s
Ζήλια σκορπιού..
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 11 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 105
    Όνομα:
    Ντίνα

Ζήλια σκορπιού..

Εχω μια απορία η αφροδίτη σε σκορπιό ειναι όντωσ τόσο ζηλιάρα??
    γιατι ειμαι με καποιον που εχει αφροδίτη σε σκορπιό κ δεν εκφράζεται κ τοσο.. βεβαια ειναι νωρις ακομη...
    κ εχω διαβασει οτι η αφροδίτη σε σκορπιο στην αρχή ειναι επιφυλακτική για να μην πλυγωθεί..
    εκτός αν φταίει που εχει κ αρη σε ζυγο..
    παιζει ο αρης ρόλο καθόλου στη ζήλια?
    μηπως τα'χω μπερδέψει?

επίσης.. αν κ ασχετο αλλα πολυ ωραιο το κανατε το καινουριο.. περιβαλλον του myhoroscope :bigsmile:

Όνομα:
    Silia

Re: Ζήλια σκορπιού..

Γεια σου!!

Πολύ γενικά θα σου πω ότι η Aφροδίτη στον Σκορπίο θα μπορούσε να δώσει μια μορφή ζήλιας, πάθους κ διεκδίκησης. Aντίθετα με τον Aρη στο Zυγό που είναι αρκετά χαμηλών τόνων με αφού διπλωματικότητα, ισορροπία κ ηρεμία προσπαθεί να συμβιβάσει όλες τις πλευρές. Σε τέτοιο σημείο που χαρακτηρίζεται αρνητικά, ως άτολμος κ αναβλητικός στις αποφάσεις.
    may..

Αγαπητή!

Η ερώτησή σας με άγγιξε στα τρίσβαθα της τυραννισμένης μου αφροδίτης η οποία στον σκορπιό ευρίσκεται! Αφήστε την ζήλια κατά μέρος και λάβετε υπόψιν σας το ότι δεν εκφράζεται...εκεί είναι το ζουμί! προσπαθώντας να κατανοήσω τι στο καλό κάνω λάθος στις σχέσεις μου...αστρολογικά βρήκα την απάντηση: αφροδίτη στον σκορπιό (πλείστα τα θετικά, θα τα ανακαλύψετε και μόνη σας, καλή διασκέδαση σας εύχομαι, είναι βέβαιο, θα περάσετε καλά!) το πρόβλημα είναι ότι αυτή η πλανητική συγκυρία (από μόνη της για άλλες περιπλοκές δεν γνωρίζω, δηλώνω και αθώα και άσχετη με την αστρολογία εκ την μικρής πικρής μου πείρας σας ομιλώ και εκ των απαντήσεων που μόνη έψαξα να βρω μιας και διάθεση να πάω σε ψυχολόγο δεν είχα) δημιουργεί το εξής πρόβλημα. Συναισθήματα...υπάρχουν...πο λλά....αλλά ποτέ δεν εκφράζονται..χαχα...με έναν μαγικό τρόπο, περιμένεις να τα μαντέψει΄ο άλλος τηλεπαθητικά! Αν έχετε ανεπτυγμένη αυτή την ικανότητα μην φοβάστε τίποτα, προχωρήστε ακάθεκτη! Αν όχι...αρχίστε διαλογισμό αμέσως...βοηθάει! Μπορεί και πάλι να μην καταφέρετε να μαντέψετε...αλλά τουλάχιστον θα διατηρήσετε το δικό σας νευρικό σύστημα σε καλή φόρμα!
    Α ! επίσης..άνθρωποι σαν εμάς - με αφροδίτη στον σκορπιό δηλαδή- ταυτίζουμε τα ερωτικά μας με τα υπαρξιακά μας!!! τι μπέρδεμα και αυτό...εξ αυτού ίσως να προκύψει ζήλεια...μπορεί δεν ξέρω...ίσως...η οποία όμως δεν θα εκφραστεί ποτέ!! οπότε την επόμενη φορά που θα δειτε σκοτεινό βλέμμα και ρωτήσετε "τι έχεις μωρό μου" η απάντηση σίγουρα θα είναι"τίποτα" καλείστε λοιπόν να μαντέψετε τι έχει στο μυαλό του αυτός ο άνθρωπος! άδικος κόπος....Η φιλική συμβουλή μου σε αυτήν την περίπτωση είναι η εξής: βουτήξτε τον από τον σβέρκο...και δείξτε του πόσο μοναδικός και υπέροχος είναι...ικανοποιώντας την ακόρεστη δίψα του σκορπιού...για επιβεβαίωση μέσω της ηδονικής οδού!!!
    Σας ασπάζομαι...και σας εύχομαι καλή τύχη!

Έχω μείνει άφωνη Shillia.....!!!!
    έπεσεs μέσα σε ΟΛΑ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ καλη η περιγραφη αλλα γιατι μου θυμιζει περιγραφη σκορπιου που εχει συνοδο αφροδιτης-πλουτωνα και συνοδο αφροδιτης-κρονου (και τα 2 στον ζυγο) ? ειναι λογικο ?

