- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 17
Thread: Δίας ανάδρομος
-
03-06-2008, 04:25 PM #1
Δίας ανάδρομος
Είναι πιθανό ο ανάδρομος Δίας να είναι πιο ευνοϊκός, όταν σχηματίζει και καλές όψεις φυσικά, για όσους έχουν το γενέθλιο Δία αναδρομο;
Επίσης, μιλώντας για τύχη, κάπου διάβασα ότι ο 11ος είναι ο τυχερός οίκος ενός χάρτη, ισχύει αυτό;
-
03-06-2008, 04:56 PM #2
Re: Δίας ανάδρομος
Διαβασε αυτό για τον αναδρομο Δια.
Όσο για τον 11ο μηπως εννοείς πως αν ειναι θετικά ενισχυμένος, τοτε μπορεί να εχουμε βοήθεια απο φίλους, στα διαφορα θεματα που μας απασχολουν?:unsure:
-
03-06-2008, 06:00 PM #3
με αφορμη το ποστ εδω, εγω που εχω γενεθλιο αναδρομο δια, εκει που ΟΛΑ μου πηγαινανε σουπερ στην σχολη, και ΛΙΓΕΣ μερες πριν παραδωσω το τελικο μου προτζεκτ για παρουσιαση (γυρω στις 15 μαιου, 9 μαιου μπηκε ο διας αναδρομος) ακουσα την καθηγητρια να λεει την λεξη WOW για την ποιοτητα της δουλειας μου, την επομενη μερα κιολας, αρχισε να με 'χτυπα' αλυπητα ο διας. κοπηκα στην εργασια, ΕΝΑΣ θεος ξερει το γιατι! και γενικα τα επαγγελματικα μου καμια σχεση με πριν μπει αναδρομος ο διας, ΚΑΜΙΑ! ειμαι απελπισμενος για το αν θα περασω την χρονια φετος με τοσες αναποδιες και καθυστερησεις της τελευταιας στιγμης κυριολεκτικά! τον σεπτεμβρη φευγει ο αναδρομος διας και δεν ξαναρχετε, ευτυχως! ειμαι γεννημενος 14.11.87 -17.45-σκορπιός με δίδυμο, και ανάδρομο δια και χείρων. αυτάααα...
-
03-06-2008, 06:12 PM #4
δεν νομιζω να φταιει ο Διας για αυτο καλε μου Παρουλι ισα-ισα ο Διας πιστευω οτι βοηθαει ,εξαλλου με τον ωροσκοπο σου κανει και εξαγωνο [1987 ηταν στον κριο]
αν κανω λαθος και θελει καποιο μελος ας με διορθωσει.
φιλικα Δεσποινα
-
04-06-2008, 02:44 PM #5
-
04-06-2008, 03:36 PM #6
Ακριβώς με την τελευταία έννοια friary και υποτίθεται ότι εάν ο οίκος αυτός έχει μέσα δυνατά πράγματα, π.χ. φώτα, ή άλλους πλανήτες, όχι όμως χτυπημένα, κάνει το άτομο πολύ τυχερό στην πραγματοποίηση των ονείρων και των στόχων του, ίσως διότι το κάνει πολύ αισιόδοξο και να κυνηγάει πολύ τους στόχους του. Δεν ξέρω, εγώ σκεφτόμουν λίγο διαφορετικά τον οίκο αυτό, πιο πολύ σε σχέση με άλλους και όχι τόσο ατομοκεντρικά και ως προς τις ελπίδες, όνειρα κτλ τα φανταζόμουν σε ένα πιο αφηρημένο, ιδεατό επίπεδο, όχι π.χ. λεφτά, δουλειά. Πάντως ένα κοντινό μου πρόσωπο που έχει σύνοδο ήλιου -Δία στον 11ο είναι απίστευτα τυχερό, κυρίως σε επαγγελματικοοικονομικά, σχεδόν ότι σκεφτεί γίνεται, ενώ δεν έχει καθόλου μα καθόλου τα γνωστά στοιχεία στοιχεία του οίκου, τα οποία προσπαθούσα ματαίως να δω χρόνια.
και για τον ανάδρομο Δία σ΄ευχαριστώ black moon για τη βοήθεια. προσωπικά μου έχουν συμβεί πολλά καλά πράγματα το τελευταίο διάστημα, όχι κάτι φοβερό, όμως πολλά κ ευχάριστα κ τα οποία κυρίως οφείλονται σε συμπτώσεις και σκεφτόμουν μήπως υπάρχει μια τέτοια σύνδεση.
-
04-06-2008, 07:33 PM #7
Να υποθέσω δηλαδή οτι ελιναι καλό να πεφτει ο 11ος στον Τοξότη [επειδή εχει κυβερνητη Δια] ? ? ?
Και το γεγονός οτι μεσα στον 11ο βρίσκονται Ουρανός και ποσειδώνας είναι καλό ή κακό??? [Ουρανός στον Τξότη και Ποσειδώνας στον Αιγόκαιρω]
-
04-06-2008, 09:06 PM #8
Επειδή και εγώ το 87 τον Νοέμβριο είμαι και έχω και εγω Δία ανάδρομο στον Κριό,κάνει τετράγωνο και όχι εξάγωνο ο Δίας.Γιατί αιγόκερως και κριός ανήκουν στην παρορμητική ομάδα.Τώρα.όσον αφορά την ανάδρομη πορεία φέρνει κάποια εμποδιάκια αλλά εντάξει.Ας μην ξεχνάμε ότι και άλλοι πλανήτες είναι ανάδρομοι,όπως ερμής,ποσειδώνας και...(μπρρρρ)πλούτωνας!
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
05-06-2008, 12:57 AM #9
-
05-06-2008, 02:36 PM #10
Παντως παιδια ο Διας διογκωνει καταστασεις γενικα....και αρνητικα και θετικα...επομενως ας μην τον "αγιοποιουμε"...:bigsmile::bigsmile :
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.