s
Έρωτας είναι να ρισκάρεις... - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 33 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast
Results 121 to 130 of 330
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...

Quote Originally Posted by Δ. Μ. View Post
    Όντως η έννοια της αγάπης είναι μία και μοναδική και υπερκαλύπτει καταστάσεις και άτομα. Στο πλαίσιο της κουβέντας εδώ όμως έχει χροιά ερωτική και δεν αφορά την συμπαντική και θεϊκή της υπόσταση, δεν είναι αυτή που θα μας ...σώσει. Κατανοητή η θέση σου μετά την διευκρίνιση.
    Κατα την διαρκεια της κουβεντας εδω προεκυψε το αγαπη η ερωτας και γιαυτο το διευκρινισα.κατα τα αλλα το τι θα μας σωσει ειναι μεγαλη κουβεντα και τοτε πραγματικα θα βγουμε εκτος θεματος.Ζητω το ρισκο λοιπον!
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

συμφωνω με την εμμαλενε πως το ρισκο ειναι απαραιτητο μες στην ζωη!και να σας πω κατι?το να πληγωθεις ειναι και αυτο μερος της ζωης...οποιος προσπαθει να το αποφυγει χανει τα ουσιαστικα πραγματα μεσα στρην ζωη!αν δεν πληγωθεις δεν μαθαινεις..αλλωστε τι νοημα θα ειχε η αγαπη αν δεν υπηρχε η μοναξια και ο πονος..?για σκεφτειτε το!:embarrest

!!!!:sad2:θα συμφωνησω με τους υπολοιπους..............!!!!!!!!!!

Όνομα:
    ΜΑΡΙΑ

Συμφωνώ απόλυτα!!! Η ζωή και ο έρωτας, θέλει ρίσκο, κότσια.... και αλήθεια. Οι σχέσεις μας δεν εταιρικές. Είναι ανθρώπινες. Και εμείς δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν Δημόσιοι υπάλληλοι.

Quote Originally Posted by alyssa View Post
    συμφωνω με την εμμαλενε πως το ρισκο ειναι απαραιτητο μες στην ζωη!και να σας πω κατι?το να πληγωθεις ειναι και αυτο μερος της ζωης...οποιος προσπαθει να το αποφυγει χανει τα ουσιαστικα πραγματα μεσα στρην ζωη!αν δεν πληγωθεις δεν μαθαινεις..αλλωστε τι νοημα θα ειχε η αγαπη αν δεν υπηρχε η μοναξια και ο πονος..?για σκεφτειτε το!:embarrest
    Εγω θα ελεγα οτι καλυτερο ειναι το λεγομενο ελεγχομενο ρισκο δηλαδη οταν νιωθεις οτι αρχιζει να μην σε παιρνει το ολο σκηνικο, να οπισθοχωρεις και να επαναπροσδιοριζεις τον στοχο.....ποτε ολα τα λεφτα σας σε μια επενδυση!!!!!!!!!!

Όνομα:
    Αγγελική

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Εγω θα ελεγα οτι καλυτερο ειναι το λεγομενο ελεγχομενο ρισκο δηλαδη οταν νιωθεις οτι αρχιζει να μην σε παιρνει το ολο σκηνικο, να οπισθοχωρεις και να επαναπροσδιοριζεις τον στοχο.....ποτε ολα τα λεφτα σας σε μια επενδυση!!!!!!!!!!
    Σωστό αυτό που λές, να μπορούμε να προστατεύστουμε τον εαυτό μας απο... κοκοτοπιές! το θέμα είναι ποιός το κάνει???... Εγω πάντως ποτέ μου δεν το κατάφερα, πάντα έπερνα το ρίσκο και όπου με βγάλει!
    "Η φαντασία είναι σημαντικότερη απο τη γνώση" Αλμπερτ Αϊνστάιν

Όνομα:
    κατερινα

Πιστεύω ότι ο Κος Παπαδολιάς έθιξε το εν λόγω θέμα με βαθύ και ψυλολογικό βλέμμα χωρίς καμιά διάθεση κρίσης ή επίκρισης!

Όνομα:
    Σόφη

Ένα έχω να πω: Μην κρίνετε κανέναν για τις επιλογές του. Όλη αυτή η ιστορία που μας περιγράφηκε στην αρχή, θα μπορούσε να είναι η προσωπική μας ιστορία. Και να συνέβαινε στον καθένα ή στην καθεμιά μας.. Με ρίσκο ή όχι, αυτές είναι προσωπικές επιλογές τις οποίες πρέπει να σεβόμαστε και το μόνο που δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε είναι να κρίνουμε..
    Γιατί το να πει κάποιος ποτέ, είναι τόσο απόλυτο αλλά και τόσο κοντινό..
    Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η ζωή.. Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο, δεν ξέρουμε ποιόν θα συναντήσουμε στο επόμενό μας βήμα και τι συναισθήματα θα νιώσουμε..
    Προσωπικά, πριν πολλά χρόνια, ήμουν απόλυτη και κάθετη σε αρκετά θέματα. Η πορεία όμως της ζωής μου με διέψευσε αρκετές φορές.. Όλο αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο μάθημα, με ένα αποτέλεσμα:
    Να αντικαταστήσω από τη φρασεολογία μου και από τη σκέψη μου τη λέξη ποτέ, με τη λέξη ίσως..

Με αγάπη για έναν καλό, χαρούμενο και δημιουργικό μήνα!

Σας ευχαριστώ!

Σόφη
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Όνομα:
    Σόφη

Κι επειδή πιστεύω ότι, όχι μόνο ΕΡΩΤΑΣ, αλλά γενικά ΖΩΗ είναι να ρισκάρεις,
    σας χαρίζω αυτό:

Με το να γελάς, ρισκάρεις να φανείς ανόητος

Με το να κλαις, ρισκάρεις να φανείς συναισθηματικός

Με το να απλώσεις το χέρι σε κάποιον άλλον, ρισκάρεις να εμπλακείς

Με το να εκφράσεις αισθήματα, ρισκάρεις την απόρριψη

Με το να φανερώσεις τα όνειρά σου στους άλλους, ρισκάρεις να γελοιοποιηθείς

Με το αγαπήσεις, ρισκάρεις να μην βρεις ανταπόκριση στην αγάπη

Με το να τραβήξεις μπροστά αντιμετωπίζοντας δυσκολίες, ρισκάρεις να αποτύχεις

Όμως το ρίσκο πρέπει να παίρνεται
    Γιατί ο μεγαλύτερος κίνδυνος στη ζωή, είναι να μην ρισκάρεις τίποτα.

Το πρόσωπο που δεν ρισκάρει τίποτα
    δεν κάνει τίποτα, δεν έχει τίποτα, δεν είναι τίποτα.

Μπορεί να αποφεύγει τον πόνο και τις λύπες,
    όμως δεν μπορεί να μάθει, να νοιώσει, να αλλάξει, να μεγαλώσει, ή να αγαπήσει.

Αλυσοδεμένο στις σιγουριές του, είναι σκλαβωμένο –
    έχει χάσει την ελευθερία του.

Μόνο ένα πρόσωπο που ρισκάρει είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

("να ζεις, ν΄αγαπάς και να μαθαίνεις" Λεο Μπουσκάλια)

Με αγάπη

Σόφη

"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Όνομα:
    Ράνια

ΜΠΡΑΒΟ!!!.....

Page 13 of 33 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)