s
Υγεία και αστρολογία...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 43

Υγεία και αστρολογία...

Χαιρετως σας...Στα πλαισια που εσεις εχετε χαραξει εδω και καιρο,θα ηθελα και εγω να ζητησω-προτεινω να δουμε καποια στιγμη στο myhoroscope ενα θεμα σχετικα με την υγεια και τους συσχετισμους με την αστρολογεια....Θελω να θιχτει το θεμα αυτο, γιατι προσφατα εμαθα ποσο μεγαλος ντορος εχει γινει στο κυκλο των αστρολογων σχετικα με το ολο θεμα και ολες τις παραμετρους αυτου...
    Φιλικα Κων/νος

Κανεις δεν μπορει να σου πει κατι για σενα..που εσυ να μην το ξερεις ηδη...

Όνομα:
    Αντωνία

Re: Υγεια και αστρολογια...

Ωραίο το θέμα σου , μα για τί είδους ντόρο εννοείς???

Η υγεία είναι ένα μεγάλο δέντρο με πολλά κλαδιά και παρακλάδια μαζί..

για την ψυχική υγεία , -προσωπική γνώμη- ότι ένας έμπειρος
    αστρολόγος, πιό γρήγορα θα φτάσει σε διάγνωση, γιατί θα δεί τον άνθρωπο σαν ολότητα μέσα από τον χάρτη του, ο ψυχολόγος όμως μόνο μέσα από τα συμπτώματα, και μετά από πολύ καιρό...αν και η θεραπεία από γιατρό θα γίνει.

Για την σωματική υγεία, πιστέυω διάγνωση στο περίπου κάνει ένας ασχολούμενος αστρολόγος, πολλές φορές και ακριβή , μα η θεραπεία ανήκει στον ιατρικό κλάδο...ε, δεν είναι και πανάκεια η αστρολογία...
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Φιλε μου με τη λεξη ντορος μιλαω ,για το το ολο θεμα που μπορει να δημιουργηθει απο τη στιγμη που ενας αστρολογος θα φροντισει να στειλει η να μην στειλει καποιον σε καποιον αλλ0 (πιο) ειδικο για πολλες πιθανες αιτιες...Μπορω να ειμαι σε θεση να γνωριζω πως οι οι ιδιοι οι αστρολογοι προσπαθουνε μεσω νομικων μεσων να διασφαλιστουνε και νομιζω οτι κανουνε πολυ καλα γιατι με θεματα υγειας δεν παιζει κανεις...Απο κει και επειτα εγω προσωπικα ενδιαφερομαι να μαθω πραγματα οπως επιροες των πλανητων οπως( πχ Εμεις οι Ταυροι εχουμε ευαισθησια στο λαιμο?) ,η και πραγματα σχετικα με την ψυχικη υγεια οπως ανεφερες πολυ σωστα...
    Πιο φιλικα Κων/νος

ΚαΝεις δΕΝ ΜποΡει Να Σου πεΙ καΤι ΓιΑ σΕνΑ..ΠοΥ εΣυ Να ΜηΝ τΟ ΞεΡεΙς ΗδΗ...

Όνομα:
    Σωκράτης

Για να μη φάμε πέτρες στο κεφάλι και θα έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ όσοι τις ρίξουν ας μη λέμε "διάγνωση" από αστρολόγο. Να πούμε προδιάθεση, να πούμε στο περίπου, να πούμε κατά χιλιομετρική απόσταση προσέγγιση αλλά να "διαγνώσει" αστρολόγος όταν δεν γνωρίζει ιατρική ορολογία καν είναι τραβηγμένο.

Είπαμε η αστρολογία είναι ένα ισχυρό εργαλείο είναι μια γνώση αιώνων αλλά ας περιοριστεί στα χωράφια της και να τα καλλιεργήσει όσο μπορεί καλύτερα από το να προσπαθήσει ανεπιτυχώς να καλλιεργήσει τα χωράφια ειδικών και ευαίσθητων επιστημών.

Kallio: Δίπλα σε κάθε ποστ υπάρχει και το φύλο του γράφοντα
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Φωτεινή

Καλησπέρα και απο μένα!

