s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 20
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 20 of 42 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 ... LastLast
Results 191 to 200 of 420
    Όνομα:
    Σόφη

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    MAKE LOVE>NOT WAR!!!
    Αγαπητό μου Toksotaki..
    Απ΄ότι βλέπεις, η συμβουλή σου πάει χαμένη..
    Και ο Ανάδρομος Ερμής κάνει πολύ καλά τη δουλειά του....

"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

καλημερα. Νομίζω ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία. Πιστεύω κ γω στη Θεία Δίκη. Οπότε όποιος μας πλήγωσε θα έρθει καποια στιγμή κ η δική του ώρα. Αλλωστε το ίδιο συμβαίνει κ με μας. Οταν πληγώνουμε ανθρώπους ή φερόμαστε άσχημα θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουμε και μεις τα λάθη μας.

Re: "Εκδίκιση"...Ενα πιάτο που τρώγετε κρύο??

Quote Originally Posted by gia_pep View Post
    Εγώ πάλι, πάντα τη σχεδιάζω την εκδίκηση. Μπορώ να περιμένω και χρόνια μέχρι να'ρθει η κατάλληλη στιγμή...:wink2:
    Για μένα το να περιμένεις και να σχεδιάζεις την εκδίκηση σου χρόνια, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή, είναι μιζέρια. Σημαίνει ότιτο συγκεκριμένο άτομο έχει προσκοληθεί τόσο σε εκείνες τις καταστάσεις που ο νους του είναι αδύνατο να αποκοπεί και να προχωρίσει παρακάτω. Σημαίνει ότι το άτομό αυτό έχει χάσει την αυτοεκτίμηση του. Σημαίνει ότι είχε εναπωθέσει τα όνειρά του και τις προσδοκίες του σε κάποιο άλλο άτομο έξω από τον ίδιο και περίμενε από το άλλο άτομο να τα εκπληρώσει. Βασικά δεν μπορεί να υπερνικήσει τον πόνο του. Αυτό σημαίνει αδυναμία χαρακτήρα. Αλλά ποιός να νιαστεί να χτίσει ένα χαρακτήρα υγιή και δυνατό. Εσύ και μόνο εσύ θα πρέπει να να κάνεις. Δεν μπορείς να περιμένεις να το κάνουν άλλοι για σένα. Αυτό όμως θέλει πειθαρχία, θέλει εγκράτια, θέλει να δίνεις αξίες στη ζωή σου. Όταν θα δίνεις κάτι από τον εαυτό σου, να το δίνεις, αλλά να περιμένεις να πάρεις. Οι σχέσιες των ανθρώπων είναι πάντα αμφίδρομες. Όχι μόνο να δίνεις και να δίνεις και μετά να κάθεσε να κλαις σαν αθώο θύμα και να λες έχω δώσει τόσα πολλά γιατί μου φέρονται έτσι???? Εεε ... τότε σου καταλογίζω ευθύνη. Ηθελέστα και παθέστα.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Γεράκι View Post
    Για μένα το να περιμένεις και να σχεδιάζεις την εκδίκηση σου χρόνια, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή, είναι μιζέρια. Σημαίνει ότιτο συγκεκριμένο άτομο έχει προσκοληθεί τόσο σε εκείνες τις καταστάσεις που ο νους του είναι αδύνατο να αποκοπεί και να προχωρίσει παρακάτω. Σημαίνει ότι το άτομό αυτό έχει χάσει την αυτοεκτίμηση του. Σημαίνει ότι είχε εναπωθέσει τα όνειρά του και τις προσδοκίες του σε κάποιο άλλο άτομο έξω από τον ίδιο και περίμενε από το άλλο άτομο να τα εκπληρώσει. Βασικά δεν μπορεί να υπερνικήσει τον πόνο του. Αυτό σημαίνει αδυναμία χαρακτήρα. Αλλά ποιός να νιαστεί να χτίσει ένα χαρακτήρα υγιή και δυνατό. Εσύ και μόνο εσύ θα πρέπει να να κάνεις. Δεν μπορείς να περιμένεις να το κάνουν άλλοι για σένα. Αυτό όμως θέλει πειθαρχία, θέλει εγκράτια, θέλει να δίνεις αξίες στη ζωή σου. Όταν θα δίνεις κάτι από τον εαυτό σου, να το δίνεις, αλλά να περιμένεις να πάρεις. Οι σχέσιες των ανθρώπων είναι πάντα αμφίδρομες. Όχι μόνο να δίνεις και να δίνεις και μετά να κάθεσε να κλαις σαν αθώο θύμα και να λες έχω δώσει τόσα πολλά γιατί μου φέρονται έτσι???? Εεε ... τότε σου καταλογίζω ευθύνη. Ηθελέστα και παθέστα.
    καμια φορα γερακι η αιτια για να εκδικηθεις ειναι πολυ πιο σοβαρη απο μια σχεση η αν μου επιτρεπεις γκομενικο θεμα που χαλασε για τον αλφα η βητα λογο ....
    φιλικα

Όνομα:
    white

Quote Originally Posted by Γεράκι View Post
    ακριβως !
    ειπες ολα οσα σκεφτομουν!

