s
Ευαισθησια.... - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7
Results 61 to 68 of 68

Re: Ευαισθησια....

Το ότι κάποιος διαλέγει να μην πέσει σε συναισθηματικά παραλληρίματα δεν σημαίνει ούτε ότι είναι αναίσθητος ούτε ότι είναι βολεμένος...και νομίζω πως οι θαμώνες αυτού του σάιτ, οι περισσότεροι τουλάχιστον, δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα...το συναίσθημα και η ευαισθησία δεν είναι προνόμιο των ιχθύων μόνο...ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίζει τα προβλήματα για να μην τον καταβάλλουν...αλλά κυρίως για να βοηθήσεις έναν άρρωστο και να είναι χρήσιμη η βοήθειά σου θα πρέπει να είσαι ο ίδιος υγιής...και το τελευταίο είναι πολυτέλεια πλέον...

Όνομα:
    Silia

O ευαίσθητος δεν είναι απαραίτητο ότι είναι κ "ψυχάκιας"!! H ευαισθησία για κάποιους εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, δεν μου καίγεται καρφί να δω ένα παιδί να κλαίει κ να πλαντάζει, αλλά από την άλλη αν δω ζώο να είναι θύμα κακομεταχείρησης μπορώ να κάνω φόνο μέρα μεσημέρι κ να μην έχω κ τύψεις. Θεωρώ ότι όλοι είμαστε ευαίσθητοι κάπου κάπως. Aπλά κ σε αυτό όπως κ σε όλα μα όλα τα πράγματα υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα "διαταραγμένα" ή έστω "φευγάτα" άτομα είναι ή οι δυνατότεροι καλλιτέχνες ή κααταλήγουν στις ουσίες, γιατί δεν μπορούν να εκτονώσουν με άλλο τρόπο τα "μηνύματα" στα οποία είναι περισσότερο δεκτικοί.
    may..

3. Re: Ευαισθησια....

Ο ¨Ανθρωπος πρέπει να έχει μέσα του Χάος και Φρενίτιδα για να γεννήσει ένα Αστέρι που χορεύει...Νίτσε
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Όνομα:
    Μαριάννα

Καλημέρα σας,:bigsmile::bigsmile:
    η ευαισθησία δεν έχει μέτρο, ούτε όλοι συγκινούνται απο τα ίδια πράγματα και με τον ίδιο τρόπο. Ο καθένας εκφράζει τον ψυχισμό του, ανάλογα σε τι περιβάλλον μεγάλωσε, πως διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας του, τα στοιχεία του ζωδίου που τον χαρακτηρίζουν, το τι δυσκολίες έχει περάσει και κατά πόσο αγαπάει τους άλλους πέρα απο τον εαυτό του. Κανείς δεν θα πεί οτι δεν είναι ευαίσθητος, το θέμα είναι να το πούν οι άλλοι οτι είναι, εξάλλου φαίνονται απο τις πράξεις μας. ¶ν και ορισμένα άτομα το παίζουν "ευαίσθητα" για να κερδίσουν τον οίκτο, την συμπόνια των άλλων, ένα είδος εκμετάλλευσης για προσωπική ικανοποιήση.
    Ένας ευαίσθητος άνθρωπος κατά την άποψη μου, δεν κλαίει μπροστά στους άλλους για να μην τους στεναχωρήσει, σκέφτεται πρίν μιλήσει μην πληγώσει κάποιον με τα λόγια του, δείχνει με πράξεις π.χ. μια αγκαλιά, μιά καλή κουβέντα, μιά βοήθεια. Ευαισθησία μπορεί να έχει στα ζώα, στο περιβάλλον, σε ότι τον περιβάλλει.
    Είναι μια έννοια που περιλαμβάνει τόσα πολλά πράγματα.
    Το κακό είναι οτι υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες των άλλων.:sad2::sad2:

Ως γήινο ζώδιο....εγώ τώρα τι να πω! Πρακτική ούσα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ευαίσθητους...ανεξαρτήτως ζωδίου, έχω όμως με τους κλώνους της Μάρθας Βούρτση...ανεξαρτήτως και πάλι ζωδίου. σε ότι αφορά την δική μου ευαισθησία...υπέρμετρη μεν...μη εκφρασμένη δε, ευτυχώς το στομάχι μου ανθεκτικό...αλλά από νευρικό σύστημα αρχίζω να μην τα πηγαίνω και τόσο καλά!!! Δεν ξέρω αν έχει σχέση το υδάτινο ή το μη υδάτινο...εγώ πάντως τίγκα στο γήινο και το αέρινο στοιχείο...προχωρώ σε ελεγχόμενη ανάφλεξη..και ευχαρίστως παραδίδομαι στο υγρό -των δακρύων μου πέλαγος-, αλλά μόνο αφού σηκώσω πολύυυυυ σκόνη!!!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Παντος δεν μπορω να προσδιορισω αν ειναι καλο προσων η μια αδυναμια...

Θαρρώ πως η ευαισθησία είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης υπό την εξής έννοια. Λαμβάνουμε εξωτερικά ερεθίσματα, τα επεξεργαζόμαστε αυτομάτως συνειδητά ή ασυνείδητα και ανάλογα με το ψυχονοητικό μας περιεγχόμενο...αντιδρούμε... όταν κάποιος είναι ισσοροπημένος γενικότερα φυσικά και είναι προσόν. Μετατρέπεις την ευαισθησία σε δημιουργία, σε πράξη αλληλεγγύης....την αυθεντική συγκίνηση την γεύεσαι και την μεταδίδεις και σε άλλους κλπ κλπ. Υπό αυτήν την έννοια είναι προσόν. όταν δεν μπορείς να ισσοροπήσεις...ε τότε άστα να πάνε...είναι ευαισθησία ή συγκαλημένα συμπλέγματα...? και αν είναι και τα δύο ταυτόχρονα...ε τότε...αστα να πάνε δις...υπερευασθησία...αυτολύ πηση,....συναισθηματική πίεση...εκμετάλευση...κλπ κλπ. έχω καταλάβει το εξης (εξ αυτού και δεν αντέχω τους κλώνους της Μάρθας Βούρτση). Τα υπερεγωιστικά άτομα, είναι αυτά που έχουν τις εξής ακραίες αντιδράσεις έναντι οποιδήποτε ερεθίσματος. Είτε είναι εντελώς αναίσθητα στον βαθμό που δεν κινούνται γύρω από το κέντρο του σύμπαντος την αυτού εξοχότητά τους δηλαδή, είτε πρωσοποποιούν τα πάντα και τα εξατομικεύουν με αποτέλεσμα να αντιδρούν με υπερβολική ευαισθησία αφού τα πάντα αφορούν την αυτού μεγαλειότητά τους. Ανάμεσα στα δύο προτιμώ τους πρώτους. Κάνω πέρα και τελείωσε. Σε ότι αφορά τους δεύτερους όμως...ώσπου να καταλάβω αν πρόκειται για εξαιρετικά ευαίσθητες ψυχές ή απλώς για καταπληκτικά εγωιστικά τομαράκια...αναλώνω χρόνο ..ο οποίος και λίγος είναι και αμείλικτος...δυστυχώς!

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Παντος δεν μπορω να προσδιορισω αν ειναι καλο προσων η μια αδυναμια...
    Nομίζω είναι κ τα δύο...

Προσόν είναι όταν το έχεις γιατί μπορείς να δεις κ 10 πράγματα παραπάνω.

Aδυναμία είναι όταν δεν το συγκρατείς κ το δείχνεις σε ακατάλληλους ανθρώπους ή περιστάσεις.

may..

Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)