s
Λιλιθ στον 7ο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
    Όνομα:
    Γεωργία

Λιλιθ στον 7ο

Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει η Λίλιθ στον Καρκίνο στον 7ο σε γενέθλιο χαρτη?
    ευχαριστω..

Re: Λιλιθ στον 7ο

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει η Λίλιθ στον Καρκίνο στον 7ο σε γενέθλιο χαρτη?
    ευχαριστω..
    Καλησπερα Zorzeta ! Ενδιαφερον το θεματακι που ανοιξες (εχει και η κολλητη μου την Λιλιθ της στον 7ο , αλλα εκεινη στους ιχθεις :toung
    Στοιχεια για την λιλιθ στα ζωδια - υπαρχει αρθρο περι αυτου στο site. Μπορεις να κοιταξεις και να διαβασεις για την λιλιθ στον καρκινο ( που λογικα θα το εχεις κανει , σαν πιο παλιοτερο μελος απο μενα !:embarrest )
    Τωρα σε συνδιασμο η Λιλιθ με τον 7ο οικο σου , μπορει να κανει τα αλλα ατομα να εχουν μια εξαρτηση αλλα και μια προσκοληση πανω σου .
    Τωρα οσον αφορα θεματα γαμου ( γιατι ο 7ο οικος μας δινει στοιχεια για τον συντροφο , τον γαμο κτλ ) κατα την ταπεινη μου γνωμη εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι και ιδιατερα καλη θεση !
    Αν μπορει καποιος να προσθεσει κατι απο τις γνωσεις του , θα ημουν και εγω ευγνομων !

Lilith στον Υδροχοο στον 7ο με ακμη οικου Αιγοκερω.Ειναι στο χαρτη μιας γυναικας που δεν παντρευτηκε,ενω ειναι ακομη πολυ ωραια.Επι πλεον εχει τον Κρονο στον 5ο.

Όνομα:
    Φωτεινή

Νομίζω η ανάγνωση του άρθρου εδώ θα σας λύσει την απορία.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    ευχαριστω..
    Με αφορμή αυτή την ερώτηση, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση. Βλέπω συχνά ότι πολλοί από εμάς ενδιαφερόμαστε είτε για σημεία του χάρτη είτε για πλανητικά σώματα που όμως δεν είναι από αυτά που θα ονομάζαμε "κύρια". Και δεν θα τα ονομάζαμε "κύρια" γιατί από ό,τι έχω καταλάβει λειτουργούν απλώς για να υποστηρίξουν αυτό που ήδη θα μπορούσαμε να διακρίνουμε εξετάζοντας τις βασικές παραμέτρους ενός ωροσκοπίου.
    Νομίζω ότι η επιθυμία μας αυτή (της εξέτασης δευτερευόντων στοιχείων δλδ) έγκειται στην προσπάθειά μας να δούμε μήπως κάτι μπορεί να αλλάξει εξαιτίας αυτών των στοιχείων, είτε επειδή αποδίδονται σε αυτά τα στοιχεία ιδιότητες πιο ...πιπεράτες (όπως πχ η Λίλιθ με το σεξ)
    Με αφορμή, λοιπόν, την ερώτηση της ZORZETA, ίσως θα έπρεπε να δούμε τι συμπεράσματα βγάζουμε από την εξέταση των στοιχείων του χάρτη που έχει τη Λίλιθ στον 7ο και στον Καρκίνο, εξετάζοντας τη θέση και τις όψεις της Σελήνης (Καρκίνος), του Κρόνου (Αιγόκερως, όπου λογικά είναι απέναντι από τον 7ο του συγκεκριμένου χάρτη και έχει άμεση αλλά και σημαντική σχέση λόγω του ότι είναι ο γωνιακός άξονας 1ου-7ου), του ¶ρη (αν πρόκειται για γυναικείο ωροσκόπιο) και της Αφροδίτης (λόγω 7ου), αλλά και το αν υπάρχουν άλλοι πλανήτες στον άξονα 1ου-7ου, ποια είναι η θέση τους και τι όψεις κάνουν. Αναλύοντας αυτά τα στοιχεία (πράγμα που φαντάζομαι έχει υπόψη της και η ZORZETA) μπορούμε να πάμε και στη Λίλιθ για κάποια επί μέρους πληροφορία.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Με αφορμή αυτή την ερώτηση, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση. Βλέπω συχνά ότι πολλοί από εμάς ενδιαφερόμαστε είτε για σημεία του χάρτη είτε για πλανητικά σώματα που όμως δεν είναι από αυτά που θα ονομάζαμε "κύρια". Και δεν θα τα ονομάζαμε "κύρια" γιατί από ό,τι έχω καταλάβει λειτουργούν απλώς για να υποστηρίξουν αυτό που ήδη θα μπορούσαμε να διακρίνουμε εξετάζοντας τις βασικές παραμέτρους ενός ωροσκοπίου.
    Νομίζω ότι η επιθυμία μας αυτή (της εξέτασης δευτερευόντων στοιχείων δλδ) έγκειται στην προσπάθειά μας να δούμε μήπως κάτι μπορεί να αλλάξει εξαιτίας αυτών των στοιχείων, είτε επειδή αποδίδονται σε αυτά τα στοιχεία ιδιότητες πιο ...πιπεράτες (όπως πχ η Λίλιθ με το σεξ)
    Με αφορμή, λοιπόν, την ερώτηση της ZORZETA, ίσως θα έπρεπε να δούμε τι συμπεράσματα βγάζουμε από την εξέταση των στοιχείων του χάρτη που έχει τη Λίλιθ στον 7ο και στον Καρκίνο, εξετάζοντας τη θέση και τις όψεις της Σελήνης (Καρκίνος), του Κρόνου (Αιγόκερως, όπου λογικά είναι απέναντι από τον 7ο του συγκεκριμένου χάρτη και έχει άμεση αλλά και σημαντική σχέση λόγω του ότι είναι ο γωνιακός άξονας 1ου-7ου), του ¶ρη (αν πρόκειται για γυναικείο ωροσκόπιο) και της Αφροδίτης (λόγω 7ου), αλλά και το αν υπάρχουν άλλοι πλανήτες στον άξονα 1ου-7ου, ποια είναι η θέση τους και τι όψεις κάνουν. Αναλύοντας αυτά τα στοιχεία (πράγμα που φαντάζομαι έχει υπόψη της και η ZORZETA) μπορούμε να πάμε και στη Λίλιθ για κάποια επί μέρους πληροφορία.
    ...............και είχα μια ελπίδα.... τζίφος.:bigsmile: Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ πολύ Μητσακο, αλλά ξέρεις τι γίνεται? συναντω συχνά στο site αναφορές στην Λίλιθ ή σε αντρικό χάρτη ή σε συναστρία αλλά δεν έχω κατανοήσει σε αποκλειστικά γενέθλιο γυναικείο θέμα τι αντιπροσωπεύει η μαύρη σελήνη πέραν του θεωρητικού "σκοτεινή ύπαρξη", για αυτό ήθελα να ακούσω μια άποψη πάνω σε ένα πιο προσωποποιημένο παράδειγμα. Το link που με παρέπεμψε η roadrunner το έχω δεί αλλά αφορά σε ζεύγος ζυγού-7ου ή καρκίνου-4ου.
    και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by ZorZeta View Post
    ...............και είχα μια ελπίδα.... τζίφος.:bigsmile: Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ πολύ Μητσακο, αλλά ξέρεις τι γίνεται? συναντω συχνά στο site αναφορές στην Λίλιθ ή σε αντρικό χάρτη ή σε συναστρία αλλά δεν έχω κατανοήσει σε αποκλειστικά γενέθλιο γυναικείο θέμα τι αντιπροσωπεύει η μαύρη σελήνη πέραν του θεωρητικού "σκοτεινή ύπαρξη", για αυτό ήθελα να ακούσω μια άποψη πάνω σε ένα πιο προσωποποιημένο παράδειγμα. Το link που με παρέπεμψε η roadrunner το έχω δεί αλλά αφορά σε ζεύγος ζυγού-7ου ή καρκίνου-4ου.
    και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
    Αυτό που θυμάμαι...ελπίζω να θυμάμαι σωστά από άλλο τόπικ στο οποίο ειχε συζητηθεί η Λίλιθ ενεργοποιείται μόνο σε σκληρές όψεις -συνοδος,τετράγωνο, αντίθεση).Οποτε για επιρροή σε γενεθλιο είτε σε συναστρία θα πρέπει να υπάρχουν τέτοιου ειδους όψεις.

Σαν θέση μεμονωμένα - τουλάχιστον απο την ερευνα στο δικό μου χάρτη όπου κάνει στενή συνοδο με Δία και τετράγωνο με Πλούτωνα -θεωρώ ότι η επιδρασή της είναι ακόμα πιο υπόγεια σε σχέση με τον Πλούτωνα αλλά πολύ όμοια - προσωπική αποψη πάντα.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)