14 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.