Quote Originally Posted by axeman View Post
    πολυ καλη η περιγραφη αλλα γιατι μου θυμιζει περιγραφη σκορπιου που εχει συνοδο αφροδιτης-πλουτωνα και συνοδο αφροδιτης-κρονου (και τα 2 στον ζυγο) ? ειναι λογικο ?
    Διότι το ίδιο ή παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί να παραχθεί με παραπάνω από έναν τρόπους...:bigsmile:

Ευχαριστώ για τα ευχαριστώ σας!

Αγαπητέ axeman...είμαι παρθένος...είστε τοξότης! Είναι απολύτως λογικό! Συμφωνείτε με αυτά που περιγράφω αλλά σας θυμίζουν κάτι άλλο το οποίο περιγράφετε σε μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνω! Σας ευχαριστώ πολύ....περιγράψατε επ' ακριβεία τις σχέσεις μου με τους τοξότες!!!

Όνομα:
    Γεωργία

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Blackorwhite. Ο Πλούτωνας σαν κυβερνήτης του Σκορπιού σε όψη με την Αφροδίτη είναι λογικό να βγαζει παρόμοιες τάσεις. Η οψη όμως Αφροδίτης-Κρόνου δεν μου κάνει και πολύ ίδια με Αφροδίτη στο Σκορπιό. Κατά την αποψή μου πάντα -αν έχω λάθος διορθώστε με- όντας η Αφροδίτη ένας πλανήτης που συμβολίζει το αίσθημα της αγάπης και κάθε τι που μας ευχαριστεί και με το οποίο νιώθουμε ωραία, όταν είναι στον Σκορπιό το αίσθημα αυτό γίνεται πιο βαθύ αλλά και πιο εσωστρεφές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκδηλωθει και να μην ευχαριστιέται γιατί υπάρχει.
    Αν τώρα μια Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω ή κάνει όψη με τον Κρόνο το αίσθημα της αγάπης τίθεται κάτω απο περιορισμό απο το ίδιο το άτομο και αυτός ο αυτοέλεγχος τείνει να εξαλείψει το συναίσθημα και όχι να το θάψει. Οπότε και αυτή η Αφροδίτη δεν ευχαριστιέται αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Quote Originally Posted by ZorZeta View Post
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Blackorwhite. Ο Πλούτωνας σαν κυβερνήτης του Σκορπιού σε όψη με την Αφροδίτη είναι λογικό να βγαζει παρόμοιες τάσεις. Η οψη όμως Αφροδίτης-Κρόνου δεν μου κάνει και πολύ ίδια με Αφροδίτη στο Σκορπιό. Κατά την αποψή μου πάντα -αν έχω λάθος διορθώστε με- όντας η Αφροδίτη ένας πλανήτης που συμβολίζει το αίσθημα της αγάπης και κάθε τι που μας ευχαριστεί και με το οποίο νιώθουμε ωραία, όταν είναι στον Σκορπιό το αίσθημα αυτό γίνεται πιο βαθύ αλλά και πιο εσωστρεφές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκδηλωθει και να μην ευχαριστιέται γιατί υπάρχει.
    Αν τώρα μια Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω ή κάνει όψη με τον Κρόνο το αίσθημα της αγάπης τίθεται κάτω απο περιορισμό απο το ίδιο το άτομο και αυτός ο αυτοέλεγχος τείνει να εξαλείψει το συναίσθημα και όχι να το θάψει. Οπότε και αυτή η Αφροδίτη δεν ευχαριστιέται αλλά για διαφορετικούς λόγους.
    τελικα ομως το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...ειτε λογω αυτοελεγχου είτε αδυναμιας εκδηλωσης

τελικα ομως το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...ειτε λογω αυτοελεγχου είτε αδυναμιας εκδηλωσης
    Ας πούμε ότι έγινε μπέρδεμα και ας το ξεμπερδέψουμε λέγοντας ότι Αφροδίτη στον Σκορπιό και Αφροδίτη (όπου) τετράγωνο Πλούτωνα, έχουν πολύ βαθιά συναισθήματα σε βαθμό που δυσκολεύονται να εκφράσουν...

...πάντως υπάρχει τρόπος έκφρασης γι' αυτούς που δεν μπορούν να λαλίσουν...

..από την άλλη δεν μπορώ να κατατάξω στην ίδια κατηγορία ένα τετράγωνο Αφρούλας με Κρόνο για τον πολύ απλό λόγο ότι αν η πρώτη δεν βρίσκεται στον Σκορπιό, που έτσι κι αλλιώς κατατάσσεται σε παραπάνω κατηγορία, δεν έχει κανένα σκορπίσιο και σκοτεινό στοιχείο...

Page 1 of 11 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)