- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
-
31-05-2008, 12:42 PM #1
απορία για εύρεση ωροσκόπου με άγνωστη ώρα γέννησης
Καλημέρα σε όλους όσους δεν είναι για κανένα μπανάκι
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στην αρχική σελίδα,συγκεκριμένα στον γενέθλιο χάρτη,γράφει πως όποιος δεν ξέρει ακριβή ώρα γέννησης,γράφει 12.00,κ βγαίνει ο ανάλογος ωροσκόπος.Κατά πόσο ισχύει αυτός ο ωροσκόπος,κ γενικά που στηρίζεται το όλο θέμα αστρολογικά:unsure:Ελπίζω να έγινα κατανοητή..
-
31-05-2008, 02:52 PM #2
Re: απορία για εύρεση ωροσκόπου με άγνωστη ώρα γέννησης
Νομίζω πως δεν ισχύει αυτός ο ωροσκόπος. Από αυτόν χάρτη πιστεύω πως μπορείς να δεις τις θέσεις κάποιων πλανητών και όψεις, που θα ίσχυαν ούτως ή άλλως ότι ώρα κι αν έβαζες για εκείνη τη μέρα.Οπότε δεν λαμβάνεις υπ' όψιν σου τη σελήνη και τις ακμές των οίκων.
Έχει ξαναγίνει μια παρόμοια συζήτηση και αν θυμάμαι καλά, πρότειναν σε περίπτωση άγνωστης ώρας, ως ακμή του 1ου οίκου τη θέση του ήλιου.
Ψάξε και στην αναζήτηση για περαιτέρω πληροφορίες.
Αυτά από μένα..''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
31-05-2008, 09:13 PM #3
Αγαπητή konstantina318
Όταν δεν έχουμε ώρα γέννησης, σχηματίζουμε το ηλιακό ωροσκόπιο. Δηλαδή έχουμε ως ωροσκόπο τον Ήλιο και χωρίζουμε σε 12 ίσα τμήματα/οίκους τον χάρτη. Ο ωροσκόπος που εμφανίζεται στον χάρτη σας αφορά την ώρα που αναγκαστικά θέτετε για να σχηματιστεί. Επειδή η ώρα δεν είναι η πραγματική, δεν ισχύει κι ο ωροσκόπος που προκύπτει.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
31-05-2008, 09:41 PM #4
Kαλύτερα θα ήταν σχηματίζοντας το χάρτη σου να προχωράς την ώρα με ακρίβεια λεπτού μέχρις ότου ο Ωροσκόπος "πέσει" πάνω στον Hλιο σου. Mην ξεχάσεις να επιλέξεις το ίσο σύστημα των οίκων κ όχι κάποιο άλλο (όπως π.χ. το Placidus). :toung: Πιστεύω ότι θα καταφέρεις να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα ακόμα κ με το Hλιακό.
Διαφορετικά, υπάρχει κ η μέθοδος της Διώρθωσης του Ωροσκοπίου, αλλά φυσικά αυτό είναι κατι που γίνεται με βάση κάποια γεγονότα-κλειδιά στη μέχρι τώρα ζωή του ατόμου και μόνο από πάρα πολύ εμπειρο γνώστη της Aστρολογίας που χρειάζεται φυσικά αρκετές ώρες.
:embarrestmay..
-
01-06-2008, 03:12 AM #5
Απορια περι ωροσκοπου
εγω ειμαι γεννημενη 24/3/1971 στις 23+55 οκ?
χρονια τωρα ξερω οτι ο ωροσκοπος μου ειναι στον τοξοτη.
πριν απο λιγες ημερες επεσε ενα περιοδικο στα χερια μου κ ελεγε οτι τον εχω στον σκορπιο, (το ειχα δει παλιοτερα κ σε καποιο site)
εδινε επισης οτι στον τοξοτη ειναι απο τις 24+00 κ μετα θα ηθελα να μου πει καποιος ποια ειναι η αλήθεια
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειμαι γεννημενη στον πειραια
ευχαριστω πολυ
-
01-06-2008, 03:28 AM #6
-
02-06-2008, 10:25 AM #7
Ευχαριστω κ.Λίλιαν κ εσάς και τα υπόλοιπα παιδιά!Εμένα ο ωροσκόπος μου είναι στις 2.44 του Λέοντα αλλά η μαμά μου θυμάται στο περίπου την ώρα γέννησηςΔλδ άν έχω γεννηθεί μισή ώρα πρίν ο ωροσκόπος μου είναι στις τελευταίες μοίρες του καρκίνου..Αν έχω κατάλαβει σωστά όμως κι έτσι να είναι,ο ωροσκόπος μου στην ουσία χρωματίζεται απο το ζώδιο του λέοντα :unsure
Ισχύει αυτό??
-
02-06-2008, 03:16 PM #8
Αγαπητή konstantina318
Αν εμπεριέχεται ο Λέων υπάρχει και το στοιχείο του Λέοντα έντονο. Πρέπει να δείτε θέματα υγείας (προδιάθεση και ευαισθησία) όπως και κληρονομικότητας, είτε με τον Καρκίνο και τη Σελήνη σας, είτε με τον Λέοντα και τον Ήλιο σας. Επίσης, υπάρχουν θέματα φυσιογνωμικής και οικογενειακών δεσμών που περιλαμβάνονται στην έρευνα. Το καθοριστικό όμως θα είναι να έχει ένας έμπειρος αστρολόγος 3-4 γεγονότα σημαντικά της ζωής σας και μέσω αυτών να βρει την ακριβή ώρα γέννησης.
Αν έχετε γεννηθεί μισή ώρα πριν, ο ωροσκόπος μπορεί να φθάνει στις 25 του Καρκίνου από όσο μπορώ χοντρικά να καταλάβω σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτετε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.