Όνομα:
    Σταύρος

Quote Originally Posted by palavo View Post
    Φαντάσου τι γίνετε σε μια σχέση που είναι και ο άντρας και η γυναίκα σκορπιοί !!!!
    Σε μια τέτοια περίπτωση η γυναίκα σκορπιός είναι μάλλον πιο πολύπλοκη από τον άντρα σκορπιο, καθαρά λόγω γυναικείας ψυχολογίας θα έλεγα...

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by tetraktis View Post
    Σε μια τέτοια περίπτωση η γυναίκα σκορπιός είναι μάλλον πιο πολύπλοκη από τον άντρα σκορπιο, καθαρά λόγω γυναικείας ψυχολογίας θα έλεγα...
    Πραγμα που οδηγει .. σε ποιο συμπερασμα?:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Σταύρος

Quote Originally Posted by melit View Post
    Ενδιαφέρον το θέμα που έχετε ανοιξει και η συζήτηση απ' ό,τι βλέπω έχει φουντώσει! Ας καταθέσω κι εγώ την άποψή μου...
    Ας υποθέσουμε ότι έχω μια καλή φίλη. Όλα καλά για χρόνια, εγώ τη στηρίζω, αυτή με στηρίζει. Ποτέ δεν έχουμε κάνει κακό η μία στην άλλη. Κάποια στιγμή με προδίδει και η πληγή είναι βαθιά. Γιατί είμαι κακιά εγώ αν αποφασίσω να της ανταποδώσω τα ίσα, ενώ εκείνη όχι που έκανε κακό σε πρώτο χρόνο σε κάποιον που δεν την είχε πειράξει ποτέ? Ποιος έχει το "κακόμετρο" και αποφαίνεται ότι όποιος εκδικείται (δηλαδή κάνει κακό σε κάποιον που του έχει ήδη κάνει) είναι χειρίστου είδους άνθρωπος ενώ όποιος κάνει κακό σε πρώτο χρόνο (δηλαδή κάνει κακό σε κάποιον που δεν τον έχει προηγουμένως πειράξει) είναι ΟΚ?
    Εγώ δεν πρόκειται να κάτσω να σχεδιάσω σχέδιο εκδίκησης αλλά δεν μπορώ να μην πάρω μια ικανοποίηση όταν η ζωή "εκδικείται" αντί εμού κάποιον που με έγραψε και εμένα και ό,τι είχαμε τέλος πάντων στα παλαιότερα των υποδημάτων του... Γιατί αυτό γίνεται τελικά: Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις!
    Μήπως όμως δεν είναι το θέμα "ποιός κρατά το κακόμετρο" αλλά ποιός κρατά το "μαριονεττόμετρο";
    Γιατί πρέπει να γελάμε όταν ο άλλος κάνει κάτι γελοίο ή να κλαίμε με μαύρο δάκρυ όταν κάποιος προσπαθεί σώνει και ντε να μας πληγώσει;
    Γιατί πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα εκείνου που μας πλήγωσε και να τον πληγώσουμε πίσω;
    Εκείνος δηλαδή θα αποφασίσει πως θα συμπεριφερθούμε εμείς;
    Δεν το παίζω αθώος...Με ήλιο, ωροσκόπο και άρη στο σκορπιό, η ανάγκη για εκδίκηση είναι φορές πολύ έντονη.
    Γιατί όμως να μην επιλέξω να εκδικηθώ την αρνητική πλευρά του εαυτού μου που διαλέγει την εκδίκηση με το να απέχω από την επιλογή της; Εμένα αυτή η πλευρά με ρώτησε τι θέλω;

Οι Πρόγονοι μας έλεγαν πως ο φθόνος φθίνει, κι ίσως αν το παραλληλήσουμε καταλάβουμε γιατί όλες οι κακές μάγισσες παρουσιάζονταν ανέκαθεν στα παραμύθια ξερακιανές γριές άσχημες και καμπούρες.

ο Μαχάντμα πάλι, είπε πως "το οφθλαμός αντί οφθαλμού οδηγεί σε ένα βασίλειο τυφλών".

Μήπως η εκδίκηση τελικά κάνει τους άλλους σημαντικούς ενώ εμάς ασήμαντους;;;

Οτι οι σκορπινες ειναι καλυτερες!!! χιχιχι!

Απαντηση στη Starfish ηταν αυτο ξεχασα την παραθεση...

ξερω ξερω οφ τοπικ.....
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι εκείνοι που αναζητούν την εκδίκηση, αρχικά δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους...

..όταν βρεθεί ο τελευταίος, η εκδίκηση είναι απλά ασήμαντη...

Page 20 of 42 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)