- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
-
25-11-2005, 03:28 PM #1
Re: Ανάδρομοι πλανήτες
Φαντάζομαι δηλαδή,ότι ο φίλος μου που έχει έξι ανάδρομους πλανήτες(28-4-69,22:00μμ),θα πρέπει να καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να εναρμονιστεί με το περιβάλλον του, πόσο μάλλον με μενα.Πάντως τα προβλήματα που αντιμετωπίζω ακριβώς για όλους τους λόγους και τρόπους αντίδρασης στη ζωή που αναφέρατε είναι σχεδόν πρωτόγνωρα!!Μια μικρή συμβουλή,κάτι, έχω απελπιστεί
-
28-11-2005, 10:18 PM #2
Αν για κάθε ανάγκη προσαρμογής στο κάθε περιβάλλον δεν ήταν απαραίτητες τεράστιες προσπάθειες η ζωή του φίλου σου θα ήταν πολύ βαρετή. Τώρα έχει να αντιμετωπίσει εφόσον πρώτα κατανοήσει τους 6 ανάδρομους πλανήτες και μαζί με αυτούς και εσένα που η προβολή σου επάνω του είναι απριόρι παράγοντας προσπάθειας του φίλου σου.
Ποια θα ήταν η συμβουλή που θα σε ικανοποιούσε να την ακούσεις;
Σου έδωσα σωστά το νόημα της δυναμικής των πλανητών;
-
29-11-2005, 02:06 PM #3
Αλέξη με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη ως προς το δυναμικό και εννοιολογικό περιεχόμενο,την σημασια και αξία της προσπάθειας ενάρμόνησης και αντιμετώπισης των εμποδίων γενικά, ωστόσω μου γεννάται επαγωγικά η εξης απλοϊκή εμπειρια:Όσο πιο πολύ οι ανάδρομοι, τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια απεμπλοκής άρα και η ικανοποίηση από το αποτέλεσμα του επίδοξου εναρμονισμού;θεωρείς ότι τα πράγματα είναι πάντα τόσο θετικά;Η δική μου συμβολή νομίζεις ότι βοηθάει; Υπάρχει Τρόπος που συνιστάται σ αυτές τις περιπτώσεις;
-
29-11-2005, 08:26 PM #4
Re: Απορια σχετικα με αναδρομους πλανητες
Χμ... συμφωνώ με τον Αλέξη, τα παρουσιάζει όπως είναι.
Οσο πιο ανάδρομο το άτομο, τοσο πιο αυτιστικό με το περιβάλλον του, τόσο πιο δυσνόητη η συμπεριφορά του από τους τρίτους. Η ζωή βέβαια θα του δίνει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία να επαναπροσδιοριστεί γενικώς, να τακτοποιήσει τις υποθέσεις του, συναισθηματικές και υλικές, αλλά η προσαρμογή πιστεύω είναι δικη του αποκλειστικά υπόθεση. Ετσι την βλέπει και εκείνος. Δεν νομίζω ότι οι συμβουλές τρίτων του είναι ευχάριστες ακόμα και αν τις βρίσκει σωστές. Εκείνος θα ακολουθεί πάντα το δικό του τρόπο. Είναι δε ιδιαίτερα ψυχοφθόρο για όσους προσπαθούν να τον πείσουν. Και χρειάζονται μεγάλη ενέργεια για να τον υποστηρίζουν συνέχεια. Αυτό δεν το βρίσκω καλό...
Δεν είναι ωραίο να αφήνεις κάποιον στην τύχη του, που εκείνος στο κάτω κάτω της γραφής επιλέγει, αλλά δεν είναι και θετικό να έχεις και τύψεις για λογαριασμό του. Η κάθε πλευρά κάνει τις επιλογές της.Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.