s
Αστροχαρτογραφία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9
    Όνομα:
    Γεωργία

Αστροχαρτογραφία

Διάβασα το άρθρο για την αστροχαρτογραφία και το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον αν και φαίνεται κομματάκι δύσκολο. Εχει ασχοληθεί κάποιος? Θα ήθελα να ακούσω κάποιες παρατηρήσεις ή εντυπώσεις.

Όνομα:
    Silia

Re: Αστροχαρτογραφία

Quote Originally Posted by ZorZeta View Post
    Διάβασα το άρθρο για την αστροχαρτογραφία και το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον αν και φαίνεται κομματάκι δύσκολο. Εχει ασχοληθεί κάποιος? Θα ήθελα να ακούσω κάποιες παρατηρήσεις ή εντυπώσεις.
    H Aστροχαρτογραφία χωρίς φυσικά να θέλω να αποθαρύνω φυσικά κανέναν είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια.
    may..

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by may View Post
    H Aστροχαρτογραφία χωρίς φυσικά να θέλω να αποθαρύνω φυσικά κανέναν είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια.
    το φαντάζομαι, αλλα ακούγεται πολύ ωραίο. Θέλει καλές γνώσεις και πολλά εργαλεία μάλλον.

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by ZorZeta View Post
    το φαντάζομαι, αλλα ακούγεται πολύ ωραίο. Θέλει καλές γνώσεις και πολλά εργαλεία μάλλον.
    Bασικά θέλει έναν ιδιαίτερο χάρτη (όχι σαν αυτούς που έχουμε δει όλοι) αλλά κυρίως να έχει εξοικειωθεί κανείς με τα Mεσοδιαστήματα κ τη σημασία τους.

:nuts:
    may..

Όνομα:
    Μαρία

Μα και η ίδια η σκοποθεσία της αστροχαρτογραφίας είναι αρκετά εξειδικευμένη και στοχευμένη σε συγκεκριμένο αντικείμενο αναφοράς.

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Μα και η ίδια η σκοποθεσία της αστροχαρτογραφίας είναι αρκετά εξειδικευμένη και στοχευμένη σε συγκεκριμένο αντικείμενο αναφοράς.
    δεν το βρίσκεται και εσείς όμως αρκετά ενδιαφέρων το θέμα, ασχέτως την δυσκολία του? φανταστείτε, να έχεις την δυνατότητα να προσδιορίσεις ένα γεωγραφικό σημείο όπου ο χάρτης σου θα δίνει άλλα δεδομένα και οι όψεις να δείχνουν νέες τάσεις πέραν του γενεθλίου σου χάρτη. Τώρα καλύτερες ή χειρότερες είναι άλλο θέμα:blink:

Όνομα:
    Λίλιαν

Η αστροχαρτογραφία είναι ένα σύστημα με το οποίο έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα στο εξωτερικό, κυρίως στην Αμερική, επειδή εδραιώθηκε ως σύστημα από τον εξαίρετο Τζιμ Λιούις που δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή. ¶φησε ένα σημαντικό έργο όμως.
    Δεν είναι πολύ απλό να το χειριστεί κάποιος, πρέπει να έχει υλικό, κανόνες και υπομονή. Βοήθεια απαραίτητη είναι ένα υπολογιστικό πρόγραμμα, επειδή δεν μπορούμε να βρούμε τις συντεταγμένες δίχως αυτό.

Λειτουργεί πολύ καλά κυρίως σε παγκόσμια γεγονότα, όπως το έχω δει. Η βαρύτητα είναι εκεί. Αλλά και να βρούμε καλές περιοχές που μας ταιριάζουν σε ατομικό επίπεδο.

Επειδή δεν είναι εύκολος ο χειρισμός όμως, πιο εύκολο είναι να προσεγγίσετε την πολιτική αστρολογία και τους χάρτες κρατών, γιατί εκεί υπάρχει και λεπτομέρεια που η αστροχαρτογραφία θα βγάλει με πιο χρονοβόρες διαδικασίες.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Επειδή έχω διαβάσει πάρα πολύ λίγα για αστροχαρτογραφία, θα ήθελα αν γίνεται, μιά όσο γίνεται πιό λεπτομερή ανάλυση του θέματος.Προσωπικά σαν θέμα μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.Ευχαριστώ.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Μέδουσσα View Post
    Επειδή έχω διαβάσει πάρα πολύ λίγα για αστροχαρτογραφία, θα ήθελα αν γίνεται, μιά όσο γίνεται πιό λεπτομερή ανάλυση του θέματος.Προσωπικά σαν θέμα μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.Ευχαριστώ.
    Μπορείς να διαβάσεις ένα ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα: Αστρο* Χαρτο* γραφία: Τί είναι και πώς λειτουργεί. :bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)