s
Ψυχικά χαρίσματα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 84

Re: Ψυχικά χαρίσματα

Quote Originally Posted by may View Post
    Εχεις δίκιο, εκεί είναι πολύ δυνατή στα ψυχικά αλλά εύκολα μπορεί κ η όλη αυτή κατάσταση να τη "ρουφήξει" αφού θα λειτουργεί σαν σελήνη στο σκορπίο κατά κάποιον τρόπο. :blink:
    Τι εννοείς να τη "ρουφήξει"΄; ψαχνομαι λίγο γιατί εχω όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σελίνη στον 8ο στα ψάρια & πολλούς πλανήτες σε ζώδια του νερού και στον 4ο με τρίγωνα με την σελήνη.

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Μία διευκρίνηση (σε όσα έχω γράψει πιο πάνω) που ίσως βοηθήσει εμπλουτίζοντας τη γνώση σας:

Ζώδια νερού: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς
    Οίκοι νερού: 4ος, 8ος και 12ος.
    Επομένως και οι φυσικοί κυβερνήτες των συγκεκριμένων σημείων.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Καλησπερα κ. Λιλιαν Σιμου ! Ηθελα να ρωτησω ... το διο θα μπορουσε να μας πει και ενας Ποσειδωνας στον 1ο οικο ? Και αν υπαρχει οψη Ουρανου συνοδος με ωροσκοπο ? (εστω και αν ο ουρανος βρισκεται στον 12 οικο .. )

Όνομα:
    white

θα μπορουσαν να δωθουν πιο συγκεκριμενες πληροφοριες ;

ποιες οψεις θεωρουνται "χαρισματικες" ;

επισης μπορουμε να πουμε οτι το ιδιο ισχυει και για καποια ζωδια σε συγκεκριμενους οικους ;

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by white diamond View Post
    θα μπορουσαν να δωθουν πιο συγκεκριμενες πληροφοριες ;

ποιες οψεις θεωρουνται "χαρισματικες" ;

επισης μπορουμε να πουμε οτι το ιδιο ισχυει και για καποια ζωδια σε συγκεκριμενους οικους ;
    Nομίζω έχουμε ξανααναφρθεί... :embarrest

όψεις ποσειδώνα, ουρανού κ πλούτωνα με προσωπικούς πλανήτες κυρίως με σελήνη κ ερμή.
    may..

απο μικρός πίστευα οτι μπορώ να διαβάζω την σκέψη των άλλων οσο αστείο και αν ακούγετε. τις περισσότερες φορές 'παίρνω' απο το στόμα του άλλου λέξεις η ακομα και ολόκληρες φράσεις προτού καν τις πει. νιώθω οτι μπορω να ξέρω απο πριν τις προθέσεις του άλλου. και σύμφωνα με αυτα που λέτε εδω στο thread, νομίζω να ενισχύει. είμαι σκορπιός με δίδυμο. ο πλούτωνας μου είναι στον σκορπιό στον 6ο οίκο, ο ποσειδώνας στον 8ο οίκο στον αιγόκερω, και ουρανός στον τοξότη στον 7ο.

Quote Originally Posted by paroulis View Post
    απο μικρός πίστευα οτι μπορώ να διαβάζω την σκέψη των άλλων οσο αστείο και αν ακούγετε. τις περισσότερες φορές 'παίρνω' απο το στόμα του άλλου λέξεις η ακομα και ολόκληρες φράσεις προτού καν τις πει. νιώθω οτι μπορω να ξέρω απο πριν τις προθέσεις του άλλου. και σύμφωνα με αυτα που λέτε εδω στο thread, νομίζω να ενισχύει. είμαι σκορπιός με δίδυμο. ο πλούτωνας μου είναι στον σκορπιό στον 6ο οίκο, ο ποσειδώνας στον 8ο οίκο στον αιγόκερω, και ουρανός στον τοξότη στον 7ο.

Και εγω εχω τους παραπανω πλανητες στους ιδιους οικους με εσενα...Παντως ειναι αληθεια αυτο που λες για την σκεψη των αλλων...και τις προθεσεις..αλλα αυτα τα μαγικα:toung: μπορω να τα κανω μονο οταν υπαρχει οπτικη επαφη...

ναι και εγω, μονο οταν ειμαι σε επαφη η βλεπω τον αλλο. :S δεν μπορω να το εξηγησω

Όνομα:
    Ράνια

Aυτό αν δεν κάνω λαθος λέγεται συναισθηματική ευφυία...:bigsmile:

black moon σταμάτα, ποσα να αντέξω σε μια μερα? lol και τι δεν εχει πια ο χαρτης μου...

Όνομα:
    Ράνια

Σταματάω...............

Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)