- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
-
30-05-2008, 02:09 PM #1
Περί Χείρωνα και άλλων σε συναστρία.
Καλημέρα σας,
Πρόσφατα γνώρισα ένα άτομο το οποίο μπήκε λίγο ξαφνικά στη ζωή μου και κάτω απο περίεργες συνθήκες. Κοιτάζοντας λοιπόν το χάρτη του σε σχέση με τον δικό μου διαπίστωσα αρκετά στοιχεία που δείχνουν όλα αυτά. Παρατήρησα επίσης ότι ο ΒΔ μου (23.00") στον 3ο οικο στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον Χείρωνά του (21.22") και τη Λίληθ του (23.44") επίσης στον 3ο οικο και Διδύμους.
Ο δικός μου Χείρωνας τώρα, που βρίσκεται στους ιχθύς (14.10") και 12ο οικο κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Δία του (15.34") στους ιχθύς και 12ο οίκο.
Θα μπορούσε κάποιος να αποκρυπτογραφήσει τις συνόδους αυτές σε σχέση με κάποια καρμικά μηνύματα-μαθήματα που μπορεί να προβάλλουν?
Ευχαριστώ
-
30-05-2008, 02:30 PM #2
Re: Περί Χείρωνα και άλλων σε συναστρία.
Αγαπητό μέλος
Χωρίς να επεισέλθω σε λεπτομέρειες, θα επισημάνω πως οι Δεσμοί της Σελήνης και ο Χείρωνας φέρνουν στο φως καρμικές συναντήσεις στη συναστρία, με στόχο να αντληθούν κάποια μαθήματα από τον ένα προς τον άλλο. Η Λίλιθ δημιουργεί μαγνητισμό για να έρθετε κοντά. Μεμονωμένα θα δείτε λίγες πληροφορίες όμως. Η σφαιρική εικόνα μετρά σε μία γνωριμία. Εκεί αξιολογούνται τα στοιχεία όλα.
Φυσικά, θα μέλη που συμμετέχουν στη στήλη αυτή, θα είχε ενδιαφέρον να καταθέσουν τις ιδέες τους για το θέμα σας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
02-06-2008, 04:02 PM #3
Re: Περί Χείρωνα και άλλων σε συναστρία.
Ευχαριστώ κα Σίμου!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.