s
πόσο τυχαίο είναι?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

πόσο τυχαίο είναι?

όλα τα άτομα που μου τραβάνε έντονα το ενδιαφέρον, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. αυτό, στον προσωπικό τους χάρτη, είναι τετράγωνο ή αντίθεση σελήνης-αφροδίτης... δηλαδη εχω αρχισει να τα παιρνω μ αυτην την οψη...

πόσο τυχαίο είναι αυτό? η όψεις αυτές δημιουργούν από μόνες τους μία συγκεκριμένη κατάσταση (εκτός απ το γεγονος ότι άλλη γυναίκα τους διεγείρει και άλλη συζυγο ψάχνουν) ή απλά σε σχέση με δικό μου χάρτη παίζει κάτι?

όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστω....

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: πόσο τυχαίο είναι?

ξερεις τι οικοθεσια ειχαν η σεληνη κ η Αφροδιτη των χ,ψ ατομων στον δικο σου χαρτη?π.χ ηταν η Αφροδιτη τους στον Κριο και στον 1 οικο σου λογου χαρη...

Όνομα:
    Silia

Συμφωνώ, είναι πολύ γενικό έτσι όπως το παραθέτεις!! Εξ'αλλου η αντίθεση Σελήνης με την Aφροδίτη δεν είναι κ καμία σπάνια όψη δεδομένου ότι συμβαίνει μια φορά το μήνα. Θα πρότεινα να ψάξεις για κάποια άλλα στοιχεία στους χάρτες των ατόμων που λες.
    may..

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    ξερεις τι οικοθεσια ειχαν η σεληνη κ η Αφροδιτη των χ,ψ ατομων στον δικο σου χαρτη?π.χ ηταν η Αφροδιτη τους στον Κριο και στον 1 οικο σου λογου χαρη...
    οχι και σε καμια ιδιαιτερη θεση του προτελευταιου η αφροδιτη ηταν στον 10ο μου (σκορπιο) και η σεληνη του στο 2ο μου(υδροχοο), που δε μου φαινεται και τιποτα τραγικο για ελξη κτλ... και ο τελευταιος η αληθεια ειναι οτι η σεληνη του κανει συνοδο με ηλιο μου οποτε αυτο ισως να λεει κατι... η αφροδιτη του σε κανενα οικο μου...το κοινο τους χαρακτηριστικο (αναφερω αυτους τους δυο γιατι μετα παω πολυ πισω) ειναι η σεληνη τους στον 5ο, οπως και η δικια μου...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Δεν γινεται η Αφροδιτη του να μην ηταν σε καποιον οικο σου!

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Δεν γινεται η Αφροδιτη του να μην ηταν σε καποιον οικο σου!
    πωπω.. γινεται εε?? πως το βρισκουμε?? στην αρχικη σελιδα που εχει επιλογες για την ερωτικη συνατρια και συνθετο χαρτη δεν εμφανιζεται τιποτα τετοιο...:embarrest

ή μηπως το καταλαβαινουμε ανη αφροδιτξ του κανει συνοδο με καποιο οικο μου??? γιατι δεν κανει... ειναι στη μεση ακριβως του ζωδιου (ζυγος) και γω εχω ζυγο στο 9ο και σκορπιο στο 10ο αλλα στην πολλη αρχη οποτε ουτε με μεγαλη ανοχη κανει...

πως το βρισκουμε λοιπον??

Όνομα:
    white

να δεις το δικο σου χαρτη και το δικο του ...μαζι

Όνομα:
    Silia

Θα πρότεινα για να μη μπερδευτείς κ να μη βαρεθείς να ξεκινήσεις από τα απλά... μάθε δηλαδή καλά το χάρτη σου κ τι σου λέει ακριβώς κ στην πορεία, αρχίζεις κ τη συναστρία. Mην ξεκινάς από το Ω το Aλφάβητο!!

may..

Quote Originally Posted by artemis06 View Post
    πωπω.. γινεται εε?? πως το βρισκουμε?? στην αρχικη σελιδα που εχει επιλογες για την ερωτικη συνατρια και συνθετο χαρτη δεν εμφανιζεται τιποτα τετοιο...:embarrest

ή μηπως το καταλαβαινουμε ανη αφροδιτξ του κανει συνοδο με καποιο οικο μου??? γιατι δεν κανει... ειναι στη μεση ακριβως του ζωδιου (ζυγος) και γω εχω ζυγο στο 9ο και σκορπιο στο 10ο αλλα στην πολλη αρχη οποτε ουτε με μεγαλη ανοχη κανει...

πως το βρισκουμε λοιπον??
    Νομιζω αν καταλαβα καλα δηλαδη οτι μολις τωρα εγραψες οτι η αφροδιτη του πεφτει στο δικο σου 9ο οικο στο ζυγο....Δεν εχει σημασια αν ειναι μεση αρχη ή τελος...απο κει και περα παιζει τι οψεις κανει με δικους σου πλανητες κτλ....

Αυτο για την ερωτηση που σου κανε το τοξοτακι
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

μαλιστα... ωραια τοτε καταλαβα...

τωρα για ανακεφαλαιωση: του πρωτου η σεληνη πεφτει στο 2ο μου και η αφροδιτη του στο 10ο μου... του δευτερου η σεληνη στον 4ο μου και η αφροδιτη του στον 9ο... τιποτα δεν ειναι στον 5ο η στον 8ο για να πουμε για ελξη με βασιμα στοιχεια...

τωρα για να εχει και ενα νοημα το θεμα, μπορουμε οποτε να πουμε πως ειναι τυχαιο το γεγονος οτι πεφτω συνεχεια σε ατομα με δυσκολη οψη αφροδιτης-σεληνης (επισης η σεληνη τους στον 5ο, οπως και η δικια μου)... σωστα?? και πως μια τετοια οψη δεν δημιουργει μια συγκεκριμενη ψυχολογια-συμπεριφορα στα ατομα που την εχουν....:blink:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)