Δεν εχω ιδιαιτερα ασχοληθει με το θέμα αν και η αποψη της sagimoon με βρισκει συμφωνη,σε γενικες γραμμες.Ομως η παρεμβαση του scp,νομιζω πως ηταν απαραιτητη.Ο χαρτης δινει τασεις και οχι προβλεψεις-ειδικα σε τετοι λεπτο θεμα οπως ειναι της υγειας.

Φιλικα,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Αντωνία

Αχ, και όσο δεν μπορώ να γράφω πολλά, σήμερις θα αναγκαστώ.
    Πρώτα ζητώ συγνώμη για την λέξη <διάγνωση> που δεν την είχα σε .. εισαγωγικά, και δεν την διαχώρισα από την …ιατρική της έννοια.
    Σαφώς είναι λέξη που (από κάποιον με κακή πρόθεση ) θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίων της αστρολογίας. Αλήθεια όμως, ετυμολογικά ακόμα, δεν σημαίνει <δια της γνώσης> ;;;;
    Και άνθρωπος που είναι κάτοχος γνώσης ειδικής, και ΗΘΟΥΣ παράλληλα, μπορεί
    να δεί πολλά γύρω από το θέμα της γνώσης του…άσχετα αν αυτό μπορεί να βοηθήσει ή όχι…
    Ας ξεκαθαρίσω λοιπόν πως όταν μιλάω για αστρολογία εννοώ την τέλεια μορφή της,
    Την ουτοπική αν θέλετε, γιατί η λέξη είναι άρρηκτος συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας, ήθους, προσωπικότητας, πρόθεσης, και πάρα πολλών ακόμα…Άντε βρες δηλαδή
    Άνθρωπο σημερινό άξιο να την ….αντιπροσωπεύσει . όχι πως δεν υπάρχουν -

Δύο γεγονότα αληθινά, θα σας πω σαν ελάχιστο παράδειγμα. Δικά μου
    Πριν 2,5 χρόνια πήγα με ραντεβού στην αστρολόγο που είχα γνωρίσει πρίν 4 χρόνια πρίν. Με ενημέρωσε με τα του εαυτού μου, και ξαφνικά με ρωτάει. Ο αδελφός σου καλά είναι?? Μια χαρά της λέω , δουλεύει μάγειρας σε καράβι. Αμ, δεν είναι καλά…μου λέει, κάτι δεν πάει καλά με τα άκρα του. Όλα αυτά μέσα από τον δικό μου χάρτη μόνο…Η αλήθεια είναι το πρώτο που σκέφτηκα ήταν κάποιο ατύχημα
    Με μηχανές, φούρνους, γλύστρες, τόσα μπορεί να γίνουν σε μια κουζίνα…
    Όχι ακρωτηριασμό, μου είπε. Πόνο, μουδιάσματα, τέτοια….και με ρώταγε αν είχε ποτέ παραπονεθεί για κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα τίποτα όμως. Περαστικό θα είναι την ρωτάω???? ..και παιδιά πιστέψτε με, ο μορφασμός του προσώπου της, θα μείνει χαραγμένος πάντα στο μυαλό μου. Δεν θα είναι περαστικό δυστυχώς….

Τον ίδιο χειμώνα τέλη Νοέμβρη έγινε διάγνωση Σκλήρυνση κατά Πλάκας στον Αδελφό μου…..εγώ δεν μπόρεσα όταν ρωτήθηκα από την αστρολόγο μου να συνδυάσω το προσωρινό χάσιμο της όρασης που είχε ακριβώς στην έκλειψη του
    1999. Τότε που έκανε όλες τις εξετάσεις, δεν φαινόταν το παραμικρό. Ο νευρολόγος
    είχε πεί τότε μήπως ήταν το πρώτο σύμπτωμα της ασθένειας. Θορυβηθήκαμε, αλλά μετά από 4 ολόκληρα χρόνια το ξεχάσαμε….βλέπετε έχει τρίγωνο Σελήνης Χείρωνα,
    και ακόμα εκεί , για να μην πώ και μόνο εκεί ελπίζω……

Το άλλο γεγονός είναι ότι η ίδια κάποια στιγμή είχε πρόβλημα υγείας, και έψαξε τα κιτάπια της (φυσικά την ενδιέφερε άμεσα ) και βρήκε μέχρι και την ακριβή ορολογία της ασθένειάς της. Πρίν πάει είχε γράψει σε ένα χαρτάκι την γνώμη της ,-<διάγνωσή της> και το έδωσε του γιατρού,-- Ο άνθρωπος έμεινε κάγκελο.

Αυτά, και συγχωρέστε μου οποιαδήποτε πώρωση με την απόλυτη έννοια της Αστρολογίας.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    Πουλχερία

Υγεια και αστρολογια...

Εδώ και χιλιάδες χρόνια ορισμένα μέρη της ανατομίας και ζωτικά όργανα έχουν συνδεθεί με συγκεκριμένα σημεία του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το σύστημα μπορεί να βοηθήσει τον καθένα μας να εντοπίσει τα πιθανά δυνατά και αδύνατα σημεία του σώματός του.

Τα τέσσερα αστρολογικά στοιχεία – Φωτιά, Γη, Αέρας και Νερό – θεωρούνται, επίσης ότι έχουν κάποια επίδραση στην υγεία μας. Το καθένα αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένου τύπου ενέργεια που κυλάει μέσα στο σώμα μας. Η κατανομή των τεσσάρων αυτών ρευμάτων ενέργειας μέσα στο γενέθλιο χάρτη, επιτρέπει την πρόληψη καταστάσεων, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως αγχογόνες, και την αποφυγή σωματικών ασθενειών. Συγκεκριμένα για τα 4 αστρολογικά στοιχεία:

Από τα άρθρα μελών: Αστρολογία και υγεία

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Αστρολογία και υγεία

Μπράβο! Μια πολύ καλή αρχή για να καταλαβαίνουμε και να προλαβαίνουμε πολλά προβλήματα! Διότι, ως γνωστόν, μπορεί μεν οι «υγιείς» να θεωρούμε την υγεία μας ως δεδομένη, αλλά όταν κλονιστεί, έστω κι από μια ιωσούλα που θα μας κρατήσει στο κρεβάτι για 2-3 μέρες, ξαφνικά αντιλαμβανόμαστε την σπουδαιότητά της απέναντι σε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που μας φαντάζει βουνό...

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Πουλχερία

Ευχαριστω για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που σας αρεσε το αρθρο!!!
    Ελπιζω να σας φανει χρησιμο και να το αξιοποιησετε στην καθημερινοτητα σας που ειναι και το ζητουμενο!!!
    Υ.Γ. Τιμης ενεκεν στους χρηστες που ζητουσαν κατι σχετικα με την αστρολογια και την υγεια μας
    Φιλια

Quote Originally Posted by Poulino View Post
    Ευχαριστω για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που σας αρεσε το αρθρο!!!
    Ελπιζω να σας φανει χρησιμο και να το αξιοποιησετε στην καθημερινοτητα σας που ειναι και το ζητουμενο!!!
    Υ.Γ. Τιμης ενεκεν στους χρηστες που ζητουσαν κατι σχετικα με την αστρολογια και την υγεια μας
    Φιλια
    Οι αφοριστικές τοποθετήσεις νομίζω ότι δεν συμβάλλουν στην ουσιαστικότερη προσέγγιση της αστρολογίας :bigsmile:
    Είμαι επιφυλακτικός σε τέτοια θέματα (και γενικότερα) και έτσι νομίζω ότι πρέπει να βλέπουμε και όλα τα θέματα.
    Ειδικά το θέμα της υγείας οποιουδήποτε είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι τέτοιου είδους παραθέσεις θα πρέπει να συνδυ'αζονται με πιο εμπεριστατωμένη τοποθέτηση και όχι με την απλή παράθεση του Τεγόπουλος-Φυτράκης. Στο κάτω κάτω, να πουλήσουν θέλουν αυτοί, χέ@#@καν το τι θα γίνει μετά
    Και μεταξύ μας τωρα, ποιος αστρολόγος θα βγει και θα μιλησει για θέματα υγείας ανοιχτά; Όλοι σουμουτου και γενικότητες.
    ¶ρα, αν ο "ειδικός" είναι μαζεμένος, καλό είναι εμείς να είμαστε πιο μαζεμένοι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)