- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
-
01-06-2008, 11:39 AM #1
Υπάρχει αγάπη εδω? Ή μάλλον τρέλα ....
Γεια σας!
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μελετάω μια συνατρία εδώ και αρκετό καιρό (γυναίκα 26/2/89, 22.32 και άντρας 5/3/89 14.00) και ε΄χω μπερδευτεί αρκετά.
Υπάρχουν πολύ δυνατές όψεις τόσο θετικές όσο και αρνητικές.
Ενώ υπάρχει κάποια έλξη (αμοιβαίο τετράγωνο άρη-αφροδίτης, σύνοδος αφροδίτης άντρα κ ήλιου γυναίκας)σε βαθύτερο επίπεδο (υποσυνείδητο κ μεταφυσικά) υπάρχει καταπληκτική χημεία (π.χ σύνοδος ερμή-σελήνης, ήλιου- Β Δεσμού και Αφροδίτης-Β.Δεσμού) την ίδια στιγμή η κατά πρόσωπο επικοινωνία φαίνεται πρακτκά αδύνατη (τετράγωνο στις σελήνες, τετράγωνο ερμή σελήνης, τετράγωνο ωροσκόπων). Τα άτομα αυτά τα χάνουν κατά διαστήματα κάθε επαφή και την ανακτούν κατά "μαγικο/καρμικό" τρόπο όποτε κάπιος από τους δυο περνάει μια δύκολη φάση (εξετάσεις, απογοήτευση, αδιέξοδη σχέση κλπ).
Η οικοθεσία είναι επίσης απίστευτη. Κυριαρχούν ο 4ος οίκος για τη γυναίκα και ο 8ος για τον άντρα (που προφανώς είναι ήδη τονισμένοι στους αντιστοιχους γενέθλιους) στη συναστρία. Δεν υπάρχει καποιο οικονομικό/κληρονομικό θέμα μεταξύ τους ώστε να ερμηνευτεί έτσι ο 8ος.
Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος/ κάποια ρίξει μια ματιά και μπορέσει να με βοηθήσει να βγάλω άκρη με αυτό το χαμό!
Ελπίχω να χρησιμοποιήσα το σωστό τόπικ.
Ευχαριστώ πολύ !
-
01-06-2008, 11:48 AM #2
Re: Υπάρχει αγάπη εδω? Ή μάλλον τρέλα ....
Μιλάμε δηλαδή για 2 άτομα που γεννήθηκαν με λιγότερο από 10 ημέρες διαφορά. Η άποψή μου είναι να βασίσεις την ανάλυσή σου ξεκινώντας από αυτό το στοιχείο, είναι σημαντικό, κατά την άποψή μου. Επιπλέον θα σου πρότεινα να έχεις συγκεκριμενοποιήσει αντιληπτικά το τι σημαίνει το ρήμα "ταιριάζω" και τι το ρήμα "μοιάζω".
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-06-2008, 12:15 PM #3
Η διαφορά είναι ακριβώς μια βδομάδα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι χαρτες να είναι σχεδόν ίδιοι αφού οι μόνοι πλανήτες που πρόλαβαν να αλλλάξουν θέση είναι η σελήνη, ο ερμής κ η αφροδίτη. Ακόμα οι ωροσκόποι και των δυο είναι σε ζώδια του νερού. Τα παραπάνω προφανώς δείχνουν τρομερές ομοιότητες αν θες και "συμπτωσεις" στο χαρακτήρα και τα βιώματα.
Οτι οι άνθρωποι αυτοί μοιάζουν το ξέρω. Το αν ταιριάζουν και πώς επηρεάζουν ο ένας τον άλλο ειναι αυτό που ψάχνω :unsure: :embarrest
Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως (με κοντινες ημερομηνίες γέννησης), ποιά στοιχεία της συναστρίας "χάνουν" την αξία τους γτι οι πλανήτες δεν άλλαξαν θέση?
-
01-06-2008, 12:39 PM #4
¶ποψή μου είναι ότι τις απαντήσεις που ζητάς θα τις βρεις λαμβάνοντας υπόψη σου και στοιχεία που δεν είναι αμιγώς αστρολογικά (πράγμα που ούτως ή άλλως πρέπει να κάνουμε). Αναφέρεις και εσύ τις "τρομερές ομοιότητες αν θες και "συμπτωσεις" στο χαρακτήρα και τα βιώματα". Αν και το ότι "μοιάζουμε" δεν σημαίνει και το ότι "ταιριάζουμε", το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Από την όποια εμπειρία μου όμως, οι πιθανότητες για μακροημέρευση σχέσης μεταξύ δύο συνομήλικων νεαρής ηλικίας είναι περιορισμένες, χωρίς βέβαια αυτό να είναι και κανόνας.
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-06-2008, 01:28 PM #5
Θα συμφωνησω απολυτα στα προλεχθεντα του Μητσακου , αλλα θα ηθελα να συμπληρωσω οτι καλο θα ηταν να δεις τις "προοπτικες" χωρις βεβαια να "ξεψειριζεις την μαιμου"... Οι ομοιοτητες αυτες ειναι λογικο να βρεθουν μιας και εισαστε σε κοντινη ημερομηνια γεννησης ...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.