- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 191 to 200 of 420
-
02-06-2008, 11:42 PM #191
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
03-06-2008, 08:56 AM #192
καλημερα. Νομίζω ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία. Πιστεύω κ γω στη Θεία Δίκη. Οπότε όποιος μας πλήγωσε θα έρθει καποια στιγμή κ η δική του ώρα. Αλλωστε το ίδιο συμβαίνει κ με μας. Οταν πληγώνουμε ανθρώπους ή φερόμαστε άσχημα θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουμε και μεις τα λάθη μας.
-
03-06-2008, 02:45 PM #193
Re: "Εκδίκιση"...Ενα πιάτο που τρώγετε κρύο??
Για μένα το να περιμένεις και να σχεδιάζεις την εκδίκηση σου χρόνια, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή, είναι μιζέρια. Σημαίνει ότιτο συγκεκριμένο άτομο έχει προσκοληθεί τόσο σε εκείνες τις καταστάσεις που ο νους του είναι αδύνατο να αποκοπεί και να προχωρίσει παρακάτω. Σημαίνει ότι το άτομό αυτό έχει χάσει την αυτοεκτίμηση του. Σημαίνει ότι είχε εναπωθέσει τα όνειρά του και τις προσδοκίες του σε κάποιο άλλο άτομο έξω από τον ίδιο και περίμενε από το άλλο άτομο να τα εκπληρώσει. Βασικά δεν μπορεί να υπερνικήσει τον πόνο του. Αυτό σημαίνει αδυναμία χαρακτήρα. Αλλά ποιός να νιαστεί να χτίσει ένα χαρακτήρα υγιή και δυνατό. Εσύ και μόνο εσύ θα πρέπει να να κάνεις. Δεν μπορείς να περιμένεις να το κάνουν άλλοι για σένα. Αυτό όμως θέλει πειθαρχία, θέλει εγκράτια, θέλει να δίνεις αξίες στη ζωή σου. Όταν θα δίνεις κάτι από τον εαυτό σου, να το δίνεις, αλλά να περιμένεις να πάρεις. Οι σχέσιες των ανθρώπων είναι πάντα αμφίδρομες. Όχι μόνο να δίνεις και να δίνεις και μετά να κάθεσε να κλαις σαν αθώο θύμα και να λες έχω δώσει τόσα πολλά γιατί μου φέρονται έτσι???? Εεε ... τότε σου καταλογίζω ευθύνη. Ηθελέστα και παθέστα.
-
03-06-2008, 03:01 PM #194
-
03-06-2008, 03:11 PM #195
-
03-06-2008, 07:52 PM #196
-
03-06-2008, 08:36 PM #197
-
03-06-2008, 08:36 PM #198
Μήπως όμως δεν είναι το θέμα "ποιός κρατά το κακόμετρο" αλλά ποιός κρατά το "μαριονεττόμετρο";
Γιατί πρέπει να γελάμε όταν ο άλλος κάνει κάτι γελοίο ή να κλαίμε με μαύρο δάκρυ όταν κάποιος προσπαθεί σώνει και ντε να μας πληγώσει;
Γιατί πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα εκείνου που μας πλήγωσε και να τον πληγώσουμε πίσω;
Εκείνος δηλαδή θα αποφασίσει πως θα συμπεριφερθούμε εμείς;
Δεν το παίζω αθώος...Με ήλιο, ωροσκόπο και άρη στο σκορπιό, η ανάγκη για εκδίκηση είναι φορές πολύ έντονη.
Γιατί όμως να μην επιλέξω να εκδικηθώ την αρνητική πλευρά του εαυτού μου που διαλέγει την εκδίκηση με το να απέχω από την επιλογή της; Εμένα αυτή η πλευρά με ρώτησε τι θέλω;
Οι Πρόγονοι μας έλεγαν πως ο φθόνος φθίνει, κι ίσως αν το παραλληλήσουμε καταλάβουμε γιατί όλες οι κακές μάγισσες παρουσιάζονταν ανέκαθεν στα παραμύθια ξερακιανές γριές άσχημες και καμπούρες.
ο Μαχάντμα πάλι, είπε πως "το οφθλαμός αντί οφθαλμού οδηγεί σε ένα βασίλειο τυφλών".
Μήπως η εκδίκηση τελικά κάνει τους άλλους σημαντικούς ενώ εμάς ασήμαντους;;;
-
03-06-2008, 08:37 PM #199
Οτι οι σκορπινες ειναι καλυτερες!!! χιχιχι!
Απαντηση στη Starfish ηταν αυτο ξεχασα την παραθεση...
ξερω ξερω οφ τοπικ.....οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
04-06-2008, 03:39 PM #200
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι εκείνοι που αναζητούν την εκδίκηση, αρχικά δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους...
..όταν βρεθεί ο τελευταίος, η εκδίκηση είναι απλά ασήμαντη